Amenajare Casa.. de la Rosu, La Gata.. Idei, Sugestii, Oferte..
![]() ![]() ![]() |
Amenajare Casa.. de la Rosu, La Gata.. Idei, Sugestii, Oferte..
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(radian @ 8 Feb 2012, 12:35) Ei, pe bicletele fabricate in Romania din piese chinezesti in proportie de 95% la solicitarea partenerului (clauza contractuala) lipeam autocolante cu "Produced in Germany". Imi suna cunoscut: am lucrat in trecut la o firma care (printre altele) cumpara reductoare de la un mic producator autohton, cu obligatia astuia de a inscriptiona un mic elefant si "Schmitz" pe ele; plecau la export in Olanda ca fiind "genuine" Schmitz Cargobull. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Firma aia producătoare de biciclete nu era Canyon, nu?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pai or fi nemtesti cutiile alea.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Electroprecizia Săcele nu-i a lu' Copos?
|
--------------------
-
-
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.015 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(nairam @ 8 Feb 2012, 09:01) Ma gandesc la faptul ca o sa am multe materiale de carat si nu prea imi vine sa car materiale de constructii cu avensisu. Deocamdata este doar un gand sa-mi cumpar un papuc (eventual carosat) second strict pentru a cara materiale as vrea sa dau pe el cam pana in 1000 Euro. Pe de alta parte ma mananca undeva sa ma duc sa-mi cumpar anumite chestii din Germania. M-am uitat pe siturile de profil din DE si am constatat diferente de pret destul de semnificative de ex. in RO automatizarea (doar automatizarea) pentru porti este cam 800 E iar in DE cam 450. Ca sa nu mai vorbesc de calitatea produselor din DE. Plus plimbarea pentru ca anu asta concediul sa cam taiat.. Ar trebui sa ma duc cu papucu.... ![]() Sa nu sariti pe mine... Este doar un gand... Trebe tinut cont ca as avea cazarea gratis in Berlin. E clar ca nu o sa vin cu cimentul cu gresia sau cu rigipsu din DE e vorba in general de obiecte sanitare, prize, intrerupatoare cu senzor eventual corpuri de iluminat.. sistemul de incalzire prin pardoseala (poate) etc..... Este o chestiune care trebuie studiata... Nu-i mai simplu sa cumparati/inchiriati o remorca? Ma gandesc ca trage Avensis-ul, n-are treaba. ![]() ![]() Sau sa imprumutati un papuc, trebuie sa aveti un prieten cu o autoutilitara... This post has been edited by Filip: 8 Feb 2012, 19:13 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Iti ia prietenu pe imprumutat cat nu face.
Totusi, majoritatea magazinelor ofera transport gratuit daca se fac cumparaturi de peste o anumita suma. Nu cred ca vei avea nevoie de inca o masina. De exemplu, cand am cumparat mobina la casa de care ziceam, ne-a luat transportul din Constanta pana in Limanu (cam la 10 km de Mangalia), adica vreo 50-55 de km, ~120 de lei. Plus de asta, parerea mea: nu merita faza cu "eletrice nemtesti". Tot ce nu-i facut de Dumnezeu, este fabricat in China. Pentru prize / intrerupatoare si chestii de genu recomand LeGrand, sau ceva de genu. This post has been edited by Iulikk: 8 Feb 2012, 21:02 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
|
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
foarte frumos dar cred ca la o casa nu se metita avand destul spatiu sa pui de toate.....dar pt o garsoniera sunt niste chesti foarte ingenioase....sau un apartament micut, problema cred ca ar fi pretul la un astfel de mobilier:D
This post has been edited by quick: 9 Feb 2012, 21:54 |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
La ora asta un sfat pentru initiator: daca nu ai cumparat deja, urca-te in masina si fa un drum la casa de vis. De unde du-te mai departe la un centru de interes pentru tine - hipermarket, scoala / gradinita pentru copil etc. Daca iti place, repeta dupa topirea zapezii. Daca iti place si atunci cumpara. Altfel, mai gandeste-te.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
AM SEMNAT !!!! SUNTEM PROPRIETARI.....
![]() Chestiunea cu transportul la si de la punctele mele de interes am facut-o de suficiente ori si cu zapada si fara si cu gropi si fara... E gandita si a ramas stabilita. O sa ne trebuiasca si un 4x4 cu garda mare la sol cand ne mutam acolo. ![]() This post has been edited by nairam: 20 Feb 2012, 06:39 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Sa o stapaniti sanatosi!
