Dacia Duster 4WD, Noir nacre, 1.5 dci, 110 cp, piele, ESP, ASR
![]() ![]() |
Dacia Duster 4WD, Noir nacre, 1.5 dci, 110 cp, piele, ESP, ASR
daniel.vaduva |
![]() ![]()
|
||
![]() Fericit posesor Dacia Duster! Group: Members Posts: 191 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2010 Laureate
- Numere de Gorj "Inactivitatea este o treaba foarte grea. Intotdeauna se gasesc multi care se straduiesc sa te puna la munca." O. Wilde
|
|||
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
nici macar nu stii ce culore are, si tu ai faci jurnal?????????
![]() +altele ce? masini? ai mai multe? ![]() baga un jurnal si la loganu' ala de la semnatura..... This post has been edited by 2xGI: 12 Oct 2010, 13:12 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
daniel.vaduva |
![]()
|
![]() Fericit posesor Dacia Duster! Group: Members Posts: 191 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(2xGI @ 12 Oct 2010, 13:01) nici macar nu stii ce culore are, si tu ai faci jurnal????????? ![]() +altele ce? masini? ai mai multe? ![]() baga un jurnal si la loganu' ala de la semnatura..... Te-ai grabit un pic. Stiu totul despre masina mea. O astept de la inceputul lunii august. "+ altele", avand in vedere ca enumeram caracteristici, am considerat ca se subintelege ca sunt optiuni, dar care nu vreau neaparat sa le evidentiez pentru ca nu cred ca sunt cele mai importante. Publicasem decat prima propozitie din greseala, apoi am editat ![]() Loganul e bine, il vad o data la 2 saptamani cand imi vizitez parintii si, bineinteles, fac o tura cu el ![]() A rulat aproape 80000 de kilometrii si se misca, indraznesc sa spun, ca la inceput. Detin si cateva poze cu el, dar nu sunt de actualitate (facute, cred pe la inceputul lui 2009): Logan_MCV1.jpg ( Size: 91.21k ) Number of downloads: 2373 Logan_MCV2.jpg ( Size: 88.25k ) Number of downloads: 2519 Logan_MCV3.jpg ( Size: 82.18k ) Number of downloads: 2526 Logan_MCV4.jpg ( Size: 95.21k ) Number of downloads: 2492 Nu vreau si nu pot sa spun prea multe despre el, pentru ca nu cred ca am condus mai mult de 15% din totalul kilometrilor pe care ii afiseaza. This post has been edited by daniel.vaduva: 12 Oct 2010, 14:02 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 Laureate
- Numere de Gorj "Inactivitatea este o treaba foarte grea. Intotdeauna se gasesc multi care se straduiesc sa te puna la munca." O. Wilde
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
eeeee..... asa mai vi' de'acasa..
totusi, ce culoare e dusteru? ![]() |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Cu ce masini ai facut comparatie in aprilie? (Nissan Qashqai, Kia Sportage, altele)
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
daniel.vaduva |
![]()
|
Noir nacre (negru metalizat). Negru 676, daca nu ma insel.
QUOTE(zanzie @ 12 Oct 2010, 14:10) Tatal meu a condus o vreme, masina de serviciu, Nissan Navara. Mi-a placut masina si da, mi-as fi dorit un Quashqai, dar era peste posibilitatile mele. La acea vreme comparatiile le-am facut, evident cu Qashqai, cu Hyundai Santa Fe si Tucson. Nu stiam inca de ix35 sau ASX. M-am raportat si la Sx4, mai precis la Sedici pe care am avut ocazia sa-l conduc, dar nu l-am incadrat niciodata in aceeasi clasa cu Duster. This post has been edited by daniel.vaduva: 23 Jan 2012, 02:08 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 Laureate
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Vad in semnatura ta Duster Prestige... In Rromania versiunea maxima de echipare e Laureate.. Ce motorizare e? E 4x2/4x4? In rest, sa-l stapanesti sanatos.
