DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> In unele spalatorii auto se fura din masini!, Bluewash

polstel
post 8 Sep 2005, 14:30
Post #61

Membru incepator

Group: Members

Sal. In Bucuresti am fost la cateva spalatorii si sunt multumit pana acum de una dintre spalatoriile auto, insa baietii sunt cam inceti. Totusi fac treaba buna si nu iti sterg geamurile pe interior cu carpa folosita in exterior. Spala numai cu jet. Fac si lustruire, daca vrei.
Apropos, am fost de curand in Baia Mare la o spalatorie dezastru. Nu numai ca au lasat masina sa se usuce in bataia vantului si au spalat-o "out door", dar au si frecat-o, brrrrrr, cu perii de plastic, pana sa imi dau seama. Mi-au facut cateva zgarieturi superficiale si cred ca au dat cu un furtun murdar de o subtanta pe spoilerul din fata. Urma aceea de pe spoiler nu s-a luat, desi apare ca o murdarie. Parca ar fi fost var sau ceva. Ce nenorociti! Cand am plecat nu mi-am dat seama. Apoi drumul de iesire era plin de gropi, unele pline cu apa. Sfat: evitati spalatoria SOLEX din Baia Mare ca va faceti nervi.
Dupa cateva zile am fost la MOL tot in Baia Mare sa o spal manual, cu jetonul in valoare de 50.000 de lei, insa nu te tine apa decat vreo 10 minute maxim, si nu ai timp sa faci o spalare temeinica. Pentru 10-20 de mii de lei in plus mai bine mergi la o spalatorie cat de cat.

--------------------
renault megane classic 1,9 dTi 2000 - B52USA
"Daca Dacie n-aveam, Renault Dacie faceam!"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Jack Daniel's
post 8 Sep 2005, 21:30
Post #62

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Group: Members

Eu am renuntat la lupta cu spalatoriile auto . Eu o spal singur acasa cu furtunul . E prost cand mergi in afara localitatii si atunci nu prea ai alta solutie decat sa o duci la spalatorie.

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 15:56
Forum Renault