Problema antena dacia 1410
![]() ![]() ![]() |
Problema antena dacia 1410
ionutfg |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 23 February 09 From: Tulcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1410
2004
- TL 03 HRB
|
|||
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
verifica sa nu dea la masa firul central, merge si cu fir pe parbriz
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
recinalcol |
![]()
|
![]() Membru : Amputat Group: Members Posts: 686 Joined: 19 November 09 ![]() |
Unde ai curatat caroseria?
Antena unde ai montat-o,in locul ei pe cupola? Din cate imi aduc eu aminte,antena nu trebuie sa faca contact cu caroseria. Am uitat sa zic,decat sa te complici cu fire pe parbriz,cumperi o antena speciala care se monteaza pe parbriz ca cea din poza. This post has been edited by recinalcol: 3 Mar 2012, 16:43 Attached thumbnail(s) Antena_auto_interior_de_parbriz_cu_amplificator.jpg ( Size: 9.84k ) Number of downloads: 242 |
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- VS-22-REC
|
|
ionutfg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 23 February 09 From: Tulcea ![]() |
Deci da antena face contact cu caroseria.Nu firu central face contact,numai ecranajul...Ca la casetofonul BMW am observat ca daca ii deconectam firu de masa de la alimentare si era antena in casetofon acesta inca mergea....Deci trebuie sa faca contact cu caroseria sau nu ?
Edit:Antena este montata la cupola la locul original din fabrica.Numai ca firul este bagat pe sub chederul de la parbriz This post has been edited by ionutfg: 3 Mar 2012, 20:05 |
--------------------
Dacia
1410
2004
- TL 03 HRB
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Corect e ca ecranajul sa fie legat la masa, numai jos la aparat. Daca-l legi si sus, formeaza bucla, si poate merge prost. Daca pui o bucata de cablu coaxial pana la nivelul bordului, si in continuare pe langa parbriz pe interior pui o sarma chiar si izolata (nu neaparat de cupru), prinsa in doua puncte de cheder, merge perfect. Asa renunti la gaura din "tavan" , si nici nu-ti mai ploua-n cap. Nu cred ca legarea la ambele capete ti-ar fi afectat atat de nult receptia, pe cat o eventuala scurtcircuitare a firului cald, cu masa. Incearca intai cu un fir de sarma in loc de antena, si daca merge mai bine, e de vina ori cablul (chiar intrerupt), sau antena nu e legata la firul cald.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
recinalcol |
![]()
|
![]() Membru : Amputat Group: Members Posts: 686 Joined: 19 November 09 ![]() |
Stiu ca si eu schimbasem odata antena,si din cate imi aduc aminte aveam numai firul din mijloc.
|
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- VS-22-REC
|
|
ionutfg |
![]()
|
Multam de sfaturi
![]() |
--------------------
Dacia
1410
2004
- TL 03 HRB
|
|
ilieaxx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 13 February 12 ![]() |
chiar e nevoie d antene home-made?am un cass ca cel de pe logan,si mufa mea de la antena de pe masina nu se potrivea la el,si i-am bagat pur si simplu un fir de cupru,invelit,in loc de antena,se aude perfect orice post de radio,daca nu ma credeti fac filmulet si vi-l arat
|
--------------------
dacia
nova gt
1999
- ph 09 ara
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:04 |