Amenajare Casa.. de la Rosu, La Gata.. Idei, Sugestii, Oferte..
![]() ![]() ![]() |
Amenajare Casa.. de la Rosu, La Gata.. Idei, Sugestii, Oferte..
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@nairam: Cand am bagat curentul in "cartier" a trebuit sa platim si upgrade-ul la trafo, deci e posibil sa fie la fel si la tine.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Sa nu exageram. Una este sa bransezi cateva (zeci, uneori, de) case si alta una singura. Problemele se pot datora resurselor mici de putere ale retelei existente si distantei pana la transformator. Iar solutia poate fi stabilita tot de aici, adica din / dupa cunoasterea acestor date.
This post has been edited by dacis: 25 Feb 2012, 17:46 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
dacis |
![]()
|
Ai mai facut ceva cu bransamentul?
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Scuze ca nu am mai postat nimic in ultimul timp dar am fost prins rau cu santierul si cu biroul... dehhh mi-a trebuit sa cumpar casa la rosu...
Am rezolvat cu enel-ul. Ca peste tot in RO si chestia asta functioneaza pe sistemul PCR si eventual pe sistem mafiot. Degeaba te duci la prieteni sa-ti rezolve treaba daca nu este in "zona lor de actiune" Trebuie sa te duci sa-ti rezolve "detinatorii acelor zone" .. Acum vreo doua zile au tras cablul de curent din strada principala pana la viitorul gard din fata si de la viitorul gard din fata pana unde vor fi tablourile electrice... cred ca in 1-2 saptamani o sa vina sa monteze si contoarele... Intre timp m-am apucat de gardul din spate. Am optat pentru varianta caramida de 11,5 cm adancime/ 28 cm inaltime si 50 cm lungime cu stalpi din 2 in 2 metri cu tencuiala (am luat caramida la un pret exceptional). Trebuie sa ma apuc sa fac instalatia electrica in casa. Asta o fac eu, sa vedem ce iese sau mai bine spus ce se va aprinde.... This post has been edited by nairam: 29 Mar 2012, 08:14 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
DannyY |
![]()
|
Vezi sa nu se aprinda totul cu scantei!
Trifazic, mono sau ambele? Fa-ti impamantare, pune un paratrasnet. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La baza paratrasnetului, cam la 1,5 m adincime, se pun 1,5 kilograme de monezi de 50 de bani. Disipa mai bine curentul. Merg si 0,4 kg monezi de 1 euro.
This post has been edited by corbex: 29 Mar 2012, 09:50 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Fundatie la gardul ala?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Merg si pe post de fundatie pentru gard monezile, nu-i problema.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 29 Mar 2012, 09:49) La baza paratrasnetului, cam la 1,5 m adincime, se pun 1,5 kilograme de monezi de 50 de bani. Disipa mai bine curentul. Merg si 0,4 kg monezi de 1 euro. Tataie, de unde iai matale euro cu 3.75 lei? QUOTE(zanzie @ 29 Mar 2012, 15:04) Nici asa nu-i bine, ca-i fura pamantu tot curentu din cablu. ![]() Iar decat monede, pune mai bine galbeni; auru-i cel mai bun conductor de electricitate. O sa lumineze becurile color. Da' scapi de cartite ![]() Acu' serios, mare grija la impamantare! Uite cum se face: http://www.virtualelectric.ro/links/links/...impamantare.php |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 19:23 |