This post has been edited by daniel.vaduva: 12 Oct 2010, 14:51 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
daniel.vaduva |
![]()
|
QUOTE(PaulT @ 12 Oct 2010, 14:30) Vad in semnatura ta Duster Prestige... In Rromania versiunea maxima de echipare e Laureate.. Ce motorizare e? E 4x2/4x4? In rest, sa-l stapanesti sanatos. Mai intai de toate multumesc! Intr-adevar, in semnatura am scris Prestige ca sa scurtez lista de dotari. Am scris asta pentru ca am citit undeva pe forum ca in afara Dusterul cu toate dotarile posibile (Pack Look, ESP, ASR, Pack piele este considerat ca ar fii Prestige ![]() Motorizarea de de 1.5 dci, cu 110 cp, iar tractiunea este 4x4. Scuze pentru edit, vroiam sa te citez de fapt. This post has been edited by daniel.vaduva: 12 Oct 2010, 14:54 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 Laureate
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Dieselul de 110 cai consider ca e cel mai potrivit pentru caroseria Duster.
A costat mai mult de 18000? |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
daniel.vaduva |
![]()
|
QUOTE(zanzie @ 12 Oct 2010, 15:03) Dieselul de 110 cai consider ca e cel mai potrivit pentru caroseria Duster. A costat mai mult de 18000? A costat putin sub 18000, mai precis 17916, 36. Dealerul a fost foarte amabil si m-a tinut la curent cu toate modificarile de pret de cand m-am hotarat pana am facut rost de bani Pe 2 august m-a sunat si mi-a spus ca pretul se mareste incepand de pe 3 si daca pot sa ma duc pana la sfarsitul zilei sa platesc avansul si sa faca rezervarea/comanda pentru a beneficia de pretul nemajorat. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 Laureate
|
|
zanzie |
![]()
|
Aha. Sa te bucuri de masina indiferent de ce vor zice carcotasii.
No further questions. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
daniel.vaduva |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 Laureate
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
Selsin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 8 May 08 From: Constanta ![]() |
Pai o pereche este formata din 2 jante deci 2 perechi inseamna 4 jante... (asa cum cred ca a gandit el si asa vad si eu normal).
Frumoasa masina cu bune dotari.S-o stapanesti sanatos si la cati mai multi km. This post has been edited by Selsin: 12 Oct 2010, 18:45 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 KISS Fm 1,4 MPI
- -
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Pentru ca o masina are cel putin 4 roti, d-aia si-a luat omul 2 perechi
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
daniel.vaduva |
![]()
|
QUOTE(sorin000 @ 12 Oct 2010, 18:01) Doua perechi pentru ca am considerat ca o pereche este formata din 2 bucati. Multumesc! 12 Oct 2010, 19:34: QUOTE(Selsin @ 12 Oct 2010, 18:42) Pai o pereche este formata din 2 jante deci 2 perechi inseamna 4 jante... (asa cum cred ca a gandit el si asa vad si eu normal). Frumoasa masina cu bune dotari.S-o stapanesti sanatos si la cati mai multi km. Multumesc mult! Abia astept sa intru in posesia ei. 12 Oct 2010, 19:35: QUOTE(dr_mKe @ 12 Oct 2010, 18:44) Inca nu le-am luat, dar intentionez. Multumesc! This post has been edited by daniel.vaduva: 12 Oct 2010, 19:35 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 Laureate
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
Mda
![]() ![]() ![]() Probabil nu sunt familiarizat cu termenu' asta la jante...eu folosesc termenu' "set"...da' nici cum ai zis tu nu e gresit...doar ca nu am fost eu destul de atent...In fine...Sa te bucuri de ea...cand va veni ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
daniel.vaduva |
![]()
|
QUOTE(sorin000 @ 12 Oct 2010, 20:38) Mda ![]() ![]() ![]() Probabil nu sunt familiarizat cu termenu' asta la jante...eu folosesc termenu' "set"...da' nici cum ai zis tu nu e gresit...doar ca nu am fost eu destul de atent...In fine...Sa te bucuri de ea...cand va veni ![]() Stai linistit, nu-i nici o problema. Multumesc mult! A mai trecut o zi ![]() This post has been edited by daniel.vaduva: 12 Oct 2010, 21:01 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 Laureate
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Dupa pataniile din ultimul week-end, ti-as recomanda sa-ti iei jante de off-road, nu de frumusete.
