Amenajare Casa.. de la Rosu, La Gata.. Idei, Sugestii, Oferte..
![]() ![]() ![]() |
Amenajare Casa.. de la Rosu, La Gata.. Idei, Sugestii, Oferte..
Brazilia |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 18 June 09 ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
dacia
supernova
2001
- B57VIG
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pai crezi ca se va apuca el sa traga firele prin casa? ENEL-u nici macar nu te conecteaza la retea daca instalatia din casa nu este facuta de cineva "specializat". Trebuie facuta mai intai instalatia in casa de catre o firma specializata, iar apoi vine enel si te va conecta "la stalp". Sa vezi bucurie daca nu ai stalpul la nu stiu cati metri, va trebui sa il cumperi singur, singurel, cum au facut ai mei. A costat vreo 3000 de lei doar stalpu'.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Brazilia |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 7 Feb 2012, 12:10) ENEL-u nici macar nu te conecteaza la retea daca instalatia din casa nu este facuta de cineva "specializat". Trebuie facuta mai intai instalatia in casa de catre o firma specializata, iar apoi vine enel si te va conecta "la stalp". Vorbesti prostii! Aaaaa, stai ca m-am prins, sintem la cafenea, o dam in caterinca. ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001
- B57VIG
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Lasa ma sa vorbesc eu prostii. Cred ca ai fost tu in locul meu si alor mei cand au construit casa de stii asa de multe.
This post has been edited by Iulikk: 7 Feb 2012, 12:49 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Iulikk, ai studiat Q7?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ma da un proiect detaliat nu ar face niciunu.... sa faca mesteru cu 4 clase mai bine... ca stie el mai multe...
si cand te gandesti ca un proiect complet costa cam 10 % din valoarea de investitie. ma scuzati "complect" |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la cat material iti foote mesteru, la cum consuma aiurea curent, la cum apar crapaturi.... la sf vezi ca e muullt mai eftin... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Brazilia |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 7 Feb 2012, 12:46) Pai daca asta faci.... ![]() 1. nu trebuie proiect pentru instalatia electrica. 2. Vorbeai prostii doar la ce am dat eu quote. ![]() 3. Cu stalpul ai dreptate. ![]() 4. ENEL-ul te conectaza indiferent de cine e facuta instalatia. Nu-i intereseaza nici macar cum e facuta, poti sa iei foc dupa 1 ora de la conectare, nu conteaza. 5. Tu ai citit atasul de mai sus? Ai tai esti sigur ca nu au fost pacaliti? 6. Citeste I7 si nu mai indu lumea in eroare. 7. Cu altceva pot sa te mai ajut? ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001
- B57VIG
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 7 Feb 2012, 12:10) ENEL-u nici macar nu te conecteaza la retea daca instalatia din casa nu este facuta de cineva "specializat". Error. Ce e dupa contor, e treaba ta. Pana la contor, daca n-ai proiect, atunci intr-adevar, NU te conecteaza la retea. QUOTE(Iulikk @ 7 Feb 2012, 12:10) Trebuie facuta mai intai instalatia in casa de catre o firma specializata, iar apoi vine enel si te va conecta "la stalp". Daca stii cum sa citesti o schema si niste tabele, nu e nicio problema sa faci tu instalatia. Eu unul am facut o instalatie electrica cap-coada, chiar si cu consumatori de forta (boiler, convectoare) QUOTE(Iulikk @ 7 Feb 2012, 12:10) Sa vezi bucurie daca nu ai stalpul la nu stiu cati metri, va trebui sa il cumperi singur, singurel, cum au facut ai mei. A costat vreo 3000 de lei doar stalpu'. Sau, daca ai traseu disponibil, tragi cablurile prin pamant, cum au facut ai mei. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Saltare.... Sunt eu nairam... Stiam exact ce fac atunci cand am deschis prezentul topic (sunt membru DC din 2004 deci cunosc..) A iesit exact ceea ce doream (un brain storm) si va rog sa continuati.
