My precious, Megane 2.1 tourer 1.6 16v+GPL
![]() ![]() |
My precious, Megane 2.1 tourer 1.6 16v+GPL
inoxidabilu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 6 July 11 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
megane 2 1.6-16v GPL
2005 estate
- DJ 03 BTK
|
|||
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Sa o stapanesti sanatos
![]() QUOTE am facut actele cu proprietarul la pretul de 4100 euro+ cauciucuri si genti de iarna genti ii cumperi sotiei tale..jante cumperi la masina |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La al 3-lea topic lucreaza acum.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am o curiozitate, pe langa faptul ca pare rupt cu problemele alea, de ce-ai schimbat zafira pe tomberonul asta de plastic ?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
depinde in ce stare era si zafira dar sunt masini frumoase..si motorul de 2.0 dti cel pe lant..este destul de fiabil daca il ti din scurt...oricum uite argon recunoaste ca renaultul este plsticarime ..dar eu nu inteleg de ce GPL...de ce nu ai cautat un motor de 1.4 ca alu pardon ..si ai luat 1.6 16v sa iti bati joc de el cu gpl-ul...
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
inoxidabilu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 6 July 11 From: Craiova ![]() |
Am postat de doua ori din greseala cand incarcam pozele, se mai intampla, rog un moderator sa stearga unul din ele.
Am reparat si greseala cu jentile, pe aia cu deler in loc de dealer nu a vazut-o nimeni? Diferenta de la Zafira la acest Megan este din punctul meu de vedere mare in favoarea tomberonului. Iar GPL am pus pe ea pentru economie normal, m-ar fi rupt consumul pe benzina. Nu e prima masina cu GPL pe care o conduc si sunt multumit de consum si performante. Anyway uitati poze si cu fosta ia sa vedem ii dati like : DSCN3371.JPG ( Size: 2.39mb ) Number of downloads: 1322 DSCN3353.JPG ( Size: 1.85mb ) Number of downloads: 1219 DSCN0273.JPG ( Size: 2.03mb ) Number of downloads: 483 |
--------------------
Renault
megane 2 1.6-16v GPL
2005 estate
- DJ 03 BTK
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Like, in special altarul ala de pe parbriz
![]() Sa stapanesti sanatos PET-ul. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Alex4u |
![]()
|
nu arata chiar rau zafira mai ales ca avea si scaune reccaro:X
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
+1 in favoarea plasticaraiei cu romb.
Cu o usoara strepezeala in privinta ghepeleului. Dar,ma rog,masina omului,socotelile si problemele lui.E suveran pe deciziile luate. Drum bun,colega! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce aveti cu plasticele? Nu oxideaza ca fierul de pe opeluri.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
danutsb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 15 September 07 ![]() |
|
--------------------
Wir
leben
Autos
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
de curiozitate - cati km afiseaza pe bord meganul?
|
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
O corecție: tu ai "Estate", "Tourer" e de la 3 în sus.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
d-aia am zis cat "afiseaza" si nu cat "are"
![]() deci? |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
Alex4u |
![]()
|
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
inoxidabilu |
![]()
|
Afiseaza cat are adica aproape 135000 momentan, km sunt reali verificati la reprezentanta, cu carte de service originala nu facuta pe comanda, masina nu are accidente.
