La relanti tremura teava de esapament
![]() ![]() ![]() |
La relanti tremura teava de esapament
_LOGAN_ |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 18 March 05 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Clementa, clementa dar de bula daciotului nu scapi
![]() Ca tremura e normal dar pocniturile trebuie sa le detaliezi : face poc, poc, poc, sau pic, pic, pic ![]() Condu-l frate linistit! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
_LOGAN_ |
![]()
|
|
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cum ziceam condu-l linistit, masina-i noua, n-ai motive de ingrijorare (ai grija doar la testul dinamic , precum cel faucut de nemti
![]() Acum serios, e prea devreme sa-ti faci probleme. Eventual fa un schimb de benzina si vezi ce zice. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa dovedesc clementa pentru un proaspat sofer (sa conduci fara evenimente, si la fel si masina, fara evenimente!), as vrea sa mentionez ce fac eu daca mi se pare ceva dubios in comportamentul masinii:
FAC OBSERVATII.. Adica merg pe strada, ma uit si la alte masini, daca se comporta la fel etc. Deci, recomand sa faci o deplasare langa un semafor. Si sa stai pur si simplu vreo juma de ora sa observi cum fac si alte loganuri la relanti. Dupa care sa mergi linistiti acasa si conduci noua masinuta cu sufletul impacat, ca nu are nimic... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
aless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 27 May 03 From: Ploiesti ![]() |
Pocniturile alea sunt date de un mers neregulat al motorului.
Fiind in rodaj nu trebuie sa-ti faci griji. Pune-i totusi o benzina ceva mai buna si motorul iti va merge rotund - adica fara acele intreruperi. In rest sa-l stapanesi sanatos si la cat mai multi kilometri! Spor! This post has been edited by aless: 4 Aug 2005, 07:29 |
--------------------
KIA
CEE'D
2008
- PH-09-ADN Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
|
|
_LOGAN_ |
![]()
|
Multumesc tuturor pentru raspunsuri ...si pentru clementa.
Pana acum i-am pus numai bemzina de 98 si o singur data super plus premium de 100, dar asta din urma este mult mai scumpa.Eu cred ca doar o benzina de 98 e suficient (de buna?). Despre rodaj: am 2300 km (facuti int-o luna, ca mi-am luat concediul de cum mi-a venit masina ca sa o testez), deci nu mai e in rodaj. Deci, dupa voi e cazul sa merg la service sau nu? Va multumesc anticipat pt raspunsuri! |
-------------------- |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 19:48 |