sandero spart, intrebare
![]() ![]() ![]() |
sandero spart, intrebare
vic24 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La cata apa intra pe la chederele geamului, aia de la butuc e ca si cum n-ar fi.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
Nasol...insa unde locuiesti frate de te sparg aia asa? Mi se pare tare aiurea sa lasi masina in fata blocului/casei si sa o gasesti sparta. Nu mi s-a intamplat asa ceva niciodata. Si vorba aia stau in Galati, fomisti mai mari ca la Constanta...cred.
This post has been edited by Sir Andrew: 13 Feb 2012, 12:36 |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
vic24 |
![]()
|
intr-un oras se pare plin de hoti - navodari. nu am luat seama la fenomen pana nu am patit-o, dar acum m-am uitat pe un bulevard, si pot sa spun ca 3 din 10 loganuri sunt sparte prin fortarea butucului.
p.s. - ma dezic de acest oras, am ajuns si eu cu valurile vietii acum cativa ani aici. sa vad cat mai stau. This post has been edited by vic24: 14 Feb 2012, 05:19 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Te primim la Mangalia, unde-i liniste si pace
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Neah, pe el il coafeaza drumurile spre Ovidiu sau Valul.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vic24 |
![]()
|
eh, as veni io la mangalia, dar
1. e prea scump (imobiliar) 2. naveta la munca la CT e cam scumpa si cronofaga 3. vad ca la voi e bine vara, iarna e cam frig. in apartamente. ![]() @C a t a l i n: cu toate ca, daca as fi avut cate una de 1 ron pentru fiecare prost de care dau, poate ca primele doua puncte de mai sus ar fi fost total neinsemnate... This post has been edited by vic24: 15 Feb 2012, 05:57 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Atunci umple-ti casa de oglinzi, poate ahungi in Top300.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vic24 |
![]()
|
hai, vant din pupa
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
dezactiveaza-ti tijele de la butuci si lasa functionabila doar alarma + inchiderea centralizata .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Club12TRS |
![]()
|
![]() Coupe Maniac Group: Members Posts: 300 Joined: 14 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Inca n-am desfacut o portiera de Sandero, dar am o banuiala ca piesele sunt identice cu Logan. Daca este asa, va dau un sfat anti-efractie ieftin si bun:
piesa care fixeaza butucul usii (calaret, potcoava etc, are multe denumiri, e o tabla U) este dintr-o tabla jenant de moale. E o joaca de copii sa extragi un butuc de Logan din cauza acelei piese. Acea piesa se potriveste de la Oltcit, doar ca este mult mai dura. Nu se schimba deloc greu, cautati la dezmembrari sau luati de pe o epava. |
--------------------
Alfa 145T.Spark /
Citroen Saxo /
Fiat Punto2B / Ex Oltcit 12TRS
- B xx xxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai exista oltcituri la dezmembrari?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
da Klaus, exista oltcituri in dezmebrari/remat-uri
|
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
klaus |
![]()
|
exista mult mai multe tipuri de alte masini, care se gasesc mult mai usor, nu trebuie cautat acul in carul cu fan (cum e cu olcitul). O recomandare de alte masini cred ca ar fi mai util...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Club12TRS |
![]()
|
![]() Coupe Maniac Group: Members Posts: 300 Joined: 14 February 09 From: Bucuresti ![]() |
klaus, nu e deloc acu-n caru' cu fan. Treci pe la un Remat si pui un Gigel sa caute 2 portiere de Oltcit. Sau, in Bucuresti, exista 2 persoane care se ocupa su dezmembrari Oltcit - Dan Alexandru si Manea, usor de gasit pe Google / forum Oltcit.
Asta pt cei ce nu se pricep sa bricoleze piesa dintr-o tabla tapana, cu un flex ![]() This post has been edited by Club12TRS: 11 May 2012, 12:34 |
--------------------
Alfa 145T.Spark /
Citroen Saxo /
Fiat Punto2B / Ex Oltcit 12TRS
- B xx xxx
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
exista klaus puncte de centre REMAT in Bucuresti. Acolo se gasesc
|
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
vic24 |
![]()
|
mai ... io nu cred ca e o idee buna deloc. pentru ca hotul nu stie ce tabla ai tu pe dedesubt si va forta in continuare, tabla portierei avand astfel mult mai mult de suferit. cea mai buna solutie este cea cu inlocuirea butucilor cu antifurturi (eventual din inox).
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
Leo0608 |
![]()
|
sau ar mai fi o solutie: sudat bucati de tabla in locul butucilor si salut bafta si hai noroc !
deschizi doar din centralizata pastrat doar butucul de la portbagaj ca sa fii "just in case", confectionezi un sistem ca sa tragi de el pe sub masina si sa deschizi capota in caz ca ramai fara baterie eventual mai simplu: pus un acturator la broasca capotei, tras fire pana sub masina si cand ramai fara baterie scoti firele si le pui la baterie dl klaus? ce parere ai ![]() This post has been edited by total: 11 May 2012, 21:03 |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Oricum faci daca isi pune in cap sa sparga masina o sparge, doar ca se chinuie mai mult. Asta nu inseamna ca trebuie sa lasam portiera deschisa
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Leo0608 |
![]()
|
@bobo77 ti-o sparge daca esti prost si lasi ceva la vedere
daca ai dotarile de logan si nimic deosebit la vedere iti garantez ca nimeni nu se atinge de ea (considera ca "e neinteresanta" ![]() |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
Dacia-Berlina1997 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 November 07 From: Bucuresti ![]() |
sparge geamul
![]() |
--------------------
vw
golf4 variant
2005 tdi
|
|
vic24 |
![]()
|
@total : tu ai citit primul meu post ? nu aveam NIMIC interesant in masina, tocmai de aceea nu au luat nimic. dar au cautat bani la parasolar, prin torpedou.... ca io nu aveam nici suport de gps, nici alt cd decat cel de origine, nimic, nimic..... nici macar o sacosa sau ceva in masina. era goala, ca in showroom. si au spart-o.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
bobo77 |
![]()
|
Si tu acum...sigur ca nu a citit, importatnt ca este in discutie omul.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Mai stiu pe cineva cu un logan neinteresant...atat de neinteresant ca era varianta cheala... i-a furat roata de rezerva
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Leo0608 |
![]()
|
@bobo77 vezi ca esti off_topic
|
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 26 Apr 2012, 09:02) corecta observatia...si eu, la un momnet dat - ramasesem fara baterie - ma gindeam sa incui usa cu cheia...numai ca, surpriza: nu puteam deloc ! urgent am cautat si cumparat baterie...intrigat de "chestie" am cautat si astfel am aflat ca butucul are o tija care poate fi foarte usor desfacuta cu o banda sau ceva subtire, flexibil si destul de rezistent...asa ca am lasat-o cum era...iar inchiderea o fac din telecomanda de la alarma...care comanda si centralizata... |
--------------------
...
...
...
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Eu am recurs la metoda asta, intra in ea doar daca sparge geamul.
Attached thumbnail(s) DSC01931.JPG ( Size: 208.51k ) Number of downloads: 1084 DSC01925.JPG ( Size: 295.97k ) Number of downloads: 1216 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
La ușa de la șofer ai făcut la fel?
This post has been edited by cosmin_2300: 24 Jul 2012, 13:20 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:29 |