Acceptarea monedelor de catre agentii economici, si de catre banci
![]() ![]() ![]() |
Acceptarea monedelor de catre agentii economici, si de catre banci
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
inventiv romanul....
shus da cu capace de cola si gheata ai incercat? mai ales ca a fost atat de frig. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
eu zic ca totusi e mare de tot diferenta intre furt pe fata, cum e la capacele de cola cu gheata si o mica idee ingenioasa, usor discutabila eventual, insa perfect legala.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
@Alydor: de mult; la capatul lui 6 (din steagu') e unul, de exemplu. Or mai fi si altele.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si la automatele de cartele voda, olingi si cosmo, restul se da doar in monede.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Alydor |
![]()
|
bine... adevarul e ca de 6 ani de cand sunt in brasov nu m-am urcat in mijloacele de transport in comun... deci mi se pare normal sa nu stiu ca exista automate de bilete...
Shush... si daca esti la primarie in fata si nu ai marunt pentru tonomatele alea de parcare tragi o fuga pana in livada? Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Imi fac stoc din timp sau daca nu e graba merg si schimb
Daca e urgent, ma grabesc si nu am fise aia e imi asum riscul si o las fara sa platesc. This post has been edited by Shush: 22 Feb 2012, 12:43 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Normal, ca e sanatos sa mergi pe jos si cu bicicleta.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Shush |
![]()
|
Nu cred sa se intample asa ceva.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Alydor |
![]()
|
QUOTE(argon @ 22 Feb 2012, 12:51) Da ba berbecule... ca stau la 18 Km de Brasov. Si la ora 12, 1, 2, 3 noaptea cand ies eu de la servici nu circula transportul in comun pana la mine acasa... te-ai trezit si tu destept sa vorbesti fara sa stii despre ce e vorba.... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Da. Chestia asta e reglementata. Agentii care desfasoara activitati economice sunt obiligati sa primeasca orice fel de monede in circulatie. Toata treaba e sa cumperi cum ar veni ceva. Depinde acuma si cati bani ai, dar fara 600 de lei nu faci plinu la pasat banuiesc
22 Feb 2012, 19:55: QUOTE(Markos @ 21 Feb 2012, 20:57) Confectioneaza-ti o punguta de piele eleganta, cu șiret, și poart-o tot timpul cu tine, la brau, plina cu monede. Așa vei putea tot timpul sa faci platile la banut. Punguta asta merge asortata cu niște ochelari d-aia mici, cu lentila rotunda, pentru un aspect interesant retro. Prinde la gagici. Tu o dai grav pe alcool cand postezi pe daciaclub sau o arzi pe iarba? This post has been edited by FLP: 22 Feb 2012, 18:55 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Shush @ 22 Feb 2012, 12:16) Am descoperit ieri solutia salvatoare : automatele de bilete. Bag 5 lei apas cancell si imi returneaza banii in monede de 50 de bani ![]() La fel se întâmplă și la "tonomatele" de cafea/sucuri/cornuri, etc. Vezi că unele au limită 5 lei, altele 10 ![]() Că tot a spus cineva mai sus de eroare, o vreme cumpăram 2 Bounty la preț de 1. Băgam 2 lei, alegeam produsul, învârtea spirala aia, dar produsul nu cădea. Dădea eroare și mă punea să aleg alt produs. Alegeam același produs și spirala se învârtea până cădeau 2 produse ![]() Acum l-au reparat ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu cu sotia avem o cutie de tabla pe post de pusculita, in ea strangem toti maruntii rest de pe la magazine, se aduna cam de 2 ori pe an ~280 roni. I-am schimbat aproape exclusiv la Billa, fara probleme, din contra ne primesc cu bratele deschise
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(marksman @ 21 Feb 2012, 17:36) Pe scurt: am o gramada de monede si am incercat sa le schimb la diverse magazine. tine bine de monetaru ala ca vine valu' si la noi cat de curand ![]() QUOTE De 1 martie, germanii vor boicota benzinăriile! La noi, de 1 martie se dau mărțișoare. La ei, în Germania, se pare că va avea loc cel mai mare protest împotriva scumpirii carburanților. "Am 01.03.12 in ganz Deutschland nicht Tanken!!!" - este îndemnul pe care cei interesați îl pot găsi pe facebook, sub forma unui event. La care deja sunt "abonați" peste 1,2 milioane de internauți, în timp ce alți aproape 5 milioane de facebook-iști sunt așteptați să se alăture. Nemuțumirile vin pe fondul creșterii accelerate a prețurilor la carburanți, fără ca acest lucru să primească o explicație mulțumitoare din partea autorităților, dar și a distribuitorilor - vezi ce s-a întâmplat în România. În Germania, prețul mediu al unui litru de benzină Super E5 ajunge la 1,67 euro/litru, iar prețul unui litru de motorină este de 1,54 euro/litru . Oficial, este arătată cu degetul rata de schimb euro/dolar, dar și Oficiul Federal anti-Cartel acuză lipsa unei concurențe reale, câtă vreme piața este dominată de cinci jucători majori. În plus, autoritățile declară că nu s-a putut demonstra o înțelegere ilegală între companii, creșterea prețului petrolului fiind pusă pe seama unor factori normali, în principal creșterea cererii pe piețele emergente. Evident, problema a intrat și în atenția politicienilor, care se contrazic: unii doresc mai multe drepturi pentru benzinăriile private, iar alții spun că prețul carburanților este chiar prea mic. |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 01:41 |