logan DCI 4 ori 4?, sa vorbim despre modificari la logan
![]() ![]() ![]() |
logan DCI 4 ori 4?, sa vorbim despre modificari la logan
mihu67 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
logan mcv
logan mcv
2007/diesel
- b65nxx
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu uita sa treci pe aici sa ne arati cum ai relizat lucrarea.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
QUOTE(mihu67 @ 29 Feb 2012, 10:57) Dragii mei nu va mai fortati creierasul ca sa debitati numai inadvertente. Spre deliciul unora am studiat un Duster azi...sincer nu cred ca este o mare problema in a construi un Logan 4 ori 4. Si desigur nu va arata cu U650cum spun unii. Cit mai multa stima, vorba la un tinichigiu-vopsitor la care mi-am reconditionat o masina veche acum ceva ani "se merita?" de banii aia care ii bagi, mai bine o vinzi pe a ta, mai pui si iti iei direct duster .. plus ca e gata omologat 4x4 nu mai ai batai de cap cu rar-ul mobil si cu politia si cu itp-ul noroc! |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Nu te agita ca oricum nu o sa faca nimic .
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Esti rautacios.
Omul are cunostinte, are disponibilitati de timp, are bani, e tocmai persoana potrivita pentru asa ceva. D-aia a si intrebat pe aici daca se poate, pentru ca stie foarte bine ce inseamna si nu e dificil, nu ati citit? Zice in clar "nu cred ca este o mare problema in a construi un Logan 4 ori 4". Daca va spun ca o sa-l faca... ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 14:39 |