M-am aventurat in noroaiele de langa Sos. Cernica, unde se fac lucrari in vederea reabilitarii caii de rulare. Pe langa viitoarea sosea este camp, cu noaroaie si transee mari, facute de utilaje. Cum sambata trecuta a plouat bine de tot, ia uite-ma pe mine cum vreau sa ma duc sa iau o paine si un suc si fac un mic "ocol" prin transee. Dupa un mal de pamant se ascundea o groapa adanca, de la un viitor canal de scurgere. Masina pe burta, pe malul de pamant si roata dreapta fata suspendata in groapa. Asta se invartea de nebuna, puntea spate abia daca atingea pamantul si nu putea scoate masina de acolo. Am scos-o tractata din spate cu un buldo-excavator din zona. Nu s-aintamplat nimic, n-am indoit sau spart nimic pe sub masina, insa am zgariat grav vopseaua de pe janta dreapta fata, care a frecat tot nisipul si pietrisul de pe marginea gropii respective. Noroiul era acela cleios, care se lipeste de orice, ala in care daca te-ai oprit, cu greu mai iesi, ala care iti scoate bocancii din picioare... |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Dsign @ 14 Oct 2010, 09:48) Noroiul era acela cleios, care se lipeste de orice, ala in care daca te-ai oprit, cu greu mai iesi, ala care iti scoate bocancii din picioare... Ai de capu' tau cand o sa speli masina! ![]() Am patit si io odata cand am fost la un pescuit. Plouase in noaptea precedenta si am trecut printr-o zona din asta cu lut din asta sau cum dracu' ii zice! Am dus masina la curte , am bagat furtunul, am frecat, da' degeaba! Pana n-am dat jos roata cu roata si frecat cu peria pe dedesupt, n-a iesit! Parca era vaselina, `tu-i gatu' ma-sii! 3 ore m-am muncit la ea! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
gabynew1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 19 November 06 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
Fidji - 2003
- B-07-YTH
|
|
daniel.vaduva |
![]()
|
In sfarsit, vineri seara am ridicat masina de la reprezentanta.
Am udat-o cum se cuvine, iar sambata am purces la drum. Patru persoane adulte si urmatorul itinerariu: Bucuresti - Pitesti - Rm. Valcea - Tirgu Jiu - Ticleni - retur. Mergand spre locatia stabilita ne-a incantat si ideea de a vizita Pestera Muierii care era aproape in cale asa ca am facut un mic ocol pana la Baia de Fier. Am ajuns in cele din urma si in Tirgu Jiu, apoi am purces spre Ticleni. Drumul spre Ticleni e frumos, un fir de sosea betonata intr-o mare de padure cu drumuri forestiere laturalnice care mi-au facut cu ochiul. Spre bucuria mea si a prietenului, dar spre oroarea prietenelor noastre, am avut ocazia sa testam si capacitatile offroad ale masinii, capacitati de care sunt pe deplin impresionat. Probabil veti spune multi ca asa ceva poti si cu o berlina. Nu e Dusterul cel mai tare, dar astept poze cu berlina aceea. Drumul laturalnic a fost cu ceva peripetii din care am scapat atat noi cat si masina intregi ![]() Am revenit pe asfalt si am poposit la Ticleni peste noapte. Astazi am fost la Ranca, spre Lacul Petrimanu. Am urcat pana la Varful Papusa (2135) pe Transalpina si am fi vrut sa continuam, dar vizibilitatea era aproape nula, iar drumul intr-o stare deplorabila. Am facut stanga imprejur, am mai vizitat si Cheile Oltetului cu Pestera Polovragi si ne-am intors la Bucuresti. Ecuatia finala 4 persoane+ceva bagaje+maxim 3000 de turatii+maxim 130 km/h+800 de km=~50 de litri de motorina E bine sau rau? ![]() IMG_0189.JPG ( Size: 442.39k ) Number of downloads: 2315 IMG_0251.JPG ( Size: 566.1k ) Number of downloads: 943 IMG_0258.JPG ( Size: 397.47k ) Number of downloads: 786 IMG_0260.JPG ( Size: 355.5k ) Number of downloads: 743 2010_10_24_12.14.02.jpg ( Size: 1.46mb ) Number of downloads: 658 2010_10_24_12.12.50.jpg ( Size: 1.44mb ) Number of downloads: 647 2010_10_24_14.20.09.jpg ( Size: 1.54mb ) Number of downloads: 841 2010_10_24_14.20.19.jpg ( Size: 1.59mb ) Number of downloads: 956 P.S. In ultimele 2 fotografii se observa o chestie ciudata alba, ca o teava, e sub masina in spatele rotilor fata in zona scut motor. E la locul ei acolo nu? Asa pare... Pe la secunda 40 cred ca am fost cu roata spate dreapta putin in aer. Putin offroad Si inca putin This post has been edited by daniel.vaduva: 25 Oct 2010, 07:53 Attached thumbnail(s) IMG_0265.JPG ( Size: 175.34k ) Number of downloads: 1121 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 Laureate
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
i-ai facut inaugurarea de cum ai luat-o prin coclaurile alea..eu sincer daca mi-as lua masina noua...stiu ca pare ciudat cred ca nu as scoate-o decat in zile de sarbatoare si atunci doar daca e soare
![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
Drumuri bune si cat mai multi kilometri cu noua ta Dacie! Nu o sa ma refer decat la ultima ta remarca (cea cu ecuatia)... In ecuatia aia, ma asteptam sa ai un consum mult peste 7%, ori tu ai scos o medie de putin peste 6, in conditiile in care ai alternat sosea, offroad, autostrada... sunt impresionat.
