Amenajare Casa.. de la Rosu, La Gata.. Idei, Sugestii, Oferte..
![]() ![]() ![]() |
Amenajare Casa.. de la Rosu, La Gata.. Idei, Sugestii, Oferte..
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In studentie am lucrat (printre altele) si la o firma care facea instalatii electrice. Deci stiu exact cu ce si cum se mananca instalatiile electrice. Am facut multe pana am ajuns sa detin "toyota" (cules portocale, zugrav, instalator, electrician, reparat computere, montaj video profesional, paznic etc.) Stiu sa tin un patent in mana stiu cum se bat cuie si cum se prinde rigipsu in plus nu ma sperii de o bormasina. Pot spune chiar ca-mi place sa mesteresc diverse chestii si o sa lucrez cu placere. Spre exemplu acasa (ap. 2 cam) am facut singur mobila de bucatarie. La birou de asemenea aproape toata mobila este facuta de mine (dupa planurile doamnei). Problema o sa fie ca de obicei timpul ... Cred ca nu o sa am destul de mult timp pentru a face personal tot ce doresc sa fac. Dehhh va trebui sa sustin si productia de marafeti de la office. Madam nairam a promis ca o sa ma invoiasca (avantajul bussinesului propriu in familie) dar totusi sunt anumite chestiuni care trebuie facute neaparat de mine... Om trai si om vedea
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
N-am înțeles unde e problema dacă vine vidanja periodic să curețe haznaua... Gunoierii nu vin să ridice deșeurile? Sau și p-alea le ascundeți sub preș?
This post has been edited by C a t a l i n: 7 Feb 2012, 16:47 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
am citit si eu cam tot de pe aici
Am ridicat si eu o casuta fundatie facuta de mine,boltarii turnati de mine ,zidit ,pardoseli,de mine Am cumparat fierul,dar de facut tot eu l-am facut tencuit interior exterie,tot asa, de mine(cand spun de mine,mai sunt aici si 2 baieti necalificati,) Pe interior am tencuit,apoi am lipit rigips,lipit exact cum se pune faianta,stiti voi,adezivul intins cu pieptanul Ridicatul si tencuitul ,sincer nu a fost un efort foarte mare financiar,bine asta se intampla cam intr-un an Pentru ininitaiatorul acestui topic,imi este mila de tine cand ma gandesc ca trebuie sa te apuci de finisari. Calculeaza fiecare banut,si peste fiecare calcul facut la masa cu sotia si cumnata,mai pune asa de rezerva inca cel putin 5 % Atentie la meseriasi,cand o sa vina cel nou,are sa iti zica :aici nu ati facut bine,acolo,nu,etc...Este valabil cam pentru toti meseriasii Fosa septica,am si eu, am fost invatat si eu de altii,,,nu o face mica,,de ce spun asta: ea isi face treaba bine,atat timp cat nu bagi vitanja in ea,in momentul in care ai bagat vitanja,atunci peretii se usuca,si se formeaza un strat ca o tencuiala si nu iti mai absoarbe apa,,in acest caz ai sa chemi vitanja mult mai des...vitanja care costa Interioarele le faci cum doresti ,dar cand ajungi la exterior,acolo te sfatuiesc sa iei o echipa,o firma,cu suficienta schela sa iti acopere o fatada de vila,Adica atunci cand are sa dea decorativa,sau ce doriti voi acolo ,sa nu se opreasca pana nu termina o fata,altfel are sa se cunoasa naspa Foarte important,,,folositi geamuri de calitate Si nu uitati la intrare sa faceti o cusca si sa aveti un grivei,ca nu ii sta bine unei case fara un catel ![]() Iti urez bafta si inarmeaza-te cu calm si multi bani Finisarile pe mine m-au costat mai mult decat am estimat Daca semnezi,,,sa