Politia Internetului
![]() ![]() ![]() |
Politia Internetului
4x4 |
![]()
|
||
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
.... Intra cu proxy si o sa-l vezi
![]() QUOTE Bulgaria a anuntat ca renunta la ratificarea ACTA, pas pe care l-au facut inainte Olanda, Cehia si Slovenia. Iar Germania si Polonia l-au refuzat din start. Sunt tot mai multe voci din zona furnizorilor de internet care spun ca, de fapt, autoritatile vor sa repete pe internet ceea ce fac cu telefonia mobila. Stiti ca timp de sase luni toate apelurile si SMS-urile sunt stocate astfel incat sa le fie mai usor anchetatorilor sa le foloseasca. Imaginati-va acelasi lucru pe internet, dar facut in timp real. Tehnologia necesara ar fi scumpa si ar trebui sa fie instalata de furnizorii de internet si nu de stat. Vorbim despre firme care traiesc din abonamentele noastre, asadar tot noi am putea plati pentru acest sistem de supraveghere. Adica implementarea ACTA s-ar face pe banii nostri, ca doar ISPistii nu o sa aduca bani de acasa ptr. implementarea tehnologiei de monitorizare ![]() Cum ar fi: si batut si footoot si mai si platesti ptr. asta! ![]() This post has been edited by luck33ro: 18 Feb 2012, 10:26 |
--------------------
**
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
duduie torenții
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Baetii cu ochi albastri scriu la dvd-uri in draci, restul legilor nu s-au abrogat.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce-o fi votat Becali?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Becali? A absentat.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
10gura Ebo...
This post has been edited by Markos: 6 Jul 2012, 15:36 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Care aveti cont de facebook ?
https://www.youtube.com/watch?v=8Etr_QG3Wno...be_gdata_player |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Au facut astia un update la Youtube.
Daca dai search ...rezultatele nu le mai poti ordona dupa cel mai nou aparut. Youtube FAIL! |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Caută mai bine. Au mutat opțiunile sus, ca la google.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Stire de Imbecili Autohtoni dar o pun aici pentru ca ma astept ca justitia romana, cu justitiari de 80 de ani care n-au pus mana pe un calculator in viata lor dar consumatori inraiti de pastile anticonstipatie sa dea dreptate reclamantilor.
http://economie.hotnews.ro/stiri-media_pub...te-miercuri.htm |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca le iese scamatoria, o sa va alerge concesionarii Dacia prin tribunale
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda. Mai ales pe ala care-a zis ca Loganu atrage praful mai abitir ca orice alta masina
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ironick a cam sfeclit-o.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deloc. Da vina pe moderatori.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dezavuez maiestuos.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Ake |
![]()
|
Ash! Ironick e de fapt fan Dacia, dar e agent infiltrat. Agitator. Arunca momeala sa vada daca mai e vreunu de acord cu el. Dupa aia il trece pe lista neagra.
This post has been edited by Ake: 18 Dec 2012, 19:49 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
vijelie |
![]()
|
Eu cand am citit ca si-a schimbat 3 randuri de amortizoare la Logan in 5 ani mi-au dat lacrimile de emotie si mi-am luat Duster, ca sa nu patesc la fel.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
Ironick e anonim, așa că Dacia va cere închiderea forumului
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Eu nu le-am schimbat niciodata, am voie sa trec la Volskwagen?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ai. La aia nu le vei schimba nici tu, nici viitoru' proprietar care o va cumpara sehaj ca noua.
This post has been edited by Merced: 18 Dec 2012, 20:08 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 05:09 |