Nu am mai adaugat nimic pentru ca inca nu am nici o noutate Inca NU am devenit proprietar.... Asteptam cu nerabdare sa iasa cadastru si intabularea.. Spunea un coforumist undeva mai sus ca doamna nairam are muuuuulteeee de spus. Da ea are multe de spus dar ultimul cuvant il am eu care spun: "Da mama asa facem".... Va rog inca odata sa continuati dar la subiecte... si fara mistouri (prea multe) Din superstitie pana nu devin proprietar nu pot sa dau prea multe detalii... Pot doar sa pun intrebari... Cum e cu fosa septica? This post has been edited by nairam: 7 Feb 2012, 14:50 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Puah!..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Da, grecule, asa am zis si eu. Numai vidanjarea a costat anul trecut 320 lei.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(DragosP @ 7 Feb 2012, 07:58) Cred că se referă la faptul că fiecare consumator înșirat prin casă să aibă cablu glonț până-n tablou: ai într-o cameră trei prize și un bec în tavan? Atunci pleci matale cu 4 seturi de cabluri până-n tablou. Mi se pare corect, dacă se poate instala tabloul cât de cât central. Și dacă tot se face așa, fiecare consumator (priză/bec) să aibă disjunctorul lui. asta chiar mi se pare deplasat rau de tot , cum sa pui tu fire directe pentru fiecare priza in tablou , ce bagi in fiecare concomitent 2-3000W , la prize cam 2 camere pe o siguranta de maxim 20A , si astea DA se fac cu doze de legatura , in doze firele se COSITORESC |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cand am spus fosa septica nu ma refeream la "sistemul" o groapa betonata.. Ci la o adevarata fosa septica cu canale de percolare a apei de iaz... si alte chestii de genu asta. sa nu trebuiasca sa o vidanjezi de 2 ori pe luna.
Alta intrebare... Hidroizolatia? |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
QUOTE(nairam @ 7 Feb 2012, 14:49) Cu fosa septica ... ai cam pus-o ... daca nu ai canal Poate avea una din cele mai mari cheltuieli de intretinere Trebuie studiata varianta de fosa ecologica, sau ministatie de epurare, in cazul in care ai posibilitatea de a deversa ape limpezite, sau de a construi drenuri de infiltratie. |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai vrei fosa d-aia "profesionala" de nu se duce nici pisalaul lu' Bonifaciu, sau vrei fosa adevarata, neaosa?
Un vecin are fosa cumparata, cu tevile alea speciale, cu cazane, cu pietris, cu tot tacamul. Poate sa faca pe ea, ca daca face in ea se umple imediat. Unchi-miu, care are casa in oglinda cu a mea, daca face un pipi toamna in groapa numita fosa, il gaseste primavara. Io am fost baiat destept, am mai sapat 1m in argila, am dat de nisip si rezista fosa la 12-15 nebuni care fac 2 dusuri pe zi in timpul verii. Asadar depinde enorm de sol. Dar alea din comert, pe la cati am vazut, toti au acelasi of. Au dat banii degeaba. Plus ca-ti trebuie foarte mult spatiu. Tevile alea formeaza o adevarata retea. E cam ciudata treaba. Tot o groapa adanca si bine amplasata e sfanta. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
12-15 nebuni? La tine s-a mutat casa?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai tu stii ce iese p-aici cand tipa 2-3 copii, ma-sa tipa la ei, ta-su tipa la ma-sa, doua babe n-aud ce tipa aia unii la altii si tipa sa-i acopere, iar alti cativa tipa de beti ce sunt?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai bine te insori iar. te scapa nevasta de toti vizitatorii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai nu m-am isurat ca sa am liniste. Si am ajuns sa cresc copiii altora, sa suport basinile nevestelor altora... Nu ma insor pana mor. Io-s vagabond adevarat. Imi plac toate blestematiile.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 7 Feb 2012, 15:03) [...]alea din comert, pe la cati am vazut, toti au acelasi of. Au dat banii degeaba. Plus ca-ti trebuie foarte mult spatiu. Tevile alea formeaza o adevarata retea. E cam ciudata treaba. Tot o groapa adanca si bine amplasata e sfanta. Asa s-a luat si la noi hotararea, dupa ce auzeam pe unii cu fosa din comert (3 mc) ca vidanjeaza cel putin o data pe sezon. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
corbex |
![]()
|
Numa' sa nu fie puțul prea aproape
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Hai sa vin si eu cu un sfat, putin diferit: chiar daca acum ai cumparat duplexul impreuna cu cumnata si sunteti in relatii bune, trebuie avut in vedere cazul in care ea se decide sa vanda partea ei sau chiar sa aveti diverse neintelegeri. Asa ca tot ce inseamna instalatie ar trebui facut separat (bransamente electrice, de gaz, apa, fose septice diferite). De asemenea, nu trebuie neglijata problema actelor: trebuie facute separat, inclusiv pentru teren.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 7 Feb 2012, 15:14) Asa s-a luat si la noi hotararea, dupa ce auzeam pe unii cu fosa din comert (3 mc) ca vidanjeaza cel putin o data pe sezon. Ma, io am vrut sa-mi fac fosa ca la carte. Da a facut norocul sa ma intalnesc c-o vecina, s-o iau cu masina si din vorba in vorba sa ajungem la fosa. Dupa ce mi-a zis ca barba-su-i plecat in Spania, m-a invitat la ea sa-mi arate fosa. Era culmea sa refuz asa ceva. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
Până la urmă, ți-a arătat doar fosa?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Ambele fose, numai una fiind septica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 23:25 |