Dacia 1310 TLX Berlina CJ 03 HLH
![]() ![]() |
Dacia 1310 TLX Berlina CJ 03 HLH
sobolan |
![]()
|
||
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
||
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|||
95bogdi |
![]()
|
![]() Milmoi Motorsport Group: Members Posts: 781 Joined: 27 June 11 ![]() |
am avut si eu un renault 12...si nu era chiar asa ruginit...lonjeroane super...aveam de inlocuit lonjeronul si tendoanele....dar....pana aici a fost...totul are un inceput si un sfarsit...mi-am gasit alta masina pe care sa o fac incet incet.....parerea mea este sa iti cauti alta dacie de care sa te apuci...nu merita asta...
|
--------------------
Dacia 1310 Export
TLX
1989
- AR 05 UWW uww.....
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da' una de care sa nu trebuiasca sa "se apuce" ce are? O masina e pan' la urma sa mergi cu ea, nu sa stai sa surubaresti zi-lumina.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
95bogdi |
![]()
|
![]() Milmoi Motorsport Group: Members Posts: 781 Joined: 27 June 11 ![]() |
QUOTE(Merced @ 29 Feb 2012, 00:11) Da' una de care sa nu trebuiasca sa "se apuce" ce are? O masina e pan' la urma sa mergi cu ea, nu sa stai sa surubaresti zi-lumina. lucrezi la ea din placere..nu ca se strica....ma refeream sa o faca asa cum isi doreste el.....si crede`ma ca stiu bine ce e o masina la care sa nu surubaresti zi-lumina...am un ford cu care circul zilnic...si nu vede decat cheie si motorina This post has been edited by 95bogdi: 28 Feb 2012, 23:17 |
--------------------
Dacia 1310 Export
TLX
1989
- AR 05 UWW uww.....
|
|
megyes raul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 23 October 11 ![]() |
In plus se vede dupa tinuta masinii ca si suspensia este cam terminata, de asemenea dintr-o poza am observat ca este rupt spatarul scaunului sofer, pe partea stanga. in spate nu mai ai de ce prinde flapsul, caci a cazut toata tabla de acolo in jos.M-am uitat mai atent la primele poze si chiar si acolo se vad ceva probleme la praguri, acum sunt sigur ca sunt in stare groaznica.In ultimul meu post pe pagina cealalta ti-am insirat 'cateva' dintre piesele legate de podea ce ruginesc frecvent la dacii, nu am insirat elementele mobile , cum ar fi usile sau chiar aripile care sunt intr-o stare....se vede in poze.Si oricum nu va mai fi niciodata ca si cand a fost scoasa de pe portile fabricii, datorita prea multor 'interventii cirurgicale'.Poti cauta in rubrica 'Probleme technice-DACIA CLASIC'-Restaurare Renault 12 si vei vedea cam cum arata podeaua unei masini noi(exagerez acum).
|
--------------------
Dacia/Ford
Sandero/Focus
Black Line 1.2 16V-2010/Trend 1.6 16v-2006
- AR**JGN/AR**RGH
|
|
bv-08-fgm |
![]()
|
![]() Old School Mother Fucker Group: Members Posts: 1.214 Joined: 11 May 10 From: Brasov ![]() |
Treaba e ca sa o faci te costa 500 e doar materialele,sa nu mai pui ca in cazul tau daca o mai duci si la un meserias (in cazul in care nu te pricepi la sudat si altele) ajungi cam departe cu investitia
![]() Vorbesc din propria experienta,si a mea e in stadiu de refacere ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1996
- BV-91-FGM,1.4 VW Vento 1992 - BV-22-MKR,1.8
Toyota MR2 1992 - K626 YMO, 2.0 16v TSI |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
FRate, io ti-o fac, sa dea dracu' daca te mint! 4500 de euro si e in perfecta stare. Bine, o sa zica lumea ca-i Logan, da' nu conteaza!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mie de ce mi-ai cerut 5.000?
|
--------------------
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Bai nene, mai sunt multi puberi d-astia restauratori de cotete? In loc sa puna dracu mana pe carte sa invete si sa isi sigure un viitor, ei sunt preocupati de aruncat alocatia pe apa sambetei...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Nu cred eu ca elementele de caroserie luate pe rand ajung sa coste mii de euro, cel mult o mie si ceva de lei, si manopera sa fim seriosi, hai sa zic inca o data pe atat. Mare lucru sa sudezi niste elemente gata scoase din matrita. Parca vorbim de maybach aici. Cu 3000 de lei scapa de toata rugina. Bine, sa gaseasca meserias sa i-o faca, nu tepar.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ma Filipe, parca ai uitat ca nu se mai gaseste decat tablaraie obosita de Conex care-i ruginita inainte s-o montezi, ca aia o sa puna autogenu' la munca si unde-l pune, iese rugina, mai devreme sau mai tarziu la modul groaznic. Scapa si cu 1500 de lei de toata rugina, da' pentru o luna, cu 3000 de lei scapa pentru un an, da' aia tot o sa iasa pana la urma si se face din nou praf. E o masina putreda, nu mai ai ce sa-i faci.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 29 Feb 2012, 08:23) Bai nene, mai sunt multi puberi d-astia restauratori de cotete? In loc sa puna dracu mana pe carte sa invete si sa isi sigure un viitor, ei sunt preocupati de aruncat alocatia pe apa sambetei... QUOTE(sorin000 @ 29 Feb 2012, 12:49) Va jucati cu focul ![]() Am incercat si eu acum ceva vreme, dar s-a ajuns la concluzia ca sunt invidios ca eu nu am masina dupa care intoarce lumea capul. Ah si argumentul suprem din partea sustinatorilor lor mai in varsta : decat sa bage etnobotanice, bere si seminte mai bine baga banii in rable ... pardon ... Dacii 1300. This post has been edited by Shush: 29 Feb 2012, 14:26 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Tommi. |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 19 February 12 From: Turda ![]() |
Ma eu va zic ceva Masina doar la tendoane si acolo in spate are rugina.Va garantez.Si caroseria este super , motorul functioneaza foarte bine si cum zice Filip este mare lucru sa tai si la sudezi?
