Ce mai zbarnaie in masinuta asta
![]() ![]() ![]() |
Ce mai zbarnaie in masinuta asta
bakunin9 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- B-18-XML
|
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Vezi sa nu ai ceva care zornaie in torpedou (sper ca am scris bine)..eventual pune sub lucrurile care le tii acolo o carpa..
La mine scartie ingrozitor casetofonul (pus de mine :oops: ) cu tot cu suportul ala al lui care e construit/conceput genial... ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
bakunin9 a scris (intr-un topic pe care l-am sters pe motiv de duplicat):
" Parca e in zodia zgomotelor masina mea .. ![]() De vreo 2 zile am un scartait ascutit , cam in si ![]() Vreo idee? Sa ma duc in service? " .. data viitoare ai grija unde scrii ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
bakunin9 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
np .. ai dreptate
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- B-18-XML
|
|
Valentin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 29 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Imi scartzaie si mie un amortizor in spate. Oare am ce sa-i fac? Se poate unge?
|
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
sunetul vine cumva din DREAPTA spate ???
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Valentin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 29 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu, vine din stanga spate! Am bagat urechea acolo (am rabatat spatarul banchetei) in timp ce conducea nevasta-mea.
|
-------------------- |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.217 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ia veriifica matale daca sezutul banchetei este bine fixat in "clantau". Daca se ridica usor insamna ca este de acolo
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
Valentin |
![]()
|
Deci va zic ca e de la amortizor, chiar acolo sus, in portbagaj, parca izvoraste chitzaitul din varful surubului de la amortizor.
Daca ma proptesc cu surubelnita serioasa in el (in piulitza aia), nu mai scartzaie. Am pus tot felul de unsori si uleiuri si vaseline pe garnitura aia de cauciuc si tot chitzaie. Pot sa strang piulitza aia bine (intr-o dimineata cand sunt odihnit ![]() |
-------------------- |
|
bakunin9 |
![]()
|
Si eu am chestia asta ... exact ca tine cred, si mi-au schimbat amortizorul in service, si tot degeaba. Deci e posibil sa nu fie. Cand ma apas pe coltul dreapta spate al masinii, nu oscilieaza deci e ok amortizorul, dar chitaie cand fac asta. S-ar putea sa fie si hayonul. La mine se inchide greu, trebuie iar reglat ... Sunt multe discutii cu zgomotele da un search.
|
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- B-18-XML
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 23:32 |