probleme turometru
![]() ![]() ![]() |
probleme turometru
daniel1994 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 15 February 12 From: Ocnita Dambovita ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Li
2000
|
|||
ilieaxx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 13 February 12 ![]() |
din cate stiu turometrul este un ceas foarte complicat pentru ca este electronic,nu are mufa/fir cum este kilometrajul,functioneaza pe siguranta ,te-ai gandit ca s-ar putea sa-l fi schimbat tot cu unul defect?
|
--------------------
dacia
nova gt
1999
- ph 09 ara
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
DANIEL;problema ta sa mai discutat pe aici de cateva ori si alti ziceau de schimbarea condesatorilor de pe placa turometrului(lucru care l-am facut si degeaba)si eu am schimbat 2 tablouri de bordi si tot degeaba turometru sarea la 5000 si oscila cum vrea el,deci nu e din ceas problema ,eu am luat ceasurile mele si m-am dus la un vecin cu o injectata din 2000 (a mea fiind an 2003)si ca sa vezi minunea la el merge perfect ,la mine ca dracu oscila si nu i-am dat de capat nici pana azi si am pus tablou fara turometru ca ma enervase ,asa ca nu e din ceas e de undeva de pe cablaj sau cine stie de unde mama lui ,am schimbat si ECU de injectie cu un vecin de proba si tot asa ,poate e cineva care a rezolvat misteru sa ne zica si noua unde ii buba
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
Axll |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 11 December 05 ![]() |
buba e ca, daca s-a impuscat un fir la izolatie, undeva si a luat un pic de apa, sau e in preajma unui consumator mare, o sa joace turometru samba mereu. singura rezolvare e sa schimbi instalatia electrica de fata...dar dupa parerea mea nu se merita...
|
--------------------
dacia
1300
- BZ 04 BJL am vrut mai mult...decit normal...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:49 |