Voineasa II, 16-18 martie, inca o intalnire de primavara
![]() ![]() ![]() |
Voineasa II, 16-18 martie, inca o intalnire de primavara
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Pacat ca (pana la urma) s-au (cam) ars!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Micutule, ai facut tu foamea p-acolo? Io am mancat ca un porc nenorocit, iar duminica am constatat ca mai era mancare pentru doua zile.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Desi fusese la buda, la plecare era mai greu cu 5 kile decit la sosire.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ai furat tacamurile din pensiune...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
aha acum s-a elucidat misterul incineratorului
Attached thumbnail(s) DSC09992.JPG ( Size: 1.2mb ) Number of downloads: 480 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sa fie limpede: carnea s-a ars doar în prima seara, cand s-a ocupat de gratar Kum, adica un moldovean care nu tine la palinca. Pe la 23.00 nici nu mai stia unde-i gratarul ala, s-au dus altii cu extinctorul sa salveze ce se mai putea salva. Potolu' ca potolu', dar deja era vila în primejdie, noroc ca n-a batut vantul.
Dupa acest fiasco total, i s-a interzis sa se mai apropie de gratar (ma rog, "gratar" e cam pretentios spus, ca ramasese o ruina fumeganda). A fost retrogradat si trimis la munca de jos, aia indoor din bucatarie (spalat vase, curatat legume, d-astea).De urmatoarele gratare s-au ocupat oameni mult mai responsabili: visu si l@u (vezi mai jos). Cam asta a fost jmenu' cu grataru'. Attached thumbnail(s) Visu_la_aparat.jpg ( Size: 2.07mb ) Number of downloads: 573 Lau_la_aparat.jpg ( Size: 863.29k ) Number of downloads: 558 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Badie, data viitoare sa-i pui cantaru' la plecare spre si dinspre intalnire... Vezi, cele 5 kile-n plus ale lui Victoras sunt de vina pentru t(z)ava ce-ti atarna pe sub masina?
![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 19 Mar 2012, 20:54 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 19 Mar 2012, 20:21) Sa fie limpede: carnea s-a ars doar în prima seara, cand s-a ocupat de gratar Kum, adica un moldovean care nu tine la palinca. Pe la 23.00 nici nu mai stia unde-i gratarul ala, s-au dus altii cu extinctorul sa salveze ce se mai putea salva. Potolu' ca potolu', dar deja era vila în primejdie, noroc ca n-a batut vantul. Dupa acest fiasco total, i s-a interzis sa se mai apropie de gratar (ma rog, "gratar" e cam pretentios spus, ca ramasese o ruina fumeganda). A fost retrogradat si trimis la munca de jos, aia indoor din bucatarie (spalat vase, curatat legume, d-astea).De urmatoarele gratare s-au ocupat oameni mult mai responsabili: visu si l@u (vezi mai jos). Cam asta a fost jmenu' cu grataru'. Bâști mă de-aici, ca sâmbătă seara după mânuțele mele ai mâncat! L@u a făcut doar poze cu grătaru'. Ca să nu mai povestesc despre borșu ăla pe care l-ați lins la prânz! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
![]() This post has been edited by dragoselu: 19 Mar 2012, 20:43 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Du-te dreq de grec prost. Iti trebuie link ca sa afli ce-i pluralul.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Vezi ma... asta-i problema cand esti sus de tot. O zbarcesti putin o singura data si gata! You're out!
A_Baseball_Umpire_Signaling_Youre_Out_Royalty_Free_Clipart_Picture_110518-155850-102053.jpg ![]() :io trist: This post has been edited by kum: 19 Mar 2012, 20:42 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
:kumtrist:
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Iti mai dam o sansa, la urmatoarea întalnire. Bine, o sa ai grec preview, sa nu mai incendiezi ceva.
Aici era gratarul: 4.jpg This post has been edited by Markos: 19 Mar 2012, 20:46 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
Defectilor, sa NU UITAM ca micii au fost foarte buni!
![]() ![]() Grecule, tu ai plecat ultimu'... Ce-a zis proprietaru, reuseste sa-si reconstruiasca grataru' pana la anu'? ![]() ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 19 Mar 2012, 20:52 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(kum @ 19 Mar 2012, 20:37) Bâști mă de-aici, ca sâmbătă seara după mânuțele mele ai mâncat! L@u a făcut doar poze cu grătaru'. Ca să nu mai povestesc despre borșu ăla pe care l-ați lins la prânz! ![]() sa va spui eu kum a fost: face cineva focul? pauza ba mancam in seara asta? pauza mi-am pus bluza de gratar si am taiat-o ,am aprins focul,am adus foloasele ,le-am intins pe gratar ,intre timp am mancat la fatza locului cu Paul si Micutzu caci scosesem o sarja de fripturi iar la urma cand mai era de intors ultima serie apare moldoveanul 100% si imi ia sculele din mana,eu ce era sa fac?m-am apucat de baut iar. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
cei mancat ma moldovean mincinos?
![]() Nu io ti-am dat ciafa din aia suptire de te minunai ca proasta la pwla ca ce-i de buna? ![]() ia zi ma paule cum a fost! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
Taci mah, nu ne da de gol, tu nu vezi ca astia cred c-am facut foamea p'acolo!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
Vorbind de bataie... am inceput negocierile pentru noua milfa:
dscf6140e.jpg Deocamdata m-am asigurat ca io sunt primul care are dreptul sa negocieze. ![]() Am facut si o mica tura cu ea. Merge frumusel, sta mai bine in curbe decat milfa, da' nu trage la fel ![]() 19 Mar 2012, 21:42: 2 elefanti se leganau dscf6159a.jpg 19 Mar 2012, 21:44: Si poza de grup (fara capotele ridicate ![]() dscf6171i.jpg grecu dormea la ora aia ![]() 19 Mar 2012, 21:52: QUOTE(cdadan @ 19 Mar 2012, 21:32) mdea... doar atata am sa spun: follow the red arrows borsk.jpg Toate alea erau cu bors modificat de mine. Micutu isi punea sub privirile ingrijorate (ingrijorate) ale grecului, io inca nu-mi pusesem in farfurie. Paul chiar a executat un bis! This post has been edited by kum: 19 Mar 2012, 21:52 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
Si nevasta-mea iti lauda ciorba, din care si eu am mancat portie dubla.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Kumule, arunca dracu' samsungu' ală, că nu apare nicio poza din cate ai descris.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
l@u |
![]()
|
ia-ti net ca lumea !
@kum ba si io am bagat 2 castroane de zama.....buna cu draci !!! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 19 Mar 2012, 22:00) na ma poza: 20120317_111159.jpg ( Size: 3.61mb ) Number of downloads: 440 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 04:52 |