Romanii au talent si alte show-ri de gen, ca tot se discuta si nu exista topic deducat
![]() ![]() ![]() |
Romanii au talent si alte show-ri de gen, ca tot se discuta si nu exista topic deducat
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ma-sa si tac-su o fi domestici?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
tinand cont ca aschia nu sare departe de trunchi sau ce naste din pisica soareci mananca io cred ca atat ei cat si alde ma-sa si tac-si is o apa si-un pamant
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Va referiti la frizura? Altii ajung criminali, violatori, politicieni... Daca ala e cel mai "rau" lucru pe care l-a facut femeia aia in viata, eu cred ca parintii ar putea fi foarte mandri.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Poate-s eu mai inapoiat, parul pana la urma creste, da' s-a tatuat din plin pe unde a apucat, inclusiv pe cap, pe ureche ...
Ca aspect general, noaptea sigur sperie copiii. Este careva p-aici care s-ar putea da la o astfel de aratare? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
skija ?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Personal nu ma atrag femeile de genul, dar e clar ca ei ii place - doar a facut eforturi sa arate asa. Ceva imi spune ca mai sunt si altii ca ea, deci nu vad sa aiba probleme la "imperechere".
![]() De acord, nu face parte din "normalitate" infatisarea ei, dar nici nu mi se pare ceva negativ. This post has been edited by MuciX: 20 Jan 2014, 20:06 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Doar e roacara, astia-s mai speciali.
@cdadan: oi fi imbatranit si tu, esti de moda veche... |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Este mult prea 'agresiva' in infatisare chiar si roacara fiind.A vrut sa epateze si-a reusit.
Se gasesc crestini si pt ea ca orice sac isi are petecu'. This post has been edited by iulia_boris: 20 Jan 2014, 21:45 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
cdadan |
![]()
|
Cred ca daca incerci sa-ti imaginezi madmoazela in configuratia naturala, realizezi ca putea fi o tipa ok, poate chiar frumusica. Da' asa cum se prezinta acum, e chiar muma padurii.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Asa-i.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
OK, inteleg, e muma padurii la tinerete, pocita de culorile razboiului tuturor neamurilor care se vopsesc pe fata.
Da' de felul in care canta nu vad sa comenteze careva ceva. Sau nu puteti trece peste infatisare? |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Kum si io am laudat-o.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Sorry, nu ma refeream la voi, ci la discutia generala de dupa.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(cdadan @ 20 Jan 2014, 20:00) Poate-s eu mai inapoiat, parul pana la urma creste, da' s-a tatuat din plin pe unde a apucat, inclusiv pe cap, pe ureche ... Ca aspect general, noaptea sigur sperie copiii. Este careva p-aici care s-ar putea da la o astfel de aratare? Daca ma gandesc bine,pungile alea de la Penny merg la fix pe capul ei. |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bagi trei cruci rapide și e ok.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(MuciX @ 20 Jan 2014, 19:43) Va referiti la frizura? Altii ajung criminali, violatori, politicieni... Daca ala e cel mai "rau" lucru pe care l-a facut femeia aia in viata, eu cred ca parintii ar putea fi foarte mandri. ![]() E simplu să judeci un om numai după ceea ce se vede cu ochiul liber. N-o fi frumoasă după gusturile noastre (considerate "normale"), dar dacă aceste lucruri nu ne afectează, s-o lăsăm să trăiască cum vrea. Și vorbesc în cunoștință de cauză, având prin anii '90 tupeul de a purta plete am simțit ce înseamnă rigiditatea și obscurantismul în gândire. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu, creștinii e proști. Și chiori.
Și nu trebuie să-și dea cu părerea că deh, 's creștini. ![]() This post has been edited by DragosP: 25 Jan 2014, 13:11 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
Probleme?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
În nici un caz.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() Mi-i frică de warn ca de ![]() ![]() ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ete fleoșc. Fii bărbat!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() Îndată! |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
...ăăăăă..... da!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
Nu vrei un J&B?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 18:00 |