Singura chestie cu care nu pot fi de acord, desi, tu nu prea aveai cum s-o eviti, sunt jantele de aluminiu. Cele de otel erau de preferat pe Duster, dar cum politica idioata de marketing a celor de la dacia spune ca daca vrei sa faci omleta iti trebe oua si cuie de 10 (vezi optiunea ESP cu volan imbracat in piele...)... asta e... Mi-a scapat sau masina ta n-are ESP? @Alex4u. Masina a fost gandita ca un mijloc de transport nu ca un bijuterie. E adevarat ca unele sunt bijuterii pe roti, dar scopul lor (al masinilor) este de a scurta distantele. Atat si nimic mai mult... This post has been edited by Sp!ke: 24 Oct 2010, 21:55 |
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
daniel.vaduva |
![]()
|
QUOTE(Sp!ke @ 24 Oct 2010, 21:50) Drumuri bune si cat mai multi kilometri cu noua ta Dacie! Nu o sa ma refer decat la ultima ta remarca (cea cu ecuatia)... In ecuatia aia, ma asteptam sa ai un consum mult peste 7%, ori tu ai scos o medie de putin peste 6, in conditiile in care ai alternat sosea, offroad, autostrada... sunt impresionat. Singura chestie cu care nu pot fi de acord, desi, tu nu prea aveai cum s-o eviti, sunt jantele de aluminiu. Cele de otel erau de preferat pe Duster, dar cum politica idioata de marketing a celor de la dacia spune ca daca vrei sa faci omleta iti trebe oua si cuie de 10 (vezi optiunea ESP cu volan imbracat in piele...)... asta e... Mi-a scapat sau masina ta n-are ESP? @Alex4u. Masina a fost gandita ca un mijloc de transport nu ca un bijuterie. E adevarat ca unele sunt bijuterii pe roti, dar scopul lor (al masinilor) este de a scurta distantele. Atat si nimic mai mult... Iti multumesc mult! Masina are si ESP. I-am si simtit actiunea in cateva viraje. S-a comportat excelent! Cat despre jante, a fost optiunea mea sa cumpar tot ce se putea si mi-o asum. O sa plang cand o sa le zgarii. Acum incarc si 2 filme cu drumul forestier. This post has been edited by daniel.vaduva: 24 Oct 2010, 22:43 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 Laureate
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(daniel.vaduva @ 24 Oct 2010, 22:17) P.S. In ultimele 2 fotografii se observa o chestie ciudata alba, ca o teava, e sub masina in spatele rotilor fata in zona scut motor. E la locul ei acolo nu? Asa pare... Este teava de scurgere de la tavita bateriei ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
daniel.vaduva |
![]()
|
Multumesc mult!
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 Laureate
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
S-o stapanesti sanatos! Eu unul am asteptat iesirea din "rodaj" pana sa o bag mai serios pe coclauri.
|
--------------------
.
.
.
|
|
daniel.vaduva |
![]()
|
Aveam vreo 400 de km cand m-am hotarat s-o iau pe langa drum.
Nu am fortat-o, pe coclauri n-am depasit 2000 de turatii. Multumesc pentru urari! |
--------------------
Dacia
Duster
2010 Laureate
|
|
om_bland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
Norocosule ! ! ! , ce-as vrea si eu sa am un Duster
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 03:18 |