Unde sa repara o caseta directie Solenza?
![]() ![]() ![]() |
Unde sa repara o caseta directie Solenza?
KitDirectie |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 23 September 12 ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
107
2007
- b 63 sok unde-i simering nu-i tocmeala!
|
|||
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
QUOTE(KitDirectie @ 16 Feb 2013, 11:57) Pentru cei interesati Ai pm |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
runio 2012 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 March 13 ![]() |
Salut!
sunt din rm valcea si am si eu probleme cu caseta de directie. A inceput si la mine sa curga niste ulei si am fost la un mecanic si mi a spus ca e de la caseta de directie problema. As vrea sa stiu ce contine Kit ul respectiv si daca mi puteti recomanda mecanici in rm valcea / costuri? |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
|
|
chrisfire02 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 20 January 11 From: Harghita ![]() |
am schimbat caseta de directie deoarece curgea.Daca aveti nevoie de vreo piesa care se mai poate folosii sa ma anuntati
|
--------------------
Renault
Megane II
1.9 dci Grandtour
- HR 17 DCO
|
|
cosstti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 26 April 11 ![]() |
Pe unde curgea?
|
--------------------
dacia
sandero stepway 1.6, 8V, 62Kw.
2o11
- is xx xxx
|
|
chrisfire02 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 20 January 11 From: Harghita ![]() |
pe la semeringuri,in ambele parti
|
--------------------
Renault
Megane II
1.9 dci Grandtour
- HR 17 DCO
|
|
rais |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 29 March 10 ![]() |
Salutare!
Pentru a nu deschide un topic nou am decis sa intreb aici. Am schimbat de curand caseta de directie la solenza mea, directie asistata. Cand am fost in service sa iau masina mecanicul mi-a spus ca imi mai trebuie un "jug pentru caseta de directie". Aveti idee ce este sau cum arata? Eu am cumparat caseta de origine si banuiesc ca ar fi trebuit sa aiba toate piesele si in plus cea vehce nu avea asa ceva. Din cele explicate ar fi ceva la suruburile de prindere. Mi-a mai spus ca acelasi lucru se mai gaseste si la DSN. Mersi! |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003 CLIMA
- GL
|
|
gabi_g |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 21 November 05 From: Targoviste ![]() |
Nu stiu la ce s-a referit vorbind de "jug pentru caseta de directie". Ori la bridele care prind caseta de directie de jug. Ori la jugul motorului insusi. Jugul motorului este cadru motor.
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2003
- B-20-PFU
|
|
cosstti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 26 April 11 ![]() |
Probabil ca s-a referit la cele doua bride de prindere a casetei pe cadru.
De ce nu l-ai pus sa-ti arate piesa ca sa stii exact despre ce este vorba, ca au si mecanicii astia niste jargoane de te doare mintea. Am dat peste un mecanic care numea suruburile dupa dimensiunea hexagonului: Surubul M6 era dupa mintea si exprimarea folosita: surub de 10. Surubul M10 era denumit surub de 17,etc. |
--------------------
dacia
sandero stepway 1.6, 8V, 62Kw.
2o11
- is xx xxx
|
|
rais |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 29 March 10 ![]() |
De jugul motorului sau cadrul motorului am auzit dar de jugul casetei de directie nu de asta intreb poate cineva a mai avut de a face. Ma gandesc la felul in care era prinsa cea veche ca doar asta pe care am luat-o este de origine deci ar trebui sa vina cu toate prostiile nu? Parca jumatate de colier avea in cutie insa nu stiu daca trebuia un colier complet( adica format din doua jumatati) sau suruburile vin direct in caseta.
Later edit: Am aflat pana la urma ca este vorba despre prinderea casetei de jug respectiv cea din partea dreapta. Multumesc pentru ajutor! This post has been edited by rais: 28 Aug 2013, 06:09 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003 CLIMA
- GL
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
salut
se mai poate face ceva cu caseta din imagine ? pe ce model de clio s-a mai pus aceasta caseta ? pierde lichid pe la burduful stanga, completez cam juma de litru pe zi multumesc This post has been edited by david79: 15 Sep 2013, 14:47 Attached thumbnail(s) IMG_20130914_00905.jpg ( Size: 1.68mb ) Number of downloads: 860 IMG_20130914_00906.jpg ( Size: 1.61mb ) Number of downloads: 929 IMG_20130914_00907.jpg ( Size: 1.57mb ) Number of downloads: 897 IMG_20130914_00908.jpg ( Size: 1.7mb ) Number of downloads: 885 |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
dorub98nic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 3 January 12 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
bmw
330d
2002
|
|
ynu22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 November 03 From: Oradea ![]() |
Salut.
am si eu o solenta cu caseta de directie dare curge, stie cineva un mecanic priceput care se baga la o reconditionare sau care se ocupa cu asa ceva in Oradea? multumesc . |
--------------------
Dacia Solenza
Rapsodie
|
|
dmhyou |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 7 May 08 ![]() |
in brasov stie cineva unde pot schimba semeringurile?(service)
as putea schimba caseta cu servo cu una fara servo? |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala BV
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Cauta pe net. Sunt o gramada care repara. Daca nu gasesti in Brasov, ai la Sighisoara, Odorheiu Secuiesc, Vatra Dornei.
