Logan Combi de vânzare în Germania, găsit pe Internet
![]() ![]() ![]() |
Logan Combi de vânzare în Germania, găsit pe Internet
G.R. |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 17 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Fiti seriosi...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
G.R. |
![]()
|
Și se poate și cu finanțare pe 84 luni cu dobândă de 5,89% prin Postbank!
Me duc și cumper de acolo bre, și mai recuperez și TVA-ul și fiind produs de origine RO nu plătesc la vamă decât 0,5% comision vamal! |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
cryo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 14 September 05 From: Iasi ![]() |
o sa-ti zica celebrul refren: nu mai avem, dar aducem in curand, doriti sa achitati in avans, sau sa dati o raita prin parcul nostru auto?
Logan-ul Combi exista pe site-urile straineze inca de acum un an, de la aparitia Loganului normal... E nimic mai mult decat o momeala a autohaus-urilor. La fel ca si cu anunturile imobiliare prea bune ca sa fie adevarate. |
--------------------
Honda
Accord
2.0i LS 2005
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
QUOTE Preis EUR 6.666 ![]() ca si pozele photoshop-uite in ultimul hal... This post has been edited by bertro: 18 Oct 2005, 14:28 |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
E teapa! Topic Closed!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Vad ca diferente apar si la dotari: ABS-ul apare si la 1,4
Insa pozele nu sunt consecvente deloc! La modelul gri numarul e pe bara, ca la orice Logan, iar la cel visiniu e pe haion. Plus triple diferite. Plus Photoshop ramas pe margini. |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
2005
- Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
G.R. |
![]()
|
Așa e, nu m-am uitat destul de atent. Probabil fac un fel de marketing băieții, ca să vadă dacă există interes pentru așa ceva.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Helău? A tradus cineva ce scrie la "Weitere Informationen"? Am tradus online in engleza, pentru ca nu am mai avut chef sa scriu in romana.
Spune cam asa ceva: "You can reserve this vehicle by now on a deposit of 2,000 euros. The vehicle is not available nowadays yet, only RESERVEABLE delivery time approx. from the in the end of 2005 to the in the beginning of 2006. The final price of it is not still certain, please around understanding. Transportation 490 euros of German letter 200 euros of info: www.daciagroup.de" De aici intelege fiecare ce vrea. Vrea cineva totusi si o varianta in romana? |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe la dotari pe acolo scrie Cd si mai jos Radio/Cassette.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Smudo, nu stiu cita engleza cunosti tu da' sa stii ca Babelfish-ul din Altavista traduce anapoda rau de tot!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Anapoda, neapoda, io cred ca citatul ie siufizant... trebulita ie clara.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
lgn ,arata rau dar cred ca se vor gasi cump pt el!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Smudo |
![]()
|
Marty, am tradus cu translate.ru. Nu stiu cit de bun sau de prost e, pentru ca rar de tot folosesc asa ceva, de obicei ma descurc fara, atunci cind am nevoie. Nu m-am uitat prea bine ce si cum a tradus, pentru ca nu aveam timp, de asta nici nu am tradus eu direct in romana, ci am doar paste la ce am copiat...
Sa traduc in romana? Suna cam asa: "Acest autovehicul il puteti deja acum comanda, odata cu plata unui avans de 2000 €. Autovehiculul inca nu este "livrabil", el poate fi doar comandat. Termenul de livrare este circa sfirsit 2005/ inceput 2006. Pretul final inca nu este fixat, va rugam pentru intelegere. Taxe de transport 490 €, carte de identitate germana (brief) 200 €. " Mai bine de atit nu pot sa traduc, pentru ca sint iar pe fuga, dar sper sa se inteleaga ceva. Acum ce vreau eu sa adaug, chestia asta nu e nimic oficial, e doar un anunt dat de un autohaus si nimic mai mult. In Stuttgart am vazut ca LGN-ul se vinde la unul din dealerii Renault. Si la fel seamana cumva cum ai cumpara mâța in sac, pentru ca dealerul nu iti spune nici un pret final fix, ci doar avansul pe care il dai e fix, pretul final putind sa ajunga si la 15.000 €, daca nu e ceva prevazut in contract in sensul asta. Klaus zi si mie te rog ce inseamna siufizant. Recunosc ca n-am mai intilnit cuvintul asta pina acum. P.S.: Repet inca o data, fiecare intelege ce vrea din anuntul referitor la LGN kombi. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
siufizant = suficient, echivalentul lui furculision
![]() Coana Chirita sa traiasca ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Chiar si cu textul acela, tot teapa e. Pana in toamna lui 2006 nu vad cum ar aparea breaku. Nu?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
NU
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa va zic cum e cu unele anunturi de super masini la superpreturi. Situatia a fost prezentata si la stiri pe un post TV:
Se dau anunturi cat mai atractive si un nr de telefon. Suna omul atras de ocazie si e aburit o vreme la telefon. In timpul asta cel care a dat anuntul primeste cativa amarati de centi de la compania de telefoane pentru apelul primit. ![]() Nemancati sunt si in Vest, nu numai la noi. |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Smudo |
![]()
|
Mai postez inca o data aici si sper sa se inchida topicul dupa chestia asta pentru ca e chiar "in plus".
Si acuma o dau direct pe romaneste. Ca sa dai anunt la autoscout nu te costa nimic, iar autohausul ala nu e nici o reprezentanta renault, sau cel putin asa cred eu. Si am vazut vreo "citeva" autohausuri si masini pe aici. Sint unele anunturi date pe net de turci sau dracu stie ce straini de nu intelegi efectiv nimic din ce vrea sa spuna, scrie cuvintele dupa cum le aude el. Dai telefon si nu ai cu cine sa te intelegi pentru ca nu stie sa lege 2 cuvinte in germana. Pe urma, mai sint aia care dau anunturi din astea "bomba" ca sa isi faca reclama, pentru ca produsul nu exista. Dar important e ca omul sa fie pe net. Mai ales daca nu costa nimic, si mai bine. O sa se inteleaga vreodata in Romania ca TOTUL costa? Si ca nimic nu primesti gratis? Iar atunci cind poti ceva primi gratis, atunci folosesti la maxim asa cum stii mai bine. La fel am mai vazut anunturi pe net la LGN in care scria clar la info ca e import din Romania, si ca el nu e dealer, si ca respectivul NU OFERA GARANTIE. Ala macar era cinstit si spunea. Trebuia doar sa citesti. Deci tot topicul e fara rost, acum da putin romanul cu nasul de "chichitele" de afara si crede tot. Dar nu toti din Germania sint nemti, si la fel nu toti nemtii sint cinstiti sau bine-intentionati, sinceri, etc. La fel cum puscariile in Germania nu sint goale sau pline doar cu straini. Or sa mai fie socuri din astea, sint convins, mai ales cind Romania o sa intre in EU si o sa se copieze de aici nu doar chestiile bune, ci si cele rele. |
--------------------
x
x
|
|
Relum |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 28 February 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006 - 1,4 - 16V - 100 CP - Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:22 |