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Uau, ce matinal
![]() S-o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
O lampa cu gaz o iei in 5 minute
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Sa fie intr-un ceas bun !!! Bafta la bricolat de acum inainte
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Help!!!!! Cred ca am nevoie de o pila mare la Electrica (Enel) de Ilfov...
daca aveti dati PM... In principiu astept un raspuns in 3-4 zile dar cred ca sunt slabe sansele.... Asa ca am inceput sa caut ... Deci ... Astept PM.. This post has been edited by nairam: 23 Feb 2012, 08:46 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
La care departament: A.C. sau C.C?
|
--------------------
-
-
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Cu furnizorii de electricitate nu prea ai ce face cu pilele decat cel mult sa te branseze mai repede. Daca e vorba de solutia de bransament (cum banuiesc eu) zi acilea care-i problema si te sfatui. Pe fata, clar si legal.
Pentru ca ca sunt niste prevederi legale si niste algoritmi de calcul batuti in cuie pe baza carora se calculeaza solutiile de bransare si costul acestora, care sunt destul de restrictive. Peste acestea nu prea poti trece, cu toate pilele din lume. Practic e ca si cand s-ar introduce datele tale intr-un soft si asta ofera la "capat" solutia. Plus ca daca asta e complexa si scumpa, e o intreaga comisie care analizeaza ulterior dosarul si decide ce si cum. iar toti semneaza ca isi dau acordul. Si aici nu te ajuta nici naiba. Crede-ma, ca-s patit. Intai mi-au impuscat 14000 de lei pentru un bransament, ca vroaim eu neaparat trifazat; dupa ce am citit legislatia lor, am cerut aceeasi putere, dar monofazat si am dat doar 2700. Asadar, intreaba si poate iti dau un sfat sa te ajute de-adevaratelea. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
nairam |
![]()
|
Problema este ca nu prea stiu inca exact care este problema. Respectivul cu care am vorbit m-a rugat sa-i las 3-4 zile sa se dumireasca exact despre ce este vorba. Bodoganea ceva de niste "samsari"... Iar respectivu nu este chiar pielea de pe... toba... Daca nu ma suna pana marti e clar ca nu poate sa faca nimic... Va tin la... "Curent"..
Nu prea stiu ce sunt departamentele astea A.C. sau C.C. ????? This post has been edited by nairam: 23 Feb 2012, 09:54 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
|
dacis |
![]()
|
Ma faci deja sa banuiesc ca este vorba de vreo extindere de retea. Daca-i asa, ia-ti gandul sa se faca pe banii EON, Enel etc. Pentru asa ceva ai nevoie de pile la primarie. Ei (adica Enel) iti pot face cel mult o intarire de retea, dar si asta cu greu si doar cand chiar nu au incotro. Cat priveste extinderile, aici sunt acoperiti complet. Legea spune ca asta e treaba autoritatii locale. Iar daca aceasta nu poate ori nu vrea, este atunci sarcina ta sa scoti banii de la tescherea.
This post has been edited by dacis: 23 Feb 2012, 13:39 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sa înteleg ca tocmai ai cumparat o casa fara curent electric prin zona?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
nairam |
![]()
|
Pai cred ca eu am nevoie de AC pentru ca mi-am cumparat casa nu tramvai si desi trece metroul prin zona nu cred ca-mi este de folos, nu cred ca ma pot conecta la reteaua lor de CC...
Nu mi-am cumparat casa fara curent electric in zona. TOTI vecinii au curent si gaze de fapt firele de curent si teava de gaze trec chiar pe drumul de servitute din fata casei... Si nu vorbesc de vecini la 2-3 km departare ci de vecinii care sunt gard in gard sau peste drum de mine.... Chiar atat de dus nu (cred ca) sunt. Mai mult, INAINTE de a cumpara am fost cu unu de la Enel si a spus ca nu-i nici o problema ca se va rezolva dar acum cam da din colt in colt.... si nu e sapator legator de fire la enel... Inca astept raspuns din partea lui... Probabil ca pe luni - marti saptamana viitoare ma lamuresc... This post has been edited by nairam: 24 Feb 2012, 11:14 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Trebuie vazut daca reteaua de gaze/electrica suporta consumatori suplimentari, altfel trebuie upgrade...
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Adica sta gazul sau electrica intr-un consumator casnic? intr-un alt fel, daca isi monteaza unul de pe retea un ac sau o centrala, nu-l mai suporta reteaua?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu-l mai suportă vecinii.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tribunule... la cum sunt facute retele prin cartierele astea rezidentiale, sta si intr-un aparat de ac.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 23:26 |