Amintiri din Copilarie - faza pe I.T.B., split de la 1Banc
![]() ![]() ![]() |
Amintiri din Copilarie - faza pe I.T.B., split de la 1Banc
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
E, io am vazut ca mai toti aveau montate aeroterme sau resouri pe sub scaun.
Si pana la urma, bietul de mine ingheta-n casa, in buricul targului. Tin minte ca-mi ieseau aburi din gura cand vorbeam. Si tu vrei caldura-n rapandulele alea? Scria pe forumul RATB "viteza maxima 40 km/h". ![]() This post has been edited by Victoras2001: 7 Mar 2012, 19:56 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 7 Mar 2012, 13:31) E, io am vazut ca mai toti aveau montate aeroterme sau reseuri pe sub scaun. Si pana la urma, bietul de mine ingheta-n casa, in buricul targului. Tin minte ca-mi ieseau aburi din gura cand vorbeam. Si tu vrei caldura-n rapandulele alea? Scria pe forumul RATB "viteza maxima 40 km/h". ![]() daca tu crezi ca functionau toate te inseli..plus ca nu era obligatoriu sa conduci acelasi vehicul zilnic..iarna maica-mea seamana ca 'axinte' din cauza nr de caciuli purtate simultan..a ramas cu 'dulci' amintiri din perioada aia.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
pentru mine, un baiat simplu de la tara, 601 a fost Autobuzul Viselor. A fost autobuzul care mi-a aratat Bucurestiul, care m-a dus pe rotile lui din centru spre Regie, atunci cand rotile mele nu erau functionale... la 7 dimineata...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Vrei sa zici Trabi 601... nu?
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
n-ai prea calcat prin Regie, este?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
HSBP, ce-a ajuns si bancu' asta!
![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Pe vremea cand umblam prin regie nu mergeam cu otobuzul p-acolo. Incalecam metroiul pana la Leu sau Grozavesti.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pe vremea cand "firobuzele" faceau si tratamente cu electrosocuri. Celebrele FIAT din TM de pe linia 12 cand ploua curentau de-ti sticleau ochii si ti se departau ouale si nu mai putin celebrele tramvaie du platforma de pe linia 7
![]() si o imagine de pe ulita mea.TCT2.jpg ( Size: 139.89k ) Number of downloads: 228 26.jpg ( Size: 15.06k ) Number of downloads: 256 2455.jpg ( Size: 31.87k ) Number of downloads: 255 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cu tine nu vorbesc ca esti cremenal.Mancate-ar Aiudu sa te mance
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Eclipse |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 12 January 08 ![]() |
Off-topic (nu ca ar exista on-topic pe subiectul asta
![]() Asta asa, ca n-a mers fassbookul astazi ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001
- PH-24-ALE
|
|
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Prin zona Casa Presei Libere-Romexpo. Vezi aici.
This post has been edited by BodoC: 7 Mar 2012, 22:13 |
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
Eclipse |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 12 January 08 ![]() |
Ohooo, acela este din 1905! Cand spuneam"pe vremea mea" ma gandeam ceva mai incoace, prin '970-'980
![]() Si pe locul lui s-a construit Casa Scanteii, asa ca iese din discutie ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001
- PH-24-ALE
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Doar la Ploiesti mai era.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:47 |