Nu va mai mirati de GPL ca nu am pus GPL pe Brabus sau Amg, e un motor de 113 cai, nu ma duc la curse, nu caut performanta, caut doar consum redus. Zafira afisa 147000 cand am vandut-o dar cred ca mai avea inca pe atat cel putin, dar mortii cu mortii vii cu vii, eu sunt multumit de alegerea facuta si consider Meganul o masina pentru electronistii. Si acum la 4000 de euro ce masina va asteptati sa fie daca nu una care sta sa cada, noroc cu subsemnatul ca se mai pricepe la mecanica si electronica ca altfel era belea. Oricum ca optiuni nu prea mai am ce sa ii pun, Gps-ul cu ecran color nu ma intereseaza, singurul lucru care o sa-l mai fac la ea sunt scaunele incalzite. |
--------------------
Renault
megane 2 1.6-16v GPL
2005 estate
- DJ 03 BTK
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
Am luat-o de un an si nu a trebuit sa schimb nimic, decat filtre, bujii, adica nimicuri la care le-a venit randul, in nici un caz cutie desfacuta, arcuri rupte , fulii defazoare cu 1700 lei etc
![]() Si el nu a luat-o cu 4000. Ci cu vreo 5200 de euro dupa ce i-a facut, fara sa pun la socoteala demontarea si desfacerea cutiei de viteza, care nu stiu cat a fost. This post has been edited by argon: 19 Feb 2012, 11:12 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Alex4u |
![]()
|
QUOTE(inoxidabilu @ 18 Feb 2012, 23:25) Afiseaza cat are adica aproape 135000 momentan, km sunt reali verificati la reprezentanta, cu carte de service originala nu facuta pe comanda, masina nu are accidente. Nu va mai mirati de GPL ca nu am pus GPL pe Brabus sau Amg, e un motor de 113 cai, nu ma duc la curse, nu caut performanta, caut doar consum redus. Zafira afisa 147000 cand am vandut-o dar cred ca mai avea inca pe atat cel putin, dar mortii cu mortii vii cu vii, eu sunt multumit de alegerea facuta si consider Meganul o masina pentru electronistii. Si acum la 4000 de euro ce masina va asteptati sa fie daca nu una care sta sa cada, noroc cu subsemnatul ca se mai pricepe la mecanica si electronica ca altfel era belea. Oricum ca optiuni nu prea mai am ce sa ii pun, Gps-ul cu ecran color nu ma intereseaza, singurul lucru care o sa-l mai fac la ea sunt scaunele incalzite. Oricum eu cand am vazut la titlu GPL m-am convins..o intrebare am si eu ? cati km faci tu pe an cu masina sau? cum faci sa iti amortizezi investitia? cati l de gaz papa la suta? bine ca nu ma astept sa spui chiar real dar asa ca fapt divers.. This post has been edited by Alex4u: 19 Feb 2012, 11:40 |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
La zafira nu-mi place capacul aftermarket de la airbag,din curiozitate ai avut ceva probleme la pompa de injectie ?
This post has been edited by vallyyy: 19 Feb 2012, 11:48 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(argon @ 19 Feb 2012, 10:59) Am luat-o de un an si nu a trebuit sa schimb nimic, decat filtre, bujii, adica nimicuri la care le-a venit randul, in nici un caz cutie desfacuta, arcuri rupte , fulii defazoare cu 1700 lei etc ![]() Si el nu a luat-o cu 4000. Ci cu vreo 5200 de euro dupa ce i-a facut, fara sa pun la socoteala demontarea si desfacerea cutiei de viteza, care nu stiu cat a fost. Bravo Argon, esti cel mai tare negociator. Sunt sigur ca s-a invatat din greseli, dar daca ar fi sa vanda acum masina, ar pierde bani. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(argon @ 19 Feb 2012, 10:59) Am luat-o de un an si nu a trebuit sa schimb nimic, decat filtre, bujii, adica nimicuri la care le-a venit randul, in nici un caz cutie desfacuta, arcuri rupte , fulii defazoare cu 1700 lei etc ![]() Si el nu a luat-o cu 4000. Ci cu vreo 5200 de euro dupa ce i-a facut, fara sa pun la socoteala demontarea si desfacerea cutiei de viteza, care nu stiu cat a fost. Da ma argonele dar trebuie sa mai privesti si partea pozitiva a lucrurilor,GPL-ul nu e chiar un lucru rau,arcul ti se poate rupe si tie in orice minut,vrei putere schimbi fulia defazoare , discurile si distributia el le-a schimbat,la tine urmeaza ![]() This post has been edited by vallyyy: 19 Feb 2012, 11:59 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Iar asta e break, care de nou a fost mai scump decat sedan 1,4...
