Renault Scenic II, Primul meu Renault
![]() ![]() |
Renault Scenic II, Primul meu Renault
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu-i recomandati omului sa se dea si cu masina de un stalp ca sa vada de are airbaguri functionale, tot degeaba...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
le are ca se face check-ul sistemului AIRBAG in TdB cand pune contactul
![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(TheSting @ 5 Feb 2012, 19:11) In al doilea rand legat de ce au zis si colegi mai sus, daca ai chestia aceea in locasul centuri de siguranta la acest model de Scenic precum si la Megane 2 si 3 AirBag-urile nu actioneaza deoarece senzorul AirBag-ului de la sofer si pasager frontale se afla in acel mecanism in care introduci centura de siguranta. Atata timp cat centura de siguranta nu este prinsa in locasul acela AirBag-ul nu va actiona [attachmentid=1627784802] [attachmentid=1627784803] QUOTE(TheSting @ 5 Feb 2012, 20:39) Shush: AirBag-ul nu actioneaza datorita faptului ca in momentul impactului centura de siguranta smuceste in locasul acela in care se prinde, iar acel soc trimite un impuls electric catre cilindru care vine cu mecanismul de prindere a centuri, cilindru care actioneaza AirBag-ul. ![]() ![]() P.S: Nu stiu de ce ii foote pe unii grija ca altii folosesc centura sau nu, nici de astia nu mai avem loc pe sosea acum? Doar o fac pe barba lor... This post has been edited by Hack: 6 Feb 2012, 09:47 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Saptestele |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 10 January 12 ![]() |
@P-A-C-O da intr-adevar masina are injectia Bosch , daca tu zici ca e bine inseamna ca asa e , legat de drumurile la tara nu e cazul , nu merg nu am neamuri .
@klaus nu am de gand sa dau in nimic. ![]() P.S. Cam 95% din accidentele din oras din punctul meu de vedere sunt din vina comuna , deci daca esti precaut sansele sunt slabe. 7 Feb 2012, 16:51: "din cauza" voastra de 2 zile nu am mai scos centura! This post has been edited by Saptestele: 7 Feb 2012, 15:51 |
--------------------
Renault
Megane Scenic
2004 Luxe Privilege
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu din cauza, ci datorita. Las' ca nu iti face rau centura de siguranta. Eu, unul, m-am obisnuit cu centura. Daca sunt in masina si n-am centura parca lipseste ceva.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Care motoare au Bosch si care au Delphi?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
1.9 dCi are Bosch si 1.5 dCi varianta de 100 si 105 cai , cu cel de-al doilea nu sunt 100% sigur ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
vezi ca inca nu e oficiala treaba cu sistemul de injectie BOSCH pe motoarele 1,5 dCi
![]() This post has been edited by P-A-C-O: 7 Feb 2012, 19:55 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
'opa, ai ajuns sa vorbesti singur fanica?
La gama megane, se poate dezactiva doar ASRul, ESPul nu. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
P-A-C-O |
![]()
|
se dezactiveaza si ESP-ul insa doar cu DDT-ul sau CLIP-ul
![]() |
--------------------
-
-
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Sau cu siguranta
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Saptestele |
![]()
|
In bord nu am nici un "beculet" cu ESP ,ci doar cu ASR-ul respectiv , deci foarte posibil sa nu aiba ESP , sau cine stie poate umbla undercover.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Scenic
2004 Luxe Privilege
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci era vorba de Megane, nu de Renault. Pentru mine Renault inseamna toata gama, in general, nu doar Megane
![]() Poate cand o sa inveti sa te exprimi, vei fi si mai politicos, Cosminache. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Axelinooo |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 351 Joined: 3 September 08 From: Iasi ![]() |
Salutare!
Daca ai buton pt dezactivare / activare ASR sigur ai si ESP garantat in bord becul este acelasi si pt ASR si pt ESP! Se dezactiveaza numai ASR-ul care se reactiveaza automat @ 50 km/h! La fel si la megane 2! Vorbesc in cunostinta de cauza si testat pe scenicul meu! Poti testa pe zapada intr.o parcare mai mare si libera sa vezi cum actioneaza ![]() Frumoasa masina apropo! Sa te bucuri de ea cat mai mult fara nici o problema! P. S. Motorul 1.5 dci euro 3 de 60 kw ( 82 cp ) si cel de 74 kw ( 100 cp ) are sistem de injectie delphi. 1.5 dci euro 4 de 63 kw ( 85 cp ) sistem injectie delphi 1.5 dci euro 4 de 76 kw / 78 kw @ 103 / 106 cp sistem injectie siemens! 1.9 euro 3/4 & 2.0 bosch de cel 2.0 nu sunt foarte sigur! @ Hack Foarte bine zis! This post has been edited by Axelinooo: 8 Feb 2012, 12:10 |
--------------------
Renault
Scenic II -2008-Confort Expression 1.5 dci 106 CP
(78KW) // Megane - 2004 - 1.5 dci 82 CP (60KW)
- IS-88-ACS // ex Clio
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(Axelinooo @ 8 Feb 2012, 11:56) Eu stiam de 30 km/h, aspect si testat...acum, nu stiu, poate aceasta viteza de activare automata se poate modifica din soft. Posibilitatea dezactivarii pana la aceasta viteza e in scopul de a forta masina la o iesire din zapada, noroi, etc. This post has been edited by hellcat: 8 Feb 2012, 12:21 |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Axelinooo |
![]()
|
@ Hellcat - nu te contrazic!