o locuiti sanatosi si fericiti |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(nairam @ 7 Feb 2012, 16:00) Cam asa ceva am facut eu. Practic o cutie paralelipipedica din beton, cu doua compartimente. Numai ca trebuie sa indeplinesti niste conditii: sa ai suficient teren sa plantezi tuburile de percolaj; atat fosa cat si campul de drenare sa fie cat se poate de departe de fantana ta si a vecinilor (mi se pare ca distanta minima este de 15m) etc.. Eu am una de peste 60 mc, care ar trebui golita la 4-5 ani. Probabil in 1-2 ani voi avea deja canalizare. Daca as fi stiut asta as fi facut un alt sistem, tot cu doua camere, cu mult, mult, mult mai ieftin. Pe baza a doua bazine dreptunghiulare de 1000l. Care ar fi costat mult mai putin, probabil 1000, maxim 1200 de lei. Asta este. Attached thumbnail(s) Fosa_septica_2.jpg ( Size: 7.43k ) Number of downloads: 483 Fosa_septica.jpg ( Size: 160.61k ) Number of downloads: 536 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
urmareste electricianul
nu lasa sa-ti traga instalatia prin metoda "din priza in priza" sau "doza in tablou" atentie la calibrarea sigurantelor , de-aia se numesc "sigurante"! "din priza in priza" inseamna sa-ti traga un circuit pt o priza din alta priza si nu din doza cum e normal ! "doza in tablou" inseamna ca duce circuitele de priza sau lumina direct in tablou unde face legaturile de doza fiecare camera are nevoie de minim o doza cu circuite separate prize/lumini in principiu tablou-doza 4mm pt prize ,tablou-doza 2,5mm pt lumina,doza-priza 2,5mm,doza-comutator-bec 1,5 mm "-retea internet :ideal in fiecare camera,intr-o singura priza,cat mai aproape de pat,birou,masa,etc (vizializea mobilierul !)" wireless-ul nu-i suficient pt conectarea dvr-ului la retea (pt vizualizarea camerelor video de oriunde prin internet) "pt camere nu-i nevoie cicuit de alimentare,se alimenteaza prin utp" se exprima un inteligent pe aici mai devreme ! da,merge...un timp,apoi o sa constati cu stupoare aparitia unor "dungi""valuri" pe ecran,prietenii stiu de ce! |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 7 Feb 2012, 16:47) N-am înțeles unde e problema dacă vine vidanja periodic să curețe haznaua... Gunoierii nu vin să ridice deșeurile? Sau și p-alea le ascundeți sub preș? Ba, da pe tine cand te apuca nu te mai lasa. Daca poti face in asa fel incat rahatul si apa menajera sa intre in pamant pe veci, fara a deranja pe cineva, de ce trebuie sa dai cateva zeci de milioane unor baieti destepti care profita de "desteptaciunea" unor alti baieti? Baieti care vor sa arate cati bani au ei. Pai gunoil menajer se resoarbe in totalitate? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aia vin cu vidanja, iti iau kktul din curte si-l varsa in riu, la marginea satului.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai da, ecologic. Ca al tau, din pantelimon, se varsa-n fundul pamntului direct.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Despre Dimbovita stie toata lumea ca e un riu de kkt. Riurile celelalte trec drept curate. Mai maninci un peste, mai faci o baie. Pe urma te miri ca te linge catelul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Sa vezi ce fain e dupa ce-ti instalezi sistemul lor de drenare a rahatului. Ca nu-ti ajung banii sa-ti cumperi atata curte plus ca la 2 ani, daca e facuta matocareala stas, dai si banul pe vidanjare.
