Voineasa II, 16-18 martie, inca o intalnire de primavara
![]() ![]() ![]() |
Voineasa II, 16-18 martie, inca o intalnire de primavara
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 25 Feb 2012, 09:10) Mai, acestia care zice ca vine de vineri. Pe la ce ore ajungeti? Nu de alta, dar daca se pleaca de la munci pe la 4-5 si se ajunge acolo la 11 noaptea, parca nu-i asa afacere. Ziceti si voi cam pe la ce ore preconizati ca ajungeti vineri, ca sa ma hotarasc si io ce dracu' fac. Plus de asta, io singur, corbex singur, doi oameni cu doua masini goale pe acelasi traseu. Poate mai apare si visu. Pana mea. Mai bine bem si mancam de banii aia. Ar trebui sa ne combinam cumva. Vino cu masina ta pina in Bucuresti, de acolo te preiau eu. Si pe Visu, daca vrea sa vina. No charge. Chestia e ca eu termin scirbiciul pe la doua. Pot sa va astept pina pe la un 5, da' nu mai mult. Cum zici si tu, nu-i sfiriiala sa ajungi la 11. Iti iei si tu 3 ore concediu din ala de anul trecut. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
cred ca cel mai mult de pedalat avem eu si cu kum(~470 km) , sa vedem cum ne organizam ca sa ajungem cat mai devreme acolo
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pai pleci tu mai devreme, iar el urmareste norul de fum si darele de ulei.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
l@u |
![]()
|
daca merg eu in fata nu mai ajunge nici duminica seara !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Da' macar se opreste la trecerile la nivel cu calea ferata
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Sa-i spuna unu' lu' nenea de pe cutie sa-si ia ceva izmene de trening pe el, nu blugi
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Dan, sunt 247km din B pana la Voineasa. Nu se pot face in 2,5 ore (medie de 98km/h) decat la mers rally style. E drum de 3,5 ore mers alert(70km/h medie ceea ce nu e usor de obtinut la cate localitati sunt si la cum se merge pe Dealul Negru si Valea Oltului+ Valea Lotrului) sau 4,5 mers linistit(nu incet, doar relaxat). Nu mai zic de iesirea din B....
![]() This post has been edited by PaulT: 25 Feb 2012, 14:20 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Doar o mica mostra (darts)
![]() Leo s-a bagat in senzor ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu prea le ai, nu te-am vazut sa fixezi tinta
![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(corbex @ 25 Feb 2012, 11:48) Vino cu masina ta pina in Bucuresti, de acolo te preiau eu. Si pe Visu, daca vrea sa vina. No charge. Chestia e ca eu termin scirbiciul pe la doua. Pot sa va astept pina pe la un 5, da' nu mai mult. Cum zici si tu, nu-i sfiriiala sa ajungi la 11. Iti iei si tu 3 ore concediu din ala de anul trecut. Pai asa te pot prelua eu. Ca nu ma mai prinzi la al doilea raliu nici daca ma pici cu ceara. Mi-a ajuns prima mansa cu varf si indesat. ![]() Despre ora, io d-aia ziceam . Personal pot ajunge in Bucuresti la orice ora. Asa ca mai bine-ti iei matale inca 3 ore de concediu la alea 3. ![]() In mod normal io pot pleca si dimineata din Bz. D-asta am intrebat la ce ora se ajunge acolo. Cu cat ajungem mai devreme cu atat imi convine mai tare. Plus ca sa traversezi orasul vineri la ora aia e jale mare. Se face 4 pana iesim pe A1. This post has been edited by Victoras2001: 25 Feb 2012, 15:40 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(l@u @ 25 Feb 2012, 12:35) Galati-Buzau-Ploiesti-Targoviste-Pitesti-Voineasa? Cam 450, dupa viamichelin. Poate-l pescuiti pe drum si pe Victoras. QUOTE(PaulT @ 25 Feb 2012, 14:18) Da, am lamurit mai devreme: autostrada 45-50 minute, Pitesti-Valcea o ora, ca de obicei e aglomerat, Valcea-Brezoi 20 de minute si de acolo inca maxim jumatate de ora. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE Buzau-Ploiesti-Targoviste-Pitesti Io prefer Bz-Buc-Pitesti. Bz - Buc visez drumul, plus ca e lat, apoi intru pe A1. Ma duc snur. Chiar daca sunt cativa km in plus. In varianta ta e drum c-o banda pe sens, 80 km/h la greu, depasiri riscante, tampiti cat cuprinde, camioane cu duiumul, plus drum necunoscut. Clar mai greu de parcurs si mai obositor. This post has been edited by Victoras2001: 25 Feb 2012, 16:04 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 25 Feb 2012, 16:02) Adica asta ? Nu stiu exact partea aia cu centura Buc. ,poti sa detaliezi? Attached thumbnail(s) traseu.png ( Size: 236.56k ) Number of downloads: 229 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
L@ule, partea aia de centura e aproape toata cu doua benzi. Dar nu te lua dupa Victoras, ca el e sofer de weekend. Nu stiu cum sunt drumurile intre Buzau si Ploiesti, respectiv Ploiesti-Targoviste. Dar daca vrei ma interesez. Nu cred sa fie rele.
