DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> probleme avacuare...., ??

urduban
post 5 Aug 2005, 15:07
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti-Sebastian

supernova:toba intermediara schimabata(noua)

-la plecarea de pe loc masina are un tremurat in dreptul consolei centrale , si la mersul pe loc (un 'brrriit") in timpul mersului nu mai face!!!
-mentionez ca si cu intermediara veche tot la fel era (cauza eliminata)
: -cand a m schimabt intermediara am strins foarte bine colierul,(nu are cum sa nu fie stransa) dar ma tem sa nu fie de la catalizator ceva ...

-masina are 2 ani 40 de mii de km si nu sunt uzate suporturile de la toba(cele din cauciuc) (alta cauza eliminata)

ce ar putea fi??sad.gif

..va rog nu stergeti ca nu am gasit cu functia"search"

in caz ca ar fi catalizatorul stiti un service care il inlocuieste cu o teava? ce efecte ar puteea avea aceea teava,trebuie umplat si in calculator daca se elimina catalizatorul??

--------------------
Dacia Supernova ,Matiz - B-28-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
costi
post 5 Aug 2005, 15:15
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Scoaterea catalizatorului cred ti-o poate face oricine;
Fara el vei avea o masina putin mai sprintena, consumul scade putin si nu vei mai lua ITP-ul !

Totusi simptomele sint cam putine pt un catalizator infundat. Poate spart si asta o poti testa cu citiva pumni in el. Daca zdrangane..... aia e!

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...&#entry16953392

This post has been edited by costi: 5 Aug 2005, 15:23

--------------------
DSN/SLZ
+
MAKRON
post 5 Aug 2005, 15:23
Post #3

simply clever

From: silistea gumesti

Inainte de a pune masina in miscare, accelereaza pana la 2000rpm si apoi debreiaza usor si spune-mi daca mai tremura consola.
Daca de obicei pleci de pe loc fara a accelera prea mult si te lasi in baza senzorului de cuplu care mareste cantitatea de carburat cand "simte" ca scade raportul dintre cuplul motor si cuplul sarcina, in timp, acest stil de condus duce la "obosirea" tampoanelor de cauciuc pe care se sprijina motorul si incepi sa simti si sa auzi toate vibratiile motorului in special cele emise atunci cind cuplul motor si cuplul sarcina sunt apropiate ca valoare (daca sunt egale ti s-a oprit motorul!)
Aprops, cum face masina ta la mersul pe loc? Ca maical gecsan? smile.gif

--------------------
SKODA OCTAVIA II AMBIENTE MY 2007 - WSP
+
urduban
post 5 Aug 2005, 19:13
Post #4

Membru

From: Bucuresti-Sebastian

@costi:mersi de raspuns , doar traim in Ro si cred ca se "da" ceva si la itp:D(nu incurajez spaga)

@dweep: stiu ce vrei sa zici cu debraierea , masina mea nu tremura la debraiere nici fara accelearatie (debraiera facanduse lin)

-chestie e ca nu imi tremura consola (tremura si ea dar din alte motive) in dreptul consolei pe dedesupt la plecarea de pe loc treapta i spre II se aude un pacanit "barait"

--------------------
Dacia Supernova ,Matiz - B-28-xxx
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 22:52
Forum Renault