Romanii au talent si alte show-ri de gen, ca tot se discuta si nu exista topic deducat
![]() ![]() ![]() |
Romanii au talent si alte show-ri de gen, ca tot se discuta si nu exista topic deducat
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
asta e decât o formă de esprimare, casă mă esprim corect
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
ai uitat:
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
Rețeta n-o știu. E preparat prin zona Blajului. Am căpătat o sticloanță de sărbători, am spus bogdaproste și... gata.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Cu rețeta asta, nu dai greș.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Gary Moore reborn.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
A cantat fenomenal baiatul ! Bravo lui !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
catasimion |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 4 February 10 From: Mioveni ![]() |
De masterchef ce spuneti? Sa certi niste amatori in halul ala?
|
--------------------
dacia
1300
1973, 1.4, benzina, carburatie
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Brenciu a parasit juriul.
QUOTE Artistul în vârstă de 41 de ani a renunțat la postul de jurat din cadrul emisiunii și a semnat, în schimb, un contract cu postul Antena 1. Artistul în vârstă de 42 de ani a renunțat la ... Ce repede imbatraneste asta ! |
--------------------
Dacia
1310
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
incalziti lampile pentru mastersef
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ceva similar...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
maho |
![]()
|
Castiga baiatu' concursu' ?
Mi-as dori sa schimbe ceva pt. finala, eventual sa bage un Jimi. |
--------------------
Dacia
1310
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Io l-am votat
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Io-s curios să-l aud cum ar cânta la o chitară clasică. La aia electronică am auzit cum zdrăngăne.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Cum zdrangane? La fel cum behaie un popa?
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
N-a cantat acelasi cantec si in preselectii?
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Atât o fi știind.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
Băbăieți, are totuși unșpce ani. Nu știu ce-o cântat în preselecții, da' în iutubu' de mai sus cântă mișto de tot.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kum |
![]()
|
Sa mai spunem ca a doua oara avea desh'tu scrantit de la baschet? Vorbesc de desh'tu mijlociu de la mana stanga.
Daca se tine de treaba, o sa auzim de pustiu' asta mai tarziu. L.E. Cat despre atat o fi stiind: This post has been edited by kum: 16 Apr 2014, 10:28 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
Repet: îs curios ce știe pe o chitară clasică. Așa, cu cele câteva ore de pian din tinerețe, chit că am 45 de primăveri, sunt și eu mare cântăreț la o orgie electronică.
Da' mă rog, pentru 11 ani o fi impresionant... ![]() This post has been edited by DragosP: 16 Apr 2014, 10:33 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
Tatic, las-o jos ca esti jenibil. La 11 ani nu apare oricine pe coperta unei reviste rock din SUA. Nu ca sufar de sindromu' tonica, da' orisicum...
QUOTE La sfarsitul anului 2013 am participat la singurul concurs de chitara electrica din tara , Iasi Guitar Festival, unde desi eram cel mai mic si am concurat impotriva altor baieti de 18 ani am castigat locul 1. Tata a fost in seara aia unul dintre cei mai mandri tatici. Am aparut in decembrie in revista “Rock’n’Roll Magazine” din SUA, iar numele meu a fost pe coperta acestei publicatii. Mai multe gasesti pe net, ca esti baiat mare. 16 Apr 2014, 10:46: QUOTE(DragosP @ 16 Apr 2014, 10:33) De Van Halen nu esti curios sa stii daca poate la clasica? Sau la pian? Un mediocru si ala. Il bati la poponetu' gol daca bagi la orga... ![]() This post has been edited by kum: 16 Apr 2014, 10:46 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
gabize |
![]()
|
Și dacă știe și la chitară clasică, probabil tre' să demonstreze că știe și teorema de punct fix a lu' Banach, este?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
Nu, da' dacă era un lălăitor de manele, mă gândesc că mergea puțină răutate. În cazul ăsta, ba.
Părerea mea! |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 16 Apr 2014, 10:56) Nici n-ai cum. Asa cum nici io nu as putea fi mă-ta. Nu cred ca ar fi crezut cineva asta. Da' ai simtit nevoia, este? Ce-ti mai place sa arunci cu rahat... 16 Apr 2014, 11:03: QUOTE(gabize @ 16 Apr 2014, 11:00) Pai ala era bun. Canta pe intelesu' enoriasilor, putea fi folosit sa behaie in altar. Ce stii tu? This post has been edited by kum: 16 Apr 2014, 11:03 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
Așa e Mihăiță, așa e!
L.E. @Gabize: unde vezi tu răutatea în ceea ce am scris eu? This post has been edited by DragosP: 16 Apr 2014, 11:07 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 18:00 |