Va plictisiti ?, try this !
![]() ![]() ![]() |
Va plictisiti ?, try this !
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Attached thumbnail(s) orbit.jpg ( Size: 16.5k ) Number of downloads: 105 |
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Am ajuns la niv 12
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Ei, ma plictisesc eu, dar nici chiar asa......
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
Foarte interesant, dar raman la fallout tactics pt urmatoarele zile. Da problema e unde incape atata plictiseala ma? Ca eu cel; putin ineebunesc si cu caldura si fara ca nu plec niciunde in vacanta... Bine macar ca acusi incepe divizia A si mai scapam de plictiseala
|
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca afurisita aia de cometa intra intentionat in unele planete. Hai, ca la primele 5-6 planete mai e cum mai e.Dar dupa aia a naibii merge drept si la un moment dat blestemata coteste din senin si loveste planeta fix cand sunt vreo 2-3 secunde. Zic hai, ca prima data o fi accident. A doua oara am zis ca poate e ghinion. Dar dupa a 5-a oara am renuntat.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Ooof, eu cand ma plictisesc, petrec timpul pe:
http://www.urban75.com/Mag/useless.html Unele mi se par geniale ![]() This post has been edited by viulian: 4 Aug 2005, 19:30 |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Tot daca va plictisiti:
http://www.testvision.org ... e destul de intereasant. |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 02:10 |