De care branturi pentru o pereche de bocanci?
![]() ![]() ![]() |
De care branturi pentru o pereche de bocanci?
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
scrumbiile merg cu usturoi
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Babaets, eu stiam ca mirosul de peste e apanajul altcuiva...
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 17 Feb 2012, 13:09) Mersi mult de informatie. Mi-am luat o pereche de branturi din pasla - verso silicon, la 16 lei, erau si pasla - folie aluminiu la 5 lei setul. Si untura de foca la 13 lei cutia! Acum nu imi mai transpira ciorapii.. ![]() Branturile alea de pasla/silicon n-o sa te ajute cu transpiratia, din contra... Ca sa scapi de transpiratie, poti folosi asa ceva, lipite de branturi: 1273891740376_hz_fileserver2_4425759.jpg Ca sa mai scazi din cheltuieli, poti cere deja folosite de la sotie. |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Brrrrrrrr!
Pai si apoi cere sfaturi despre cum scapa de sosete hemoragice? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
He,he ghenerala de pe vremea mea face cat trei mastere s`un doctorat de azi.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
True
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 16 Feb 2012, 12:03) Noi, proaspat scoase din fabrica. Modelul asta: http://bit-bontimes.ro/Biork-_-mp49.html Le-am luat cu 150 lei plus curier rapid 25 lei. Hehe, fix 175 de lei am dat azi pe chestiile astea, pentru fii-mea (reduse cu 60%, cica). Da' ale ei chiar sunt misto ![]() Attached thumbnail(s) Cat.jpg ( Size: 1.2mb ) Number of downloads: 334 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa le poarte sanatoasa! Parca te vad umblind dupa branturi!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(corbex @ 18 Feb 2012, 21:07) Mă, n-am auzit-o să se plangă că-i put sosetele ![]() Astia zice asa la modelu' ăsta, poate ajută QUOTE Wolverine Performance Leather/Suede Upper Polartec™ Lining Poliyou Sock Liner Molded EVA Midsole Strobel Construction This post has been edited by Markos: 18 Feb 2012, 21:12 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mijto caterpilărele.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
[quote=Markos,18 Feb 2012, 21:47]
Hehe, fix 175 de lei am dat azi pe chestiile astea, pentru fii-mea (reduse cu 60%, cica). Da' ale ei chiar sunt misto ![]() [/quote De asemenea: sa le poarte sanatoasa! ![]() 19 Feb 2012, 00:41: QUOTE(bmwh548 @ 17 Feb 2012, 16:13) De preferintele tale (ciorapi in loc de sosete) nu comentez, da' nu te-ai gandit sa iti iei niste sosete mai de Doamne-ajuta (in loc de sinteticele 3 la 2 lei de prin piete) si sa te speli mai des? Vorba aia, trateaza cauza, nu efectul. Eu nu am spus ca nu ma spal pe picioare sau ca iau sosete sintetice din piata: de ce vorbim noi in plus!? 19 Feb 2012, 00:48: QUOTE(l@u @ 17 Feb 2012, 19:44) Musai, de Festivalul Scrumbiei! ![]() This post has been edited by dragoselu: 18 Feb 2012, 23:48 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Iesene, te mananca vreun "tambal" si pe tine? Nu cred ca ai facut armata dupa felul in care te exprimi...
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Traficantule, masoara-ti cuvintele sa nu ti le masoare altii, ca eu nu ma deplasez pana la Galati sa iti explic normele de igiena.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dragoselu |
![]()
|
Masoare-le intai pe ale tale! Si apoi le masor si eu. Si nu exagera. Eu am precizat clar ca nu imi put picioarele de ex. ca as purta aceeasi pereche de sosete / ciorapi cu zilele. Ci am vorbit de faptul ca transpir usor din cauza unor branturi neadecvate. Ai inteles?
PS: Nici eu nu ma deplasez pana la Iasi ca sa-ti spun ca vorbesti in dodii. This post has been edited by dragoselu: 19 Feb 2012, 15:25 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
l@u |
![]()
|
te iau eu la Iasi cand ma duc ca sa rezolvati problema dar sa stii ca trebuie sa pui motorina(poa' sa fie si de la rusi ca nu ma supar)
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(l@u @ 19 Feb 2012, 15:34) te iau eu la Iasi cand ma duc ca sa rezolvati problema dar sa stii ca trebuie sa pui motorina(poa' sa fie si de la rusi ca nu ma supar) da stiu ca esti baiet destept...il duci sa manace bataie si vrei sa-ti plateasca si motorina, ca sa nu mai vorbesc de placere produsa de chestia asta ![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
l@u |
![]()
|
da ma da cand mai are el ocazia sa isi puna curu intr-un scaun de piele incalzit ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 19 Feb 2012, 16:34) te iau eu la Iasi cand ma duc ca sa rezolvati problema dar sa stii ca trebuie sa pui motorina(poa' sa fie si de la rusi ca nu ma supar) Vrei motorina de la rusi? Ca am eu un furnizor. 19 Feb 2012, 16:43: Da' unde lucreaza Meur bmw in Iasi? ![]() This post has been edited by dragoselu: 19 Feb 2012, 15:43 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
bmwh548 |
![]()
|
La nenea ala de-i faceai bocancii ca sa te angajeze salahor.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 19 Feb 2012, 15:23) Eu am precizat clar ca nu imi put picioarele de ex. ca as purta aceeasi pereche de sosete / ciorapi cu zilele. Ci am vorbit de faptul ca transpir usor din cauza unor branturi neadecvate. Ai inteles? Din cauza unor branturi neadecvate... La subrat tot din cauza branturilor neadecvate transpiri? Nu te dai si tu cu gaz, cu bicarbonat, cu un spray, cu ceva? Daca piciorul e spalat, eventual dat cu un spray special (vezi ca-s zeci de feluri in comert) si bagat intr-un ciorap de bumbac, n-are nicio treaba brantul sulii. Nu are nicio vina bietul picior pentru faptul ca transpira. Si nici nu-i o rusine. Rusinea apare cand o dai pe brant, ca de acolo si pana la metastaza bocancului nu mai e decat un pas. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 06:11 |