Voineasa II, 16-18 martie, inca o intalnire de primavara
![]() ![]() ![]() |
Voineasa II, 16-18 martie, inca o intalnire de primavara
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
frumoasa pensiunea aia...distractie placuta
eu sunt prea mic..ca ma bagam si eu ![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
In ce te bagai?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
in camera
![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ramaneai nemancat.
Ideea e sa te bagi la gratare, beutura si chinetice. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Babaieti, desi mi-ar face o imensa placere sa vin, nu imi permit acum, neavand tenciuala pe pereti, tablou electric & shit.
Mai prin aprile, mai; fac pe dracu-n patru si vin la un tenis, ca la atletism nu ma mai bag nici macar dupa o sticla de jack! Distractie frumoasa! |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
abc |
![]()
|
Markos,daca era musai ,atunci cu placere
![]() Tenis de picior? ![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Adica n-ai 18 ani?
@Altis: Odata depasit tracul debutului, nu mai poti avea emotii sa performezi in derierul gol. This post has been edited by corbex: 23 Feb 2012, 21:19 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu in weekend-ul ala am de luat un moț deci nu am cum sa ajung, nici macar in vizita
![]() Have fun ! |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
abc |
![]()
|
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-ai 1,5 m?
Ca zici ca esti mic. Mai mic decit Merced? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Grecule, tu ar trebui sa fii cel mai bucuros ca ma abtin, ai uitat ce ma imbranceam cu junioara in seara aia?
Chiar ma gandeam la un moment dat: "poate imi fu*^ asta vre-o sticla-n freza ca i-am bruscat copilul..." Scuze aveai, mai les dupa bulgarele ala de zapada... ![]() This post has been edited by Altis: 23 Feb 2012, 21:22 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
abc |
![]()
|
la varsta bre,am 21 si tovarasa mea are 20..nu vreau sa incurcam pe acolo
![]() la h stau bine,1.84 ![]() ![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
O mai aduci? Se distreaza mai bine decit noi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
Domnu'arhitect nu vine???Ca daca nu propun sa luam farfurii de unica folosinta !
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Altis |
![]()
|
Cred ca s-a distrat, mai ales cu zapada, duminica dimineata!
Da' si-a si furat-o! ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Da' la pensiunea aia a dat cineva un telefon? E disponibila toata in acel uichend?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
l@u |
![]()
|
ups !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
@abc: nu-ti trebuie permisiunea noastra. Important e sa te integrezi. Dar asta afli dupa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Altis |
![]()
|
![]() Inchiriez cort spatios! IEFTIN! |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
poate ne cazam la tine in fatza blocului...sa vezi atunci show cu kinecticu'!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Shush @ 23 Feb 2012, 21:17) Ce-ai de luat? Un Mot? D-ala din Tara Motilor? QUOTE(abc @ 23 Feb 2012, 21:23) Stai linistit ca nu ne incurca. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
l@u |
![]()
|
adica vrei sa fii tu mai cu motz
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 15:33 |