De care branturi pentru o pereche de bocanci?
![]() ![]() ![]() |
De care branturi pentru o pereche de bocanci?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
baaa m-ati innebunit cu CGB,GBC ca m-am uitat de ori
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
mdeah. si io ma uitai da doo ori. zic ce dreq, imi raspunsei singur si-mi schimbai si avataru' far sa stiu.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
Si cu avatarul asta ... tot colo e magazinul.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca nu s-a bagat si colegu' in vorba cu voi, ca turbau ai de citesc nelogati.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(l@u @ 16 Feb 2012, 15:57) Mersi mult de informatie. Mi-am luat o pereche de branturi din pasla - verso silicon, la 16 lei, erau si pasla - folie aluminiu la 5 lei setul. Si untura de foca la 13 lei cutia! Acum nu imi mai transpira ciorapii.. ![]() This post has been edited by dragoselu: 17 Feb 2012, 13:10 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dar iti put picioarele. Stii de ce?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 17 Feb 2012, 13:09) Mi-am luat o pereche de branturi din pasla - verso silicon, la 16 lei, erau si pasla - folie aluminiu la 5 lei setul. Si untura de foca la 13 lei cutia! Acum nu imi mai transpira ciorapii.. Normal ca nu-ti mai transpira, la citi bani ai cheltuit ai fost exilat din pat pe presul de la usa!![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Normal ca nu, are un seller preferat pe Okazii, unu' de vinde si perii de aspirator.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 16 Feb 2012, 11:01) ![]() Vezi ca grasimea de foca nu se mananca cu usturoi. PS. Aveam un subofiter in armata, moldovean. Strigam la el din curte cand schimbam plantonul. Daca intram in camera OSU noaptea lesinam de miros. Zicea "ce vrei ai, imi miros sosetele". Aveam si-o injuratura crunta. Sa-i sugi sosetele lui Plotic. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dragoselu |
![]()
|
Si nu ai primit "tambalul" de la moldovean?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
Daca se mozolesc bine sosetele in grasime de foca se formeaza un strat cu efect de protectie.
Dupa o saptamana de purtat nici nu mai e nevoie sa iti pui sosetele. Piciorul e protejat, iar sosetele umbla singure. Poti sa le trimiti pe ele la plimbare si asa protejezi si bocancii. Poti sa-i vinzi ca noi, gata rodati. |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 17 Feb 2012, 13:09) De preferintele tale (ciorapi in loc de sosete) nu comentez, da' nu te-ai gandit sa iti iei niste sosete mai de Doamne-ajuta (in loc de sinteticele 3 la 2 lei de prin piete) si sa te speli mai des? Vorba aia, trateaza cauza, nu efectul. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dragoselu |
![]()
|
Restul e cancan. Se poate inchide!
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Maestre, cu matale totul e can-can. Ai o afinitate catre asa ceva, nu stiu de ce
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
In Galati au desfiintat baile publice?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Merge si-n dunare, acum cat e calie. Imbina utilul cu placutul la pescuit de scrumbii.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
Grăsimea de focă nu rezistă mult. Recomand pastă de ficat de pinguin.
This post has been edited by Markos: 17 Feb 2012, 16:08 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
intins pe felii de delfin... - partea dinspre coada e cea mai buna, restul puteti sa-l aruncati.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bion |
![]()
|
Si izmenele pana nu mai stii care-i fata care-i dosu( ambele avand aceeasi culoare ca Baraganul toamna tarziu) si stau singure in ortostatism.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 05:59 |