De la Targoviste ai drum nou, reabilitat anul trecut, pana la Gaesti. De acolo in 10 km ai iesit pe autostrada. Nu are rost sa mergi prin Bucuresti, parerea mea. Ocolesti o gramada si pierzi prea mult timp. Victorase, vezi ca galatenii au masini. Nu se impiedica ei de o depasire, doua. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Sincer sa fiu n-am folosit niciodata centura pentru varianta asta. Mereu am avut de luat pe cineva din Bucuresti si-am fost obligat sa tai orasul. Intru in Buc, fac niste matocareli pe tot felul de stradute si ajung la iesirea spre Pitesti.
Dar sunt convins ca e mult mai simplu, mai comod si mai rapid s-o iei prin bucuresti decat prin ploiesti si targoviste. Io prin astea doua cred ca am trecut de doua ori in viata. E ca si cand n-as fi trecut niciodata. Plus drumul care nu se poate compara cu Bz-Buc si A1. Am avut si io masina. Tot o basina de drum e Bz-Pl. Si oricum nu-s doua benzi pe nicaieri. Da acuma na. Io-s mai de uichend asa, dupa cum spui. Prefer sa merg in linie, lejer, decat sa fac depasiri de camioane din minut in minut 200 km. This post has been edited by Victoras2001: 25 Feb 2012, 16:25 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
l@u |
![]()
|
Dane stiu ca pana la intersectia cu Buc.-Ploiesti(la pod) este buna caci au facut-o recent dar nu stiu de acolo inainte cum este.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
Bai, v-ati obisnuit cu autostrazi, drumuri cu doua benzi, lejereala. In stilul ala uitati sa conduceti! Adormiti dracu' la volan. Spune-mi mie, in afara de Cluj-Turda si centura Sibiului, unde sa caut doua benzi? Cel mai romantic e pe valea oltului, nu pe basini gen Buzau-Ploiesti.
![]() Apropo, victorase poti linistit sa vii cu mosu'. Pe autostrada n-are ce face, pe Pitesti-Valcea e aglomerat, la fel pana in Brezoi. De acolo poate sa inceapa cu raliurile, dar ai solutie. Te dai jos, intri in una din carciumile de la intersectie, te realaxezi, bei si tu o tuica. Cand ajung eu acolo, te preiau si te duc relaxat pana la destinatie. ![]() 25 Feb 2012, 16:33: QUOTE(l@u @ 25 Feb 2012, 16:29) E la fel pana pe la Chitila. De acolo a ramas varianta veche. This post has been edited by cdadan: 25 Feb 2012, 16:33 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
pai pana la Chitila inseamna 2/3 din centura deci este rezonabil....vezi cum sunt drumurile si prin Buzau -Ploiesti-Targoviste daca poti .
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu uit sa conduc, nu-ti fa griji.
![]() ![]() Numai ca e de preferat sa ajungi odihnit si cu chef de distractie decat stresat si obosit da cu satisfactia ca ai masina si i-ai facut pe toti. D-aia am vandut GTI-ul. Ca sa merg bosorogeste, linistit. N-ai sa ma convingi ca daca scurtez cu (probabil cam) 30-40 km o sa-mi fie mai bine. Io stiu ce inseamna soselele astea idioate in amurg. Aia 40 de km mi-i scot lejer prin faptul ca merg intins si fara stres, cu gandul la ale mele nu la cati mai vin din fata ca sa pot sa depasesc. ![]() Dar na. Fiecare face cum vrea. Isi alege varianta care se potriveste cel mai mult pe stilul lui. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 25 Feb 2012, 16:38) pai pana la Chitila inseamna 2/3 din centura deci este rezonabil....vezi cum sunt drumurile si prin Buzau -Ploiesti-Targoviste daca poti . Da, insa in zona unde se trece de la 2 la o banda pot sa apara probleme. In medie pierzi vreo 20 de minute pe 2-3 km. O sa vorbesc cu soferii de pe la mine din firma, sa vad cum sunt drumurile alea. QUOTE(Victoras2001 @ 25 Feb 2012, 16:40) 50-60 estimez eu. Si cel putin o ora in plus. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Din ce vad pe harta (poate si-au facut micii si berea efectul), Bz-Pl 69 + 48 Targoviste + inca vreo 40 pana la autostrada, dupa Gaesti, fac cam 157.
Bz-Buc sunt 112. Pe A1 pana-n dreptul Gaestiului mai sunt cam 58. Adica 170. Diferenta 13 km. Daca tinem cont de diferenta dintre drumuri, io zic ca nici nu se pune problema care e varianta mai buna. Dar repet, nu tot ce-mi place mie e cel mai bun. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
cdadan |
![]()
|
traseu.JPG ( Size: 74.64k )
Number of downloads: 190
Am desenat pe poza pusa de l@u. Pe traseul cu albastru viamichelin spune 505 km. Pe varianta aia cu rosu, calculata pe bucati, au iesit 458. Poate fi chiar mai putin, ca la Ploiesti nu se intra in oras, iar punctul de reper este centrul. Se vede si cu ochiul liber ca-i diferenta sanatoasa. Oricum, onorabilii pot veni pe unde vrea muschiu' lor, daca le place hautostrada pot merge prin Slobozia si apoi sa urce pe A2, fara ocol fata de varianta Buzau-Urziceni. untitled.JPG ( Size: 38.52k ) Number of downloads: 187 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ruta Ploiesti-Buzau, a fost folosita la greu cand a fost Urziceni-Buzau troienit.
Parca e si restrictie de 3.5 tone, dar nu stiu sigur. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 02:34 |