Alcool din tratament
![]() ![]() ![]() |
Alcool din tratament
break_noon |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 11 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Prestige
2007
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Inseamna 1 mililitru de palinca, sau doi mililitri de votca, sau vreo 13 mililitri de bere. Mergi linistit.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Eventual clătește-ți gura și fă o gargară înainte de a pleca dacă ai luat poțiunea cu mai puțin de 10 minute înainte de plecare. Asta ca să ieși un zero perfect.
|
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si poti rontai niste patrunjel, dupa care ii dai cu un tic-tac.
In loc de trahisanul ala poti incerca septogal, si ca spray dezinfectatn tantung. Mie cel mai bun spray de gat mi s-a parut a fi humex (gust neutru, efect rezonabil) insa nu e la noi pe piata din pacate. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
http://en.wikipedia.org/wiki/Blood_alcohol_content
ai acolo raspuns la toate intrebarile tale. PS: asa ca exemplu, 15 ml de alcool pur dau o concentratie de 0.02% (singe) la un individ tipic de 80 de kilograme sau peste. dispare dupa aproximativ o ora cind au terminat rinichii de filtrat. tot de acolo, la efecte: 0.010–0.029 * Average individual appears normal * Subtle effects that can be detected with special tests QUOTE In Poland, a homeless man was found sleeping half-naked on January 28, 2011, in Cieszyn. His blood had an alcohol level of 1.024%. Despite the temperature of −10 °C and extremely high blood alcohol content the man survived. pai cred si eu, trecuse la antigel de iarna! This post has been edited by yhattori: 9 Mar 2012, 16:58 |
--------------------
*
*
*
|
|
break_noon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 11 February 09 ![]() |
merci pentru raspunsurile rapide.
acum m-am linistit in privinta asta |
--------------------
Logan
Prestige
2007
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
stai,omule, linistit ca nu-i problema..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
M-ati pus pe ganduri cu asta ... apa de gura cu alcool are vreun efect asupra etilotestului ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Daca sufli imediat dupa, il scoti din scala
![]() Dupa cateva minute insa nu cred ca mai are vreo influenta. Daca n-o bei, logic. This post has been edited by Han Solo: 10 Mar 2012, 13:04 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Doua istorioare:
1. Neavand ce face, l-am intrebat pe un agent daca berea fara alcool este sigura. Raspunsul (invariabil si insistent): Daca alcooltestul indica ceva, eu va amendez! ![]() Deci, nimic nu este sigur! Totul depinde de cata "galenica" ati dat pe gat! 2. In mers, fii-mea s-a dragalasit sa-mi bage in gura o ciocolatica. Intamplator, a fost un "cherry brandy"! Am facut drumul pana acasa si cum aveam o fiola (deh, din timpuri apuse!) am testat-o. Ghinion, s-a inverzit! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Etilotestul e setat de cam la 1 o bere jumate in sus, deci n-are cum sa te ia pentru una fara alcool
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:09 |