probleme avacuare...., ??
![]() ![]() ![]() |
probleme avacuare...., ??
urduban |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 21 April 03 From: Bucuresti-Sebastian ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova ,Matiz
- B-28-xxx
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Scoaterea catalizatorului cred ti-o poate face oricine;
Fara el vei avea o masina putin mai sprintena, consumul scade putin si nu vei mai lua ITP-ul ! Totusi simptomele sint cam putine pt un catalizator infundat. Poate spart si asta o poti testa cu citiva pumni in el. Daca zdrangane..... aia e! http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...entry16953392 This post has been edited by costi: 5 Aug 2005, 15:23 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Inainte de a pune masina in miscare, accelereaza pana la 2000rpm si apoi debreiaza usor si spune-mi daca mai tremura consola.
Daca de obicei pleci de pe loc fara a accelera prea mult si te lasi in baza senzorului de cuplu care mareste cantitatea de carburat cand "simte" ca scade raportul dintre cuplul motor si cuplul sarcina, in timp, acest stil de condus duce la "obosirea" tampoanelor de cauciuc pe care se sprijina motorul si incepi sa simti si sa auzi toate vibratiile motorului in special cele emise atunci cind cuplul motor si cuplul sarcina sunt apropiate ca valoare (daca sunt egale ti s-a oprit motorul!) Aprops, cum face masina ta la mersul pe loc? Ca maical gecsan? ![]() |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
urduban |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 21 April 03 From: Bucuresti-Sebastian ![]() |
@costi:mersi de raspuns , doar traim in Ro si cred ca se "da" ceva si la itp:D(nu incurajez spaga)
@dweep: stiu ce vrei sa zici cu debraierea , masina mea nu tremura la debraiere nici fara accelearatie (debraiera facanduse lin) -chestie e ca nu imi tremura consola (tremura si ea dar din alte motive) in dreptul consolei pe dedesupt la plecarea de pe loc treapta i spre II se aude un pacanit "barait" |
--------------------
Dacia
Supernova ,Matiz
- B-28-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:52 |