Poze si cu masina mea ;-)
![]() ![]() ![]() |
Poze si cu masina mea ;-)
dandrei |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|||
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
ce-i cu ea?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
grafitscala |
![]()
|
![]() Solenza = prima iubire Group: Members Posts: 33 Joined: 11 June 06 From: Bihor ![]() |
Sal ileg-Al!
Am si eu o Solenza Scala 1.4 din 2003. Unde as putea gasi si eu niste aparatori de noroi ca si ale tale? Si la ce pret ar cam fii ? Ms! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
znoopy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 15 June 06 ![]() |
QUOTE(ileg-Al @ 27 Jul 2005, 12:45) Salut, Daca am vazut ca nu se mai uita nimeni pe topicul lui Adrian ![]() Uite ma bag si eu in seama cu jucaria mea, o Solenza rapsodie din prima mie de astfel de masinute. Sincer nu am ce sa ii reprosez in perioada asta, aprilie 2003 - iulie 2005. Doar mici inlocuiri de piese "consumabile". Dar gata cu garantia, asa ca m-am decis sa o fac a mea, PERSONALA. Drept urmare, schimbare set tobe cu INOX BORLA SPORT 50 mm. Misto sound, misto aspect la TIPS. Jenti K&M de aliaj pe 13", am pastrat gumele originale. Geamuri ionizate si aparatori vant (SZATUNA) aveam mai de mult. Si deocamdata atat la exterior. Am pus si pozele aici ![]() Interior insa m-am mai jucat cu ea, aeratoare vopsite cu aluminiu, nu arata rau zic eu. Termometru la culoare si tot ansamblul de schimbator viteze modificat - nuca de aluminiu, manson negru-gri si rama cromata (as fi vrut tot aluminiu, dar nu am gasit). Si lucrul de care sunt cel mai mandru - schimbare ace ceasuri bord si lumina in alb neon. Super ca efect - in poze nu este ca in realitate, e mult mai misto lumina Ma mai gandesc acum la ledurile din portiere pentru deschiderea usilor, ramane in plan... Deci, ce parere aveti ? Alte idei ? Nu am postat sa ma laud ci sa impartasesc ideile cu voi . Apropo Adrian, sau altii care stiu, vreau si eu o girla fata fara sigla gri grafit. Si un eleron misto sa mearga pe Solenza ??? Respekt ! Eleron vreau sa-mi pun si eu.cred ca o sa pun din acela standard ( de Scala ). Ce anume ai schimbat la ceasurile de bord ca sa se vada asa? Cat te-au costat tobele sport? |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
- b 39 cry
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
ma, stii ce ii lipseste? covoras pe bord, am vazut prin kenya, arata supertare! o sa fii cel mai bazat pina se prind mesterii si-si pun si ei. dup-aia il dai jos si-i faci tarani.
|
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
Frumoasa masinuta!
Felicitari! Cum a mai zis cineva pe aici daca ii vopsesti tamburii si etrierii intr-o culoare mai deschisa s-ar vedea mai frumos oricum se vede bine. In legatura cu ceasurile te rog frumos sa imi spui si mie cum le-ai facut ca m-ar interesa sa le fac si eu Albastre si de la ce masina ai luat acele ceasurilor. A, si mai zi-mi te rog cam cate leduri imi trebuiesc. Multumesc. ileg-Al te superi daca mai incolo pun si eu niste poze cu masina mea ? This post has been edited by B-56-SDP: 19 Jun 2006, 14:44 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
@garlic_dog - stii ce trebuie la interior, nu?
cd or casset player. ![]() This post has been edited by My Berlina: 21 Jun 2006, 00:24 |
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
AdiZ |
![]()
|
![]() Membru' Citit Group: Members Posts: 313 Joined: 2 November 06 From: Zalau ![]() |
Salut Ileg-al,
Ai putea sa imi spui ce ET au jantele pe care le-ai pus pe masina ? Sau daca ati putea careva de pe forum sa imi ziceti .. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- TBR La inceput de drum. (in a face din Solenza masina)
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Parere mea este in general buna ... apreciez ca te-ai chinuit mult cu acele alea ca primul lucru care vroiam sa-l fac astea erau si anume acele . Eu am optat pentru schimbarea cadranelor cu cele de Logan si castigarea unui computer de bord f util , apoi culorile se pot schimba oricand mult mai usor ... desi mie imi plac la nebunie portocalii .
Apoi jantele : daca tot luati macar luati pe 14' mai oameni buni ca rezolvati mai multe chestii si arata mult mai bine decat pe 13 ! Stiu e problema cu gumele , dar alea se pot vinde si nu trebuie sa luati neaparat gume noi de 1,5 mil /buc ! Nu-mi plac aerisirile vopsite ... eu as fi preferat sa iau niste huse + cea de la schimbator de calitate ,c are sa se asorteze f bine cu masina si sa nu curga elasticele din ele , apoi pana la urma ai schimbat tot traseul sau cat din el ??? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
AdiZ |
![]()
|
![]() Membru' Citit Group: Members Posts: 313 Joined: 2 November 06 From: Zalau ![]() |
Nu stie nimeni ?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- TBR La inceput de drum. (in a face din Solenza masina)
|
|
Bobby boss |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 February 07 ![]() |
E frumoasa si eleganta masina jantele se potrivesc cu,culoarea masini se vede k este ingrijita si k totul este facut cu mare atentie felictari
![]() |
--------------------
nu am
nu ee
nu ee
- rthr
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
postul meu apare cu intarziere
![]() vreau insa sa il intreb pe initiatorul postului daca numarul de la masina lui e urmatorul: B 12 KFJ ?? tot vad unul cu o solenza dimineata pe calea victoriei cand ma duc la munca, e a 3-a oara cand trece "razant" pe langa mine.. eu fiind cu solenza din semnatura.. daca nu esti tu atunci permite-mi totusi sa te felicit pentru munca depusa.. bafta cristi |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 16:15 |