In testul efectuat de mine s-a intamplat @ 50 nu zic 50 fix! Ideea e k dupa un anumit prag de viteza se reactiveaza daca l.ai dezactivat inainte de a pleca de pe loc! Am observat ca si la 100 daca apesi pe buton apare ASR off! Mai departe nu stiu! |
--------------------
Renault
- IS-88-ACS // ex Clio
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Axelinooo |
![]()
|
Fara suparare!
Nu poluati topicul cu astfel de probleme, folositi PM-ul |
--------------------
Renault
- IS-88-ACS // ex Clio
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 7 Feb 2012, 20:06) QUOTE(P-A-C-O @ 7 Feb 2012, 20:17) In cartea masinii, scrie urmatoarele: "Dezactiavarea acestei functii (A.S.R.) are ca efect si dezactivarea functiei de control al traiectorie." Deci... QUOTE(hellcat @ 8 Feb 2012, 12:20) Eu stiam de 30 km/h, aspect si testat...acum, nu stiu, poate aceasta viteza de activare automata se poate modifica din soft. Posibilitatea dezactivarii pana la aceasta viteza e in scopul de a forta masina la o iesire din zapada, noroi, etc. Tot in carte spune: "Functia este reactivata automat la comutarea contactului vehiculului sau la deapasirea vitezei de aproximativ 50 km/h. Dezactivarea acestei functii este imposibila la depasirea unui prag de 50 km/h." On: Frumoasa masina. Inainte de a cumpara meganul, cochetam si eu cu ideea de a lua un scenic. Multi km fara probleme. P.S. Pune te rog mai multe poze cu exteriorul. Mersi. |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
Saptestele |
![]()
|
Multumesc mult , si eu am cautat si un Megane Break , dar daca am gasit scenicul asta nu imi pare de loc rau chiar sunt bucuros .
Attached thumbnail(s) CIMG18781.jpg ( Size: 1.82mb ) Number of downloads: 997 CIMG18801.jpg ( Size: 2.25mb ) Number of downloads: 1062 CIMG18761.jpg ( Size: 1.98mb ) Number of downloads: 1013 |
--------------------
Renault
Megane Scenic
2004 Luxe Privilege
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Imbinarea spoiler-capota nu arata prea bine, acolo s-a mesterit ceva, si ar fi interesnat de stiut in urma a ce..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Saptestele |
![]()
|
Mie nu mi se pare , dar nu sunt tinichigiu, dar inainte de a o cumpara dupa cum am mai spus am verificat-o amanuntit inclusiv cu " un aparat " care verifica grosimea vopselei ( imi pare rau nustiu cum se cheama ) , si a reiesit ca pe toata suprafata ei masina avea in jur de 300 microni exceptand aripa spate dreapta unde avea 600 ( deci clar revopsire , chit etc ) , dar atata timp cat tinuta de drum nu este afectata si nici estetic nu deranjeaza nu vad nici o problema in asta.
|
--------------------
Renault
Megane Scenic
2004 Luxe Privilege
|
|
argon |
![]()
|
PE plastic n'ai cum sa verifici, capota pare in regula, cum da pe langa faruri, dar spoilerul de plastic sta aiurea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Saptestele |
![]()
|
Sa umflat de la gheata !
![]() |
--------------------
Renault
Megane Scenic
2004 Luxe Privilege
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Frumoasa masinuta.
![]() Sa o stapanesti sanatos. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Saptestele |
![]()
|
@turbodxman - Multumesc , multumesc , i-am schimbat filtrul de habitaclu ieri , crezand ca iese usor dar m-am inselat , am tras de el ca berbecul , abia l-am scos pe cel vechi.
|
--------------------
Renault
Megane Scenic
2004 Luxe Privilege
|
|
R19/16v |
![]()
|
N-ai tras bine.
|
--------------------
DS
5H
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:35 |