Lingura argint, 1845
![]() ![]() ![]() |
Lingura argint, 1845
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Bai moldovene ce ai cu ungurii???
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu in locul initiatorului le-as dona la vreo fundatie pentru acordarea vreunui premiu gen "lingura de argint", ca sa fie premiul veritabil.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Am un vecin, stă cu chirie într-o garsonieră. Și-a luat Q7. O să-l întreb cât îți oferă pe linguriță, că, nu-i așa, iaurtul de-l va mânca mulți ani de acum înainte, nu poate să-l servească așa, cu orice linguriță ordinară.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Te-a pacalit cineva si ti-a bagat pe gat niste speaking points?
Poti sa le ignori sa stii... |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cică ți se pregătește ceva...
|
--------------------
-
-
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Cina... Multumesc de intrebare
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 9 Mar 2012, 22:28) Un italian, un neamt si un roman stateau in rai, la taclale. La un moment dat isi povestesc cum au murit. Italianul: mergeam cu Maserati al meu cu 200, mi-a sarit ceva in fata, am pierdut control si asta este ... Neamtul: ma pune necuratul sa-mi iau Ferrari, iar intr-o curba a fugit spatele. Avam 250 la ora ... Romanul: eu mi-am luat un Q7. Si am mers cu el, am tot mers iar la un moment dat am murit. De foame. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
alea nu au valoare decat sentimentala probabil... pretul e pentru argintul in in sine... anticar sau amanet tot aia e: 1.5-2 lei maxim pe gram. Au fost testate ca nu sunt doar suflate?
This post has been edited by sorin1983: 9 Mar 2012, 23:27 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Han Solo |
![]()
|
Consommé potiron-saint jacques, homar thermidor, terina de zmeura in sos de vanilie.
Chardonnay, bordeaux, entre deux mers, 2006. Insa ai dreptate, e bine ca mananci sanatos. Baga sana, cu paine integrala. This post has been edited by Han Solo: 9 Mar 2012, 23:43 |
--------------------
White Star
Titanic
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.011 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 9 Mar 2012, 22:28) Am un vecin, stă cu chirie într-o garsonieră. Și-a luat Q7. O să-l întreb cât îți oferă pe linguriță, că, nu-i așa, iaurtul de-l va mânca mulți ani de acum înainte, nu poate să-l servească așa, cu orice linguriță ordinară. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Am avut si eu o lingura din asta "rara" ( o primise maica-mea de la strabunica-sa),era stantat pe ea 1645 parca......ce sa mai din secolul lu' Mihai Viteazu'
![]() ![]() This post has been edited by vallyyy: 10 Mar 2012, 15:13 Attached thumbnail(s) 248659410_2797172_700_700.jpg ( Size: 86.96k ) Number of downloads: 370 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
pai decat sa o dai cu 30 lei mai bine o pui deoparte....si o lasi mostenire sau un cadou la vreo cunostinta care-i pasionat de chesti destea....cand o sa vezi ce fericit va fi ca a primit o lingura de 200 sau 400 ani n-o sa mai conteze aia 30 lei care ii spargi intr-un ceas la vreun club.....
oricum eu zic ca sunt mai valoroase dar nu o sa dea astia la anticariate multi bani pe ele. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Dacă te duci la un club "de fițe", ăia 30 de lei nu-ți ajung nici de intrare, cu atât mai mult să "te țină" o oră!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Si eu zic ca merita sa le pastrezi ca amintire, cadou fiind. Eventual curatate, sa arate bine.
This post has been edited by Markos: 10 Mar 2012, 17:16 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
Argintul se curata bine cu bicarbonat.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
C a t a l i n |
![]()
|
Sau dată împumut la o biserică în perioada împărtășaniei. O fac enoriașii lună!
|
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
mai bine o ungi cu delikat si o dai unui caine.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Han Solo |
![]()
|
Asta cu bicarbonatul e pe bune... Ce uameni domne...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
crezi ca dospeste cu bicarbonat?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
ii sparge ce dreaq !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Omu' zicea despre un club de șah, ce te razi ca proasta?
This post has been edited by Markos: 10 Mar 2012, 22:55 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Ce-i ăla ?!
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Fratele lu' buna-mea e din 1918.Cat iau pe el?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
l@u |
![]()
|
intreaba la o fabrica de clei de oase !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
recomand Fabrica de la Glina, IF
![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 17:26 |