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
inoxidabilu |
![]()
|
Deci sa o luam de la inceput.
Argon ai dat 3800 pe masina, bravo tie, dar ma indoiesc ca avem aceleasi optiuni? In plus a ta nu este break si nu avem nici acelasi motor. Da, am investit mult dar ce am pus pe ea e lucru de calitate care nu va necesita o chimbare ulterioara imediata, plus de asta am garantie la distributie, instalatie gpl, etc. Consumul, ca valoare a combustibilului, este comparabil cu cel de pe dci pentru sceptici fac si drive test dar va trebui sa veniti la mine in oras. Am cumparat masina in Iulie 2011 si am peste 10000 de km cu ea deci dupa calculele mele mai am vreo 5000 de km si imi amortizez investitia cu gpl-ul. Pentru haterii gpl-ului, grow up tehnologia a avasat nu a stat pe loc, nu mai comparati instalatiile de pe dacia lu bunicu alea rusesti cu ce se gaseste acum. Pt vallyyy nu am avut probleme cu pompa la zafira dar de cate ori ma duceam la un mecanic cu ea imi spunea ca o sa am in curand. Am uitat ca optiuni sa adaug car-kit Nokia, pe care il folosesc zi de zi si cea mai tare: o cutie rosie care emite ultrasunete antirozatoare. |
--------------------
Renault
megane 2 1.6-16v GPL
2005 estate
- DJ 03 BTK
|
|
Alex4u |
![]()
|
QUOTE(inoxidabilu @ 4 Mar 2012, 16:12) Deci sa o luam de la inceput. Argon ai dat 3800 pe masina, bravo tie, dar ma indoiesc ca avem aceleasi optiuni? In plus a ta nu este break si nu avem nici acelasi motor. Da, am investit mult dar ce am pus pe ea e lucru de calitate care nu va necesita o chimbare ulterioara imediata, plus de asta am garantie la distributie, instalatie gpl, etc. Consumul, ca valoare a combustibilului, este comparabil cu cel de pe dci pentru sceptici fac si drive test dar va trebui sa veniti la mine in oras. Am cumparat masina in Iulie 2011 si am peste 10000 de km cu ea deci dupa calculele mele mai am vreo 5000 de km si imi amortizez investitia cu gpl-ul. Pentru haterii gpl-ului, grow up tehnologia a avasat nu a stat pe loc, nu mai comparati instalatiile de pe dacia lu bunicu alea rusesti cu ce se gaseste acum. Pt vallyyy nu am avut probleme cu pompa la zafira dar de cate ori ma duceam la un mecanic cu ea imi spunea ca o sa am in curand. Am uitat ca optiuni sa adaug car-kit Nokia, pe care il folosesc zi de zi si cea mai tare: o cutie rosie care emite ultrasunete antirozatoare. hay ca deja referitor la consum il depasesti pe argon...el a mai dat-o in normal dar tu vad ca la consum 1.6 16v pe gpl scoti acelasi consum ca un dci si mai faci si test drive deja e ....si referitor la faza cu sedane sau break stiam ca sunt mai ieftine break-urile la orice marca?? sau la renault e altfel |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
inoxidabilu |
![]()
|
Daca citesti mai bine ma refeream la valoare nu la cantitate.
Deci ca sa nu mai existe interpretari rautacioase, cu aceiasi bani eu merg aproape ca dci-ul. |
--------------------
Renault
megane 2 1.6-16v GPL
2005 estate
- DJ 03 BTK
|
|
argon |
![]()
|
Intr-un oras ca si Craiova, pe benzina meganul de 1.6 iti ia vreo 12 %, chiar mai mult iarna, iar pe GPL mai pui pana pe la 15 % asa. Iar extraurban sub 8 nu-ti scade, desi o sa negi imediat. Iar in legatura cu puterea, pe GPL acum ai ca si mine, vreo 100 de cai daca nu mai putin, aia ca nu-ti scade puterea sunt povestile alora care vand instalatii.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 05:58 |