Probleme desfacere usa intrare
![]() ![]() ![]() |
Probleme desfacere usa intrare
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Nu ai cumva un surubel mic sub clanta care apasa pe fierul ala patrat si lung de trece intre clante(nu stiu cum ii zice)?
La mine trebuie sa desfac si clanta de pe exterior ca sa pot desface tot.. This post has been edited by sorin1983: 13 Feb 2012, 10:20 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Are surub de prindere perpendicular pe acel butuc, (paralel cu incuietoarea), se desface acel surub, si se invirte cheia astfel icit sa poata fi inpins.
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Are un surub luuuuung care trece prin acel "fier". L-am scos deoarece astra trece prin partea inferiora a cilindrului.
Am uitat sa mentionez ca imediat dupa ce am scos acest surub, cilindrul a inceput sa culiseze cam 0.5 cm, chiar daca clanta inca era la locul ei:) |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles ca tu vrei sa schimbi doar cilindrul, nu?
Din motive de siguranta, la unii cilindrii, limba care actioneaza zavorul nu este aliniata cu cheia; adica pentru a putea scoate cilindrul cheia trebuie rasucita cumva oblic. Cu cheia in diverse pozitii, misca cilindrul. Trebuie sa iasa! |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Acum, ca ai zis tu, imi aduc aminte ca si la modelele vechi tot asa era.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
driverx |
![]()
|
Daca cilindrul e modelul asta atunci nu il scot fara sa scot si fata interioara + clanta de interior. Din ce m-am uitat cu lanterna, fix modelul asta pare. La inceput credeam ca e cilindru simplu si ma bazam ca daca pun cheia in diferite pozitii o sa iasa.....Dar nu a iesit
![]() Usi_antiefractie_superlock_954.jpg Problema mea e ca nu pot scoate clanta de pe axul ei..... ![]() This post has been edited by driverx: 13 Feb 2012, 10:51 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana la daca, fii un pic optimist si incearca cum ti-am zis!
![]() La unele "sildul" o fi shield? - are suruburi care trec prin usa, si se leaga de cel opus. Clanta este fixata la astea pe acest sild. This post has been edited by Altis: 13 Feb 2012, 10:53 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Altis cam ai drepate. Rabdare spuse fata mare incercand o babana rascoapta. Si cand te gandesti ca totul a inceput cu un relantiu saapat in baie.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Altis @ 13 Feb 2012, 10:51) La unele "sildul" o fi shield? - are suruburi care trec prin usa, si se leaga de cel opus. Clanta este fixata la astea pe acest sild. Hehe... m-ai pierdut. Poti detaila putin ca n-am inteles? Ahh...clanta de interior are o gaura filetata prin care vedeam axul clantei. Dar nu este nici un surub acolo, deci n-ar avea ce sa obtureze acolo si sa nu permita culisarea clantei pe ax.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Butucul ala se inlocuieste cu tot cu toc, ca sa spun asa...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
driverx |
![]()
|
Deci....nu ma speria...deci...te rog...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Vinde apartamentu si propietaru sa se spele pe cap cu usa
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
nik1965 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Hai ca am trimit io acum denunt ca ai niscai canabis, filme de pe torrente si arme in casa. Dupa ce trec mascatii, ii dai in judecata si-ti pui usa gratis.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
chiar nu te gandesti ca o dau anonima? de fapt o sa semnez vijelie...
This post has been edited by kxz: 13 Feb 2012, 12:53 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
driverx |
![]()
|
Va rog on-topic pana rezolv usa.... dupa aia ne aducem aminte si de relanti and shit...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
nik1965 |
![]()
|
un flex, o bormasina, un aparat de sudura, incearca pe la vecini, sigur gasesti binevoitori ...
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
In situatii de genul asta iti dai seama ce bine e daca usa a fost prinsa doar in spuma.
Mergi la un magazin de incuietori, mai mult ca sigur colaboreaza cu un meserias. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Avand in vedere ca pare a fi o usa din aia "smechera" nu mai bine dai un telefon la baietii care se ocupa de montaj?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
Aia is cu mntarea n-au habar de demontare.
![]() Un zvon prin cartier ca are 100000 de iepuroi sub saltea si ca pleaca la bai diseara. Pana maine ii rezolva sutzii butucu cu azot ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Scuzati, io am fost invatat (prost) ca daca montez ceva sa stiu si sa demontez asa ca am presupus ca aia ar trebui sa-si stie meseria.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
driverx |
![]()
|
Mdeah. Am sunat la reprezentanta si mi-a zis ca nu e asa simplu (adica vrea bani? ). Si mi-a mai povestit ca yala are amprenta/cartela magnetica and shit. Eu nu simt nici un magnetism....
Azi il sunt si o sa il rog sa comande un cilindru nou. Si o sa il monteze. Si o sa plang dupa bani. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
nik1965 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Ai dormit langa usa, pe presu' de la intrare? Ce-ai visat? Nu ti-a fost frig sau ai furat/imprumutat presu' vecinei de la 2?
![]() OnTopic: Nu stiu de ce te apuci sa faci ce nu stii; logic era sa schimbi usa. ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 14 Feb 2012, 14:12 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 19:26 |