Ajutorrrrr va rog nu mai merge nimic a loat-o razna
![]() ![]() ![]() |
Ajutorrrrr va rog nu mai merge nimic a loat-o razna
Ghost99 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 12 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
- B 78 GIB
2002
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Poate ar trebui sa apelezi la un mecanic.
|
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sau un electrician.
Da' incearca sa-i vorbesti in romana. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Ghost99 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 12 November 10 ![]() |
salut am rezolvat cu problemele era un fir sub bord care intra intr-o mufa principala
firu era de la masa si sa oxidat mi-la curatat si a mai atasat un fir de el si la dus pana pe caroserie si acum merge bn puteti sa inchideti subiectu multumesc de ajutor ![]() a si a costat 30 de lei toata smecheria |
--------------------
Dacia
Supernova
- B 78 GIB
2002
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Sa moara ceasul meu desteptator,doua luni si ceva a durat pana ai gasit buba?
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
- MS**---
2009 In goana dupa posturi.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 12 Feb 2012, 23:31) Ori baterie moarta si cand se aprind consumatorii cade tensiunea sub respectivul nivel, ori un cablu de masa bolnav. QUOTE(Ghost99 @ 1 May 2012, 19:28) era un fir sub bord care intra intr-o mufa principala firu era de la masa si sa oxidat mi-la curatat si a mai atasat un fir de el si la dus pana pe caroserie si acum merge bn Ca sa vezi, si ma apostrofa cata82 ca eu nu il ajut, dar ca el a vrut si n-a putut... Da' in rest plin de pilde, ce sa zic... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 09:14 |