Adica de ce sa fac io o groapa perseverenta si sa ma tina toata viata daca nu traiesc mult, cand pot cumpara, cu de 7 ori pretul, niste tevi pe care le bag la 20 cm sub pamant prin toata batatura si doua cazane pe care le vidanjez pana mi se face rau. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
Sint de aceeasi parere. Daca pamintul are structura potrivita, infiltrarea se face lent, componentele descompunindu-se in factori primi. Mai nasol daca e o pinza freatica imediat dedesubt.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(magelan_explorer @ 7 Feb 2012, 00:04) "instalatie electrica" incearca sa gandesti cum vine mobilierul pt fiecare camera pune prizele unde ai NEVOIE de ele am vazut case cu 6 posturi de prize (cate 2 pe 3 pereti ) iar dupa ce a pus mobila,nu mai era niciuna accesibila !!! ![]() Prizele de sub blat sa nu vina in spatele electrocasnicelor si in dreptul chiuvetei. Prize intre blat si corpurile suspendate, niciodata deasupra plitei. Priza la hota, in camin sau in corpul hotei. Nu taia stecherele electrocasnicelor daca le au. Pierzi garantia. QUOTE(nairam @ 7 Feb 2012, 16:43) Spre exemplu acasa (ap. 2 cam) am facut singur mobila de bucatarie. La birou de asemenea aproape toata mobila este facuta de mine (dupa planurile doamnei). Problema o sa fie ca de obicei timpul Poze! ![]() Dupa cateva luni ti se acreste de munca d-asta ca rata de dude... O casa te darama psihic in primul rand, apoi financiar. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
cam mare 4 mm pe un circuit de prize pentru 2 camere de exemplu
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Eu sunt curios cam ce lumini pui de iti trebuie conductor de 2,5, da' ma rog.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
Casa o faci pentru 200 de ani. Cine credea, acum 30 de ani, ca o sa ai nevoie de alternator de 100 A, la masina?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(magelan_explorer @ 7 Feb 2012, 19:41) "pt camere nu-i nevoie cicuit de alimentare,se alimenteaza prin utp" se exprima un inteligent pe aici mai devreme ! da,merge...un timp,apoi o sa constati cu stupoare aparitia unor "dungi""valuri" pe ecran,prietenii stiu de ce! Dungile alea sunt de la echipamente proaste, mai nea asta de a venit cu toate neamurile la intalnirea cafenelei daciaclub si n-a dat un leu pt ce a mancat si baut. QUOTE(Victoras2001 @ 7 Feb 2012, 20:43) Bagami-as, la cat costa un metru patrat de pamant intr-o zona buna, numai depozite eterne de rahat n-as face... This post has been edited by C a t a l i n: 7 Feb 2012, 23:22 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Avea numai euro?
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Daca n-ati vrut sa va uitati sub capota.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma gandesc la faptul ca o sa am multe materiale de carat si nu prea imi vine sa car materiale de constructii cu avensisu. Deocamdata este doar un gand sa-mi cumpar un papuc (eventual carosat) second strict pentru a cara materiale as vrea sa dau pe el cam pana in 1000 Euro. Pe de alta parte ma mananca undeva sa ma duc sa-mi cumpar anumite chestii din Germania. M-am uitat pe siturile de profil din DE si am constatat diferente de pret destul de semnificative de ex. in RO automatizarea (doar automatizarea) pentru porti este cam 800 E iar in DE cam 450. Ca sa nu mai vorbesc de calitatea produselor din DE. Plus plimbarea pentru ca anu asta concediul sa cam taiat.. Ar trebui sa ma duc cu papucu....
![]() Sa nu sariti pe mine... Este doar un gand... Trebe tinut cont ca as avea cazarea gratis in Berlin. E clar ca nu o sa vin cu cimentul cu gresia sau cu rigipsu din DE e vorba in general de obiecte sanitare, prize, intrerupatoare cu senzor eventual corpuri de iluminat.. sistemul de incalzire prin pardoseala (poate) etc..... Este o chestiune care trebuie studiata... This post has been edited by nairam: 8 Feb 2012, 09:30 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
corbex |
![]()
|
Ia legatura cu 16. El l-a luat numai pentru peste dar, pina la primavara, baltile sint inghetate. Are si generator de curent.
This post has been edited by corbex: 8 Feb 2012, 12:07 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nairam, nu mai bine iti cumperi din Jermania un harb de Transit sau ceva similar, si te duci pana acolo cu avionu'? Ai ditamai spatiu de incarcat diverse, si cand ajungi cu ea aici mai cari una-alta si o dai la dezmembrari.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
corbex |
![]()
|
O ingroapa si-o foloseste ca fosa sepltica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
Si le cara cu vapoare liberiene.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Globalizarea asta!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(nairam @ 8 Feb 2012, 09:01) Pai nici sa numai vorbesti. Poate daca iti faci aprovizionarea direct din ograda producatorului ca in rest... Chinezii la care am lucrat in urma cu citva ani, la un moment dat au inceput o relatie contractuala cu al treilea cel mai mare distribuitor de articole sportive din Germania cu o vechime pe piata de profil de peste 100 de ani. Adica, o firma nemteasca serioasa brici... Ei, pe bicletele fabricate in Romania din piese chinezesti in proportie de 95% la solicitarea partenerului (clauza contractuala) lipeam autocolante cu "Produced in Germany". Oare cati romani amatori de calitate germana si-or fi cumparat biciclete originale, nemtesti, facute la mama lor de firma serioasa cu o tradie beton... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 23:08 |