Alegere aspirator, Putere de aspirare
![]() ![]() ![]() |
Alegere aspirator, Putere de aspirare
Ionut-P |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 24 February 06 From: Roman ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- NT-09-???
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
De cine e facut ?
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Ionut-P |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 24 February 06 From: Roman ![]() |
De samsung, modelul e samsung sc4320, daca tot s-a ajuns la numele firmei...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- NT-09-???
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
O sa fim amendati de CNA pentru reclama mascata, editeaza repede postul.
This post has been edited by ady77: 21 Feb 2012, 12:28 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sau modifică numele firmei, pune Sansong. Ne prindem noi.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
La 350W mai bine bați covoarele ... !
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Ionut-P |
![]()
|
Pana la urma e destul sau nu. Vreau neaparat un aspirator fara sac si destul de convenabil la pret si de aceea va intrebam, binenteles pe cei care chiar au ceva de zis, daca puterea de aspirare de 350W e deajunsa... adica sa ziceti daca aspiratorul pe care il aveti are puterea de aspirare de atatia W si sunteti sau nu multumiti de el
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- NT-09-???
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
350W e puterea de aspirare, nu ma intrebati ce-i aia dar a nu se confunda cu puterea motorului care este de 1600W.
La mine, prima impresie a fost ca vrea sa-l foloseasca in locul unei centuriste. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
E destul de putin 350W putere de aspirare.
De la 450 in colo e mai bine. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Ionut-P |
![]()
|
Problema cu aspiratoarele fara sac este ca nu prea sunt cu puteri de aspirare mai mari de 400W si acestea sunt scumpe rau... si ca sa-l citez pe urmasul lu' ala cu maserati, taranul de-si prezinta casa din arizona, e prea expensive pentru me...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- NT-09-???
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Nici asta nu cred ca are sac....si in mod sigur aspira muuuult.
outdoor_litter_vacuum_cleaner_166699.jpg ( Size: 94.2k ) Number of downloads: 1448 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Ionut-P @ 21 Feb 2012, 12:56) Problema cu aspiratoarele fara sac este ca nu prea sunt cu puteri de aspirare mai mari de 400W si acestea sunt scumpe rau... si ca sa-l citez pe urmasul lu' ala cu maserati, taranul de-si prezinta casa din arizona, e prea expensive pentru me... Acum am vazut ca vrei fara sac, la alea nu ma pricep deloc ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ca la alealalte te pricepeai
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Care-i șmecheria cu astea fără sac? Unde se strange mizeria?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
Mai bine decat la cele fara sac.
Am avut si eu problema asta acum ceva vreme si pana la urma am ales un Philips cu 450W si o gramada de filtre ![]() @Markos din ce stiu eu mizeria se strange intr-un recipient cu apa. This post has been edited by Shush: 21 Feb 2012, 13:11 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Recomand. Dacă nu-s atent, aspiră și motanul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
e bun bre, merge. Da' de ce-ti iei fara sac?
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Ionut-P |
![]()
|
La aspiratoarele fara sac nu inseamna neaparat ca murdaria se aduna intr-un rezervor cu apa. Se aduna intr-un recipient de 1,2l in forma de ceasca, pe care-l golesti apoi la gunoi si recipientul poate fi apoi spalat la jet de apa. Pana la urma nu s-a raspuns la intrebarea topicului...dar na asta-i situatia...
@zanzie Vreau sa-mi iau fara sac pentru ca e mai usor de curatatconsumat Puterea consumata nu e aceeasi cu puterea de aspirare This post has been edited by Ionut-P: 21 Feb 2012, 13:57 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- NT-09-???
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
ia-ti nene de care vrei - cu sac, fara sac, cu puterea de aspirare de 350 de wati sau mai mult...aici nu o sa gasesti sfaturi utile...unele dintre cele mai bune ar fi dyson...in schimb pretul...
![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce vrei tu sa-ti iei, am eu. Merge foarte bine. Aspira foarte bine, cita vreme filtrele sint curate. Curatarea autentica se face prin spalare.
Aerul aspirat este turbionat in vasul in care se aduna mizeria, pe principiul scaderii bruste a vitezei aerului (furtun ingust, vas mare). Puterea de aspirare e buna. Vasul e cam mic. Nu poti aspira 4 camere fara sa golesti vasul si sa cureti filtrele. Filtrele se infunda relativ repede. Poti sa le cureti prin scuturare, ca sa-ti termini treaba, ca daca le speli atunci si le pui ude, se infunda si mai repede. Nu-ti refuleaza praf in casa. Marca e aia amintita, samsungi. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Eu am unul cu sac pentru apartament si unul fara sac pentru spatii tehnice (subsol, garaj, debara, atelier). Recomand.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
iti recomand asta 2in 1
Glumeam |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
Ionut-P |
![]()
|
Va multumesc pentru comentarii.
@ corbex, nu ma dereanjeaza ca trebuie golit recipientul si curatate filtrele des atat timp cat isi face treaba bine. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- NT-09-???
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
http://www.zanussi.ro/Products/Cur%C4%83%C..._Sherpa/ZANS730
io am luat unu d-asta si aspira foarte bine. Are doua filtre ce se pot spala. Primesti si rezerva. Ce e ciudat e ca se electrizeaza puternic de la frecarea dintre praf si recipient ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Ionut-P |
![]()
|
Bine atunci ,nu e fara sac, este bagless... si totusi are un sac din plastic dur... poate e mai bine descris asa.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- NT-09-???
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Un sac dur, care arata cam ca o oala de noapte.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu am luat, pentru garsnoniera unde stau cand sunt la facultate, un aspirator Midea (Romanesc, cred) cu 180 de lei. Isi face treaba de doi ani. Nu are sac, are un recipient de plastic. La cat am dat pe el este best buy. Acasa am un LG, nu stiu model, nu stiu nimic. E bun si ala
![]() EDIT: asta e aspirocu': This post has been edited by Iulikk: 22 Feb 2012, 09:05 Attached thumbnail(s) aspirator_midea_ch842_50a3c65620483b5b4035779e87c8ef86.jpg ( Size: 10.9k ) Number of downloads: 1197 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
corbex |
![]()
|
Pune o poza cu "sacu'", sa vaza si ochii lu' lumea!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:51 |