Citroen C4 1.6 Hdi 90 cp
![]() ![]() |
Citroen C4 1.6 Hdi 90 cp
Raducv |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 18 August 11 ![]() |
Attached thumbnail(s) Imagine0073.jpg ( Size: 273.5k ) Number of downloads: 878 Imagine0070.jpg ( Size: 296.23k ) Number of downloads: 956 Imagine0075.jpg ( Size: 295.64k ) Number of downloads: 957 IMG_0017.JPG ( Size: 1.98mb ) Number of downloads: 1063 |
||
--------------------
Citroen
C4
2006
- DJ92RMB
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
ce imi place la ele e volanul... desi ca aspect as prefera coupe. sa o stapanesti sanatos.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cat ai primit sa iei jantele alea?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Raducv |
![]()
|
![]() Nici mie nu-mi plac! Le-am pus sa le vand sa mi iau ceva calumea ! dar nu le ia nimeni! |
--------------------
Citroen
C4
2006
- DJ92RMB
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Lui argon i-ai dat PM?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 5 Feb 2012, 22:42) ca aspect as prefera coupe asta pana in momentu' cand tre' sa urce cineva pe bancheta din spate ![]() @Markos: n-auzi bre ca e nou, nu stie povestea... ![]() This post has been edited by P-A-C-O: 5 Feb 2012, 22:58 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Raducv |
![]()
|
Exact!E mai frumos coupeul dar nu e practic.
|
--------------------
Citroen
C4
2006
- DJ92RMB
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Apropo, vezi ca e forum de cepatriști, gasești o multime de informatii utile acolo.
This post has been edited by Raducv: 5 Feb 2012, 23:01 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Raducv |
![]()
|
Stiu ! Am cont demult acolo dar imi adusai aminte si de formul reno de cand voiam megane si zisai sa-i fac o mica prezentare si aici.
|
--------------------
Citroen
C4
2006
- DJ92RMB
|
|
Markos |
![]()
|
Asa arata atunci cand am vandut-o...
![]() Attached thumbnail(s) Fotografie015.jpg ( Size: 1.04mb ) Number of downloads: 931 Fotografie024.jpg ( Size: 1.22mb ) Number of downloads: 272 Fotografie027.jpg ( Size: 1.2mb ) Number of downloads: 255 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Raducv |
![]()
|
Ai vandut-o si ai luat Megane?
Pareri / Impresii intre ele ? Sa regret ca n-am luat Megane ? |
--------------------
Citroen
C4
2006
- DJ92RMB
|
|
Markos |
![]()
|
Nu, meganul e mai vechi. Citro avea 4 ani si 47.000 kmp. Si taxa platita!
![]() In afara de suspensia cam rigida si de zgomotele aferente din spate, nicio problema cu citronelul (exceptand niste maruntisuri electrice schimbate pe garantie - aici am fost inspirat si am bagat garantia extinsa, de 3 ani). Nu cred ca-i cazul sa regreti ca n-ai luat megane, parerea mea. This post has been edited by Markos: 5 Feb 2012, 23:18 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
Un coupé ca al lui Markos are si varul meu, si mi s-a parut ca se invarte cam greoi volanul, ceva cam ca la mine la Symbol. Sunt frumoase C4, volanul le strica, parerea mea.
![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|
Markos |
![]()
|
Pai directia nu-i full electrica, ca la megane. Merge normal pentru o servodirectie.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
tot coupe-ul arata intr-un mare fel
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:34 |