Sau poti cauta simeringuri si le schimbi la un service in Brasov. This post has been edited by cristio_79: 28 Dec 2013, 11:48 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
dmhyou |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 7 May 08 ![]() |
imi curge caseta prin capete spre bielete.......
as vrea sa stiu daca pot baga si alt tip de ulei(...) pana ajung sa repar caseta vreo 2 sapt...... ? (se strica pompa cu alt tip de ulei)?, (sau as putea sa dau jos cureaua de acesorii ?) (imi curge tare se goleste bidonasul) a schimbat cineva caseta de pe servo sa puna una normala(fara servo)? ce modificari adaptari se fac? |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala BV
|
|
limodriver |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 19 January 11 From: braila ![]() |
Temporar poti sa pui orice fel de ulei. eu am mers vreo luna inainte sa o repar cu ulei de motor pana la urma am dat jos cureaua de accesorii fiindca curgea rau tare facea balta sub ea. am reparat caseta cu simeringuri comandate pe net si de aproape doi ani merge fara probleme.
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- BR-85-GSV
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
daca pui un ulei mai gros decat cel care trebuie poti distruge pompa sau chiar caseta,pe langa faptu ca volanu va merge mai greu
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Rapperash |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 22 March 11 ![]() |
Salutare, vreau sa imi spuneti parerea voastra in legatura cu asta: Acum cateva zile m am hotrat sa imi cumpar un kit de reparatie caseta directie pentru solenza mea cu directie asistata ... caseta imi pierdea foarte mult ulei de ceva timo si m am hotarat sa o repar.. cautand pe internet si vazand ca este in jur de 500 de lei o reparatie a casetei la un service am zis sa incerc sa o repar singur....si cum am cautat pe internet am dat de o firma EUROTEXO ceva de genul care vinde kituri de reparatie. Am facut comanda mi-a sosit kitul am dat caseta veche jos, am curatato cu benzina exterior ca era foarte murdara am desfacuto am curatato si in interior la fel cu benzina constatand ca aveam nisip in ea pentru ca aveam un burduf spart. Pana aici toate bune si frumoase dupa ce am curatat toate piesele si am inceput sa montez la loc cu noile simeringuri si oringuri am constatat ca am niste oringuri in plus care chiar nu aveam unde le pune nu am inteles... in rest am avut tot ce trebuia cele 4 simeringuri si niste oringuri care le-am inlocuit. Am inchis caseta la loc am verificat eu manual si se misca bine parerea mea acuma urmeaza sa o pun la loc zilele astea.. Ce este adevarat ca nu ma prea pricep cu reglarea ei sper sa imi cada bine pe masina si mai am de reglat surubul acela cu imbus care are arc ce impinge aia pe ax cremaliera... Ce parere aveti ati mai folosit kituri de reparatie de la Eurotexo? eu sper acum sa ma tina macar 2 ani ca dupa poate schimb masina
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima
|
|
gabi_g |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 21 November 05 From: Targoviste ![]() |
Am schimbat eu, acum 3 ani, doar siemeringul mic, tot kit eurotexso. Tine si acum.
This post has been edited by gabi_g: 28 Oct 2014, 22:21 |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2003
- B-20-PFU
|
|
Rapperash |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 22 March 11 ![]() |
Revin cu detali in legatura cu aventura mea... astazi am reusit sa mi pun inapoi caseta de directie pe masina si am constatat urmatoarele: volanul nu mai imi sta drept imi sta intro parte iar o roata foarte putin sta cotita cred ca o sa ma duc sa imi fac geometria la un service sa vad daca or sa si poata ei sa imi puna volanul drept. Am completat cu lichid la maxim si momentan nu curge ceea ce e foarte bine si inca ceva mi se pare ca se ia un pic mai greu de volan acuma fata de cum era inainte... oare sa fie de la surubul ala cu arc de unde se regleaza acolo? eu nu stiu cat trebuie strans si l-am strans asa pana a inceput sa mearga greu la mana... daca stie cineva il rog sa ma ajute cu problemele de mai sus
![]() P.S. Multumesc gabi_g pentru raspuns, eu am schimbat toate cele 4 simeringuri si toate oringurile sper sa ma tina si pe mine cel putin cat au tinut la tine ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:54 |