|
--------------------
Dacia
1310 TX
1989
- CJ 89 KGT
|
|
1310CL |
![]()
|
![]() 1310 DRIVER Group: Members Posts: 1.232 Joined: 25 January 10 From: Arad ![]() |
@Shush: Aici este vorba de o dacie 1310,nicidecum de dacia 1300.....pe de'o parte ai dreptate pe cealalta nu....si eu am fost asa acus' ceva ani,ca imi doream enorm sa bag bani in dacie...dar acum ca m-am trezit la realitate...lucrurile nu's asa de roz precum credeam eu pe atunci..
Cat despre masina,Tommi ai face bine sa asculti sfaturile colegilor..care nu sunt deloc rele...nu merita deloc investitia...dacia ta e terminata..cel putin la capitolul tablarie....eu ti-as sugera sa o aduci frumos la remat,si sa faci altceva cu banii de pe ea. Si sa-ti mai spun ceva....ce a patit un prieten de-al meu de la tara...si el tot asa ca si tine a vrut sa readuca la viata o cotarca de dacie...coapta rau...cam ca si a ta sa zic..daca nu mai rau,ma rog..si-a strans bani,a adus-o la un atelier de tinichigerie,toate economiile lui au intrat in dacia aia,ma rog...a iesit ca "noua"de acolo...nu a trecut insa o saptamana de cand a refacut-o,si a mers cu ea pana la magazin..a lasat-o in parcare frumos...nu a intrat bine in magazin ca i-a intrat unu in masina...evitase'o alta de pe contrasens si s-a improptit in dacia lui...praf a facut-o,a dus-o la fier vechi...cred ca iti dai seama cat a bagat in ea,si cat a luat in final..cand a dat-o. Bine,asta nu inseamna ca o sa ti se intample si tie la fel...bafta pe mai departe..eu unu' nu ti-as sugera sa o faci pe asta... This post has been edited by 1310CL: 29 Feb 2012, 15:06 |
--------------------
Dacia 1310
TLX
1990
- AR06GKI CREM 427
|
|
Tommi. |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 19 February 12 From: Turda ![]() |
Hai ca vedeti voi cum va fii .Nu ma intereseaza cat trebuie sa bag in ea.Tin foarte mult la masina asta.Pe asta am crescut.Si vreau sa ii ofer o sansa si ii voi oferi o viata noua.
|
--------------------
Dacia
1310 TX
1989
- CJ 89 KGT
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Tommi. @ 29 Feb 2012, 16:04) Hai ca vedeti voi cum va fii Cand bre? Vrem sa vedem rezultatele, nu ne mai tine pe jar, te rog io. In rest, superba masina. ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Tommi. |
![]()
|
In rest, superba masina.
![]() Acum serios sau doar asa ai zis? |
--------------------
Dacia
1310 TX
1989
- CJ 89 KGT
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Baga-te tu sub ea si chioraste-te la lonjeroane, sa vezi dupa aia plansete.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Serios bre. Mi-aduce aminte de fosta mea masina, tot 4 ocheane avea.
Io-te:HPIM1403.jpg ( Size: 153.1k ) Number of downloads: 418 HPIM1405.jpg ( Size: 150.76k ) Number of downloads: 475 Pacat c-am vandut-o. ![]() This post has been edited by zanzie: 29 Feb 2012, 15:28 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Tommi. |
![]()
|
Acum stiti de ce vreau sa o restaurez?
|
--------------------
Dacia
1310 TX
1989
- CJ 89 KGT
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zanzie |
![]()
|
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tomita! Nu sint mare cunoscator, insa sint multi baieti care pot confirma sau nu ce zic. Sudura cu autogen decaleste tabla. Daca umpli cu suduri coaja aia, la o caroserie care n-a fost nici noua prea rezistenta, masina o sa sufere o multime de deformari la drum.
Plus ca sudura asta e o meserie destul de pretentioaza. Oricine poate tine in mina un bec de sudura, putini sudeaza de-adevaratelea. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Măi Tommi Makinen, ce buget ai pentru minunatul proiect?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
E clar ca baiatu probabil nu are nici carnet, el tot spune ca nu conteaza banii ca baga oricat ca e pasionat bla bla bla si pana acum nu a facut decat sa vopseasca cu pensula in alb ce aputut pe la ea si sa coloreze cu markerul verde grila
|
--------------------
.
.
.
|
|
Tommi. |
![]()
|
Ma hoooooooo.In primul rand pana acum nu am vrut sa o fac. Si in al doilea rand nu em am vopsit grila ci fratele meu .
|
--------------------
Dacia
1310 TX
1989
- CJ 89 KGT
|
|
zanzie |
![]()
|
Sa stii ca-i bine sa ai frati. Unde-s 2, puterea creste.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:45 |