[VAND] Renault Megane 1.5dCi 105CP , 80.000km
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Renault Megane 1.5dCi 105CP , 80.000km
DnI |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 22 November 03 From: bucuresti DR.TABEREI ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Megane 2 1.5 dCi
ex. Opel Astra Bertone TURBO ex. Clio 2 bicorp 1.5 dCi ex. Reno 5 GT TURBO ex. Opel Calibra C20XE |
|||
DnI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 22 November 03 From: bucuresti DR.TABEREI ![]() |
Up...
Test drive gratuit ! ![]() Pret discutabil. |
--------------------
.
.
. Megane 2 1.5 dCi
ex. Opel Astra Bertone TURBO ex. Clio 2 bicorp 1.5 dCi ex. Reno 5 GT TURBO ex. Opel Calibra C20XE |
|
DnI |
![]()
|
up...
Pret nou: 4990E Tel 0767.113.430 |
--------------------
.
.
. Megane 2 1.5 dCi
|
bogdanel.arad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 25 July 10 ![]() |
Te intereseaza si variante pentru Megane?
Pot oferii masina din semnatura plus o diferenta |
--------------------
Renault
Laguna / Megane III
2004 1.9 Dci 120 Cp / 2014 1.6 130 Cp
- AR 50 MAI
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
din octombrie 2011 si pana acuma te-ai plictisit de ea?
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Ce vinzi tu acolo se numeste (probabil) 1.5 dci 100cp Euro 3, si nu 105cp.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
DnI |
![]()
|
@aleksanders
Da, este ceva rau in asta ? Am rezolvat problemele in 5 luni, mi-am facut treaba cu ea, este chiar super economica, nu sare de 6.5 in oras in aglomeratie. O masina ieftina si economica iar raportat la pret/dotari/consum/spatiu chiar sunt multumit ! @bogdanel.arad , nu sunt interesat de alte schimburi. @diesel_power , ma crezi ca nu m-am uitat in talon pana acum la putere ? ![]() |
--------------------
.
.
. Megane 2 1.5 dCi
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Cate viteze are masina? Cati kW scrie ca are in talon?. Ca sincer si eu cred ca are doar 101CP/74kW. Bafta la vanzare.
P.S.: Prin comentarile pe care le facem asupra posturilor tale nu inseamna ca iti punem bete in roate/ te intimidam dar totusi majoritatea membrilor de pe forum sunt vechi intr-ale reno-urilor si incercam macar aici pe forum sa scapam de cei care baga in descrierea masinii dotari si optiuni pe care nu au auzit nici ei. |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
cumtecaut |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 20 January 10 ![]() |
vinzi arcurile sport separat?
|
--------------------
renault
clio RS
100 si ceva de vaci
|
|
DnI |
![]()
|
@Bejenaru Ionut , nu-i problema am inteles, am recunoscut ca nu m-am uitat pana acum cati kw are exact nu a fost ceva important pt mine, are 101 CP , corect !
Si eu sunt membru de 9 ani ![]() @cumtecaut, Am un posibil cumparator pentru masina nu este sigur nimic inca si doreste sa-i pun arcurile originale sa fie inalta, daca voi ramane cu ele , le vand. Trimite-mi un mesaj privat cu numarul tau de telefon te rog sa nu uit si te voi anunta pana in wekend. Si inca un mic up... 4900E , Pret discutabil ! This post has been edited by DnI: 21 Mar 2012, 10:04 |
--------------------
.
.
. Megane 2 1.5 dCi
|
DnI |
![]()
|
up... 4899E
Are tot ce trebuie, gume vara , gume iarna foarte bune !! |
--------------------
.
.
. Megane 2 1.5 dCi
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
DnI |
![]()
|
Masina s-a vandut astazi.
Topicul se poate inchide, multumesc. |
--------------------
.
.
. Megane 2 1.5 dCi
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 14:37 |