Ajutor proiect solar, doze aluminiu NEDEFORMATE
![]() ![]() ![]() |
Ajutor proiect solar, doze aluminiu NEDEFORMATE
Victorine |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
cred ca adi77 poa' sa te ajute cu cate vrei tu ,dai PM.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Dacă te ajută radian si ady, o să fie de ajuns pentru 3-4 proiecte.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cu doze de 0.33 de suc te-as putea ajuta eu. Cu doze de bere, nu. Nu beau alcool
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pfff... nu m-am gandit la asta
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 560 Joined: 23 May 10 ![]() |
Prezinta-ne si noua proiectul tau,e tare interesant,ma gandesc ca as putea sa aplic si eu tehnologia la un topitor de ceara solar. Eu ma gandeam la ceva mai simplu dar poate ma dau gata dozele de bere.
Spor la adunat doze! |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
l@u |
![]()
|
ceara ? parinte tu esti ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Nu, el doar epilează.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
maicutele sau calugarii?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
Dozele de bere?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
medelin |
![]()
|
![]() |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Sincer nu mă așteptam la un feedback așa ferm și m-a umflat râsul citindu-vă recomandările
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
l@u |
![]()
|
@ medelin iti dai seama ca glumeam !
Uite eu iti promit ca strang toate dozele de la intalnirea de primavara ! This post has been edited by l@u: 21 Feb 2012, 22:42 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
medelin |
![]()
|
Stiu asta,am vrut eu sa fiu mai inteles.
|
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
|
|
l@u |
![]()
|
am uitat sa specific ca, le adun pe alea pline de la posesori
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(Victorine @ 21 Feb 2012, 22:40) Sincer sa fiu la sta m-am gandit din prima. De acum, cand mai bombane nevasta-mea ca nu ma mai satur odata de atata bere, o sa pot sa-i spun, ca de fapt fac parte dintr-un proiect cu un puternic impact social... This post has been edited by radian: 21 Feb 2012, 22:47 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victorine |
![]()
|
Vă rog, încercați să nu vă îndepărtați prea tare de la subiect, chiar dacă suntem la cafenea, sper că mi-am ales bine grupul țintă atunci când am formulat rugămintea și chiar să rezulte ceva.
Pentru Medelin, pot să-ți sugerez un topitor de ceară simplu și eficient, modelul respectiv funcționează cu succes de cel puțin 25 de ani în stupina bunicilor, poți să-l faci singur. Fierberea fagurilor vechi e o metodă rudimentară, să vezi ce frumos miroase când treci vara pe lângă solar... + energie gratis. Absolut, radian! Prietenii știu de ce ![]() l@u, mă bazez pe tine, o să se strângă ceva, doar dacă nu se calicesc participanții și iau la PET... This post has been edited by Victorine: 21 Feb 2012, 22:49 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Markos |
![]()
|
Taie-l pe ady77 de pe lista
![]() Stiu ca nu-i frumos sa postez pemeuri, dar m-am gandit sa nu te încurc. QUOTE Salut, îl poti ajuta pe Victorine (un coleg forumist) cu vreo 2000 de doze goale de bere? Vrea sa faca ceva solar. Sorry, dar acasa beau numai la PET ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
medelin |
![]()
|
Da,si eu sunt adeptul lucrurilor simple si eficiente,eram curios doar.
|
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
|
|
Victorine |
![]()
|
Deci trebuie să recunosc că găsesc noi și noi motive ca să mă felicit că am deschis topicul aici
![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
l@u |
![]()
|
ai vrut sa spui ca nu se goleste !!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Victorine |
![]()
|
Ma refeream la aia de carton din poza mea
![]() Io mă tratez cu așa ceva chiar acum _DSC0535.JPG ( Size: 176.33k ) Number of downloads: 1257 _DSC0534.JPG ( Size: 265.95k ) Number of downloads: 1155 , aveam o provizie prin casă de la un eveniment recent și mi se făcuse poftă de o bere nefiltrată, dar am ras înainte și una la doză pentru cauză. Mă gândeam că imaginea trusei de prim ajutor îi poate inspira pe unii dintre voi This post has been edited by Victorine: 21 Feb 2012, 23:18 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
l@u |
![]()
|
unde se gasesc trusele alea caci acum , instant mie rau
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Victorine |
![]()
|
Deocamdată doar în Timișoara, e o berărie mică
![]() This post has been edited by Victorine: 21 Feb 2012, 23:41 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(l@u @ 21 Feb 2012, 22:44) Ai grija ca s-ar putea sa ramai fara mana, cand vine vorba de bere, eu nu glumesc ![]() QUOTE(Markos @ 21 Feb 2012, 22:47) Taie-l pe ady77 de pe lista ![]() Stiu ca nu-i frumos sa postez pemeuri, dar m-am gandit sa nu te încurc. Sorry, dar acasa beau numai la sticla ![]() Serios vorbind, ar fi suficient un weekend ca sa iti fac proiectul ![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:13 |