Amenajare Casa.. de la Rosu, La Gata.. Idei, Sugestii, Oferte..
![]() ![]() ![]() |
Amenajare Casa.. de la Rosu, La Gata.. Idei, Sugestii, Oferte..
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu folosesc. Am pus tot in pardoseala, inclusiv incalzire electrică cu termostat in fiecare odaie. Așa ca apa nu prea are de unde veni. Si daca ajunge apa la prize, mă gândesc ca sar sigurantele.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
numai daca pune diferentiale alea se pun de regula pe general
This post has been edited by bygy007: 2 Feb 2012, 20:59 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cum e incalzirea asta prin pardoseala, spre rusinea mea nu am vazut si nici nu m-a interesat, am lucrat numai cu sisteme HVAC.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai degraba vrea sa-i faca un pod peste casa
![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
dupa o centura de impamantare strasnica si un paratrasnet..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
I-am turnat azi lu' unu beton, se bucura ca se intareste repede dar de fapt ingheta apa. Inca un filosof cu crapaturi la colturi.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
iulia_boris |
![]()
|
iar tu nu i-ai spus,tolomacului,ca la temperatura asta betonu' ala ingheata? si nu se intareste?
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si gura mea nu mananca iarna sau cum?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca te duci la bricostore vezi cum este si cu incalzirea prin pardoseala electrica , dar este destul de scumpa dupa minedetalii pe gogu
2 Feb 2012, 21:15: QUOTE(vijelie @ 2 Feb 2012, 21:12) data viitoare nu te mai cheama ![]() This post has been edited by bygy007: 2 Feb 2012, 21:15 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(Zippy @ 2 Feb 2012, 21:03) Cum e incalzirea asta prin pardoseala, spre rusinea mea nu am vazut si nici nu m-a interesat, am lucrat numai cu sisteme HVAC. Eu am vrut sa scap de tevi si calorifere. In plus e misto senzatia de cald la picioare. Nu e necesar sa acoperi toată suprafața camerei, e suficient doar pe 1 m latime de la geam. Ai un termostat individual pe fiecare camera. E un sistem relativ scump dar simplu si fiabil. Ca si costuri de incalzire e desemna mai scump decât cu centrala |
--------------------
-
-
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
vijelie |
![]()
|
@nairam
Ia si tu niste probe din beton si du-le la un laborator autorizat grad 2 sa iti zica rezistenta la compresiune a materialului. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Zippy |
![]()
|
@ C a t a l i n: Poti sa pui si sub gresie?
This post has been edited by Zippy: 2 Feb 2012, 21:27 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
electrica-tablou electric ptr fiecare nivel;circuite dedicate ptr consumatori mari-msr,msv,cuptor electric,ac,hidrofor,etc;aparate(prize-intrerupator) modulare
curentii slabi-tv,net,tel,centralizati si ei pe fiecare nivel in doza comuna senzor +electrovalva gaz-oricum te obliga la deschidere dosar apropo-ai gaze "trase"..?..ori vo butelie ingropata ca'n pantelimon?... efractia nu-i de tine-bagi mana in buzunar rigips vs. tencuiala-peretii despartitori rigips-peretii despartitori ce implica relatii sexuale rigips+ vata(fono)-peretii comuni celor doua proprietati ,chiar daca nu implica sex rigips+vata-peretii exteriori tencuiala acumulare caldura-baile si bucatariile de preferinta tencuite gardul-caramida tiganeasca inaclzire in pardoseala-renunta-poti,cel mult, folosi elctrica in baie terasele-mare grija la pluviale (panta) adaug la electrica-priza de pamant ..... |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
Zippy |
![]()
|
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
iulia_boris |
![]()
|
corect.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Zippy |
![]()
|
Incalzirea asta prin pardoseala s-ar pupa bine cu sisteme de produs energia electrica in regim propriu: panouri solare, o mica eoliana, etc.Am vazut ca au inceput si la noi oamenii gospodari sa mearga pe "energie verde", problema e ca este foarte scump un sistem de asta daca il iei de-a gata si practic se amortizeaza in zeci de ani.
Mai e interesanta si "casa pasiva" dar aia trebuie construita de la 0. |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 2 Feb 2012, 13:54) La restu' nu ma bag, dar cand ti le tragi pe astea, eu unul ti-as recomanda sa tragi pe langa astea si cablu TV si de retea, astfel incat intrarea de cablu sa se faca intr-un loc in casa, de unde sa le distribui. QUOTE(bucatzel @ 2 Feb 2012, 17:40) Ie a doua oara pe ziua de azi cand ma face unu' tolomac. Apa' asa nu se mai poate... Unde mai precis i-am recomandat io sa le traga la un loc? Si oricum, daca in un tub de copex reusesti sa inghesui pe langa cablurile de curent si-un cablu de retea si unul de catv, sa-l vad pe ala care schimba vreun fir intrerupt dupa aia. Redefineste ce am bolduit... Banuiesc ca "pe langa" insemana la cativa cm adica acelasi canal. Chiar daca-s in tuburi diferite, nu se accepta in acelasi canal (sant, gaura). Doamne fere' de vreo "puscatura" la electric langa firu' de net cand ti-ai scos UPS-ul din sistem sa-l cureti de praf... Beleaua e ca PC-ul tre' sa mearga sa vezi tutorialele pe iutub sa poti curata magaoaia de iupies... PT CATV: cablul si distribuitoare le iei de la montatorii de celule gsm.. gasesti solutii de compromis pt pret corect. La mai mare. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu cred ca daca apelezi la experti la sfarsit o sa ai o surpriza si o sa vezi ca de fapt a iesit totul mai ieftin (si mai bine) decat daca ai fi facut singur.
This post has been edited by Shush: 2 Feb 2012, 22:27 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Zippy |
![]()
|
@shush: Corect, dar sunt de parere ca multe se pot face de unul singur daca ai timp liber, scule si ambitie de a-ti face cu mana ta casa. As chema "experti" pentru hidroizolatii, chestii mai complicate din rigips: scafe, montat faianta/gresie, zugraveli mai de finete, treburi pentru care iti trebuie mana in general.
Eu vreau sa imi fac casa singur in porportie de 90%,inclusiv proiect, autorizari, dar am avantajul ca lucrez in domeniu. |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Zippy @ 2 Feb 2012, 22:38) 10-most-amazing-buildings-in-the-world-Ripleys-Building-Niagara-Falls-Ontario-Canada.jpg ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Zippy |
![]()
|
Iar pui poze cu averile personale? Aia se cheama cedare din forta taietoare
![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 2 Feb 2012, 15:07) Prietenul de familie a descoperit că fundația avea doar ... 20 cm (ce-i drept, nu era casă cu etaj)! Case facute fara proiect am vazut o gramada si cu muuuulta economie de material, mai ales daca au fost facute special pentru vanzare asa ca nu m-ar mira sa fie cum zici... dar mai e totusi o posibilitate, ca sistemul structural sa fie de tip cadre, adica stalpi si grinzi, cu fundatii izlolate sub stalpi si grinzi de echilibrare... in cazul asta poate fi ok, adica sub stalpi sa fie niste blocuri de beton ce ajung pana la 1m iar intre ele sa fie doar niste grinzi care-s ok la 20cm... |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 19:22 |