Probleme garantie televizor Beko, Cum e indicat sa procedez?
![]() ![]() ![]() |
Probleme garantie televizor Beko, Cum e indicat sa procedez?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
nsmoga |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 361 Joined: 27 August 09 From: prahova ![]() |
Winner nu sunt cei din spate de la Tricohan? inca mai asigura service pentru garantii? ma gandeam ca deja i-au inchis
|
--------------------
opel agila
daewoo tico
2001&1999 |
|
DB77AAA |
![]()
|
![]() DB77AAA Group: Members Posts: 175 Joined: 4 August 05 From: targoviste ![]() |
Inca nu au inchis, insa in curand or sa inchida, sau in fine, multi producatori sunt nemultumiti de serviciile de garantie care le presteaza. Foarte interesant e ca ei doar de reparatii in garantie se ocupa, altfel de reparatii cer enorm de mult sa nu vina omul...
This post has been edited by DB77AAA: 24 Mar 2012, 12:51 |
--------------------
ex: oltcit, dacia
12 TRS, 1325
1996, 1995
- DB77AAA, DB05PHZ
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 23 Mar 2012, 19:46) ![]() DSC00302.JPG ( Size: 1.17mb ) Number of downloads: 489 Incearca mai tare. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Lasa vrajeala ca nu tine. Saptamana trecuta avea jantele de tabla (cand am trecut prin Podul de Piatra), zilele trecute cand te-am vazut prin oras aveai tot jantele de tabla.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Deci ma urmaresti
![]() Da, inca plimb jantele de tabla, cand montez palierele de la amortizor schimb si rotile. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si-a pus numar cu SEX? VIP?
This post has been edited by corbex: 24 Mar 2012, 21:17 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DB77AAA |
![]()
|
![]() DB77AAA Group: Members Posts: 175 Joined: 4 August 05 From: targoviste ![]() |
Cine bre, TVul meu? O sa vina personalizat cu VIP.
Cat despre colegul cu masina premium si jante de tabla, nu se poate asa ceva. Se stie ca vin din fabrica echipate cu aliaj de 18 pentru iarna, iar vara de 20, tot aliaj, evident ![]() |
--------------------
12 TRS, 1325
1996, 1995
- DB77AAA, DB05PHZ
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ba vin echipate cu 18(l.) vara si 20(l.) iarna
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Chiar ma uitam zilele trecute printr-un magazin de electrocasnice si ma intrebam cine o fi asa de prost sa cumpere televizoare Beko.
![]() |
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
DB77AAA |
![]()
|
Nu stiu de ce, insa traiesc cu senzatia ca Beko e mai prost decat orice doar la aia ce au tub catodic inca. Asa-i ca strugurii sunt acrisori cand sunt prea sus?
@honorius, in ce magazine ai mai vazut tu Beko televizoare?(mai sunt cateva pe stoc in toata Romania.) This post has been edited by DB77AAA: 25 Mar 2012, 16:40 |
--------------------
12 TRS, 1325
1996, 1995
- DB77AAA, DB05PHZ
|
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(DB77AAA) Bre, data viitoare sa-ti cumperi un televizor ariston. Sunt cele mai bune. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
Pe naiba, să ia Horizon.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DB77AAA |
![]()
|
Problema a fost rezolvata.
Am platit diferenta 230 lei si m-am ales cu Grundig aceiasi diagonala dar de generatie mai noua decat precedentul si mult mai inteligent. Puteam opta pentru returnarea banilor sau alte modele. Am nevoie fix de diagonala asta pentru dormitor. Prin urmare, situatia a fost remediata prin amabilitatea reprezentantilor Beko/Arctic. Multumesc colegilor de sfaturi si impresii. Poza: Attached thumbnail(s) SDC10449.JPG ( Size: 5.02mb ) Number of downloads: 195 |
--------------------
12 TRS, 1325
1996, 1995
- DB77AAA, DB05PHZ
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Markos |
![]()
|
Are și telecomandă
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DB77AAA |
![]()
|
Chiar e nou, si evident ca are telecomanda. In plus am vazut pe el USB, da pot sa vad filme trase de pe net in DivX, si mai important, nu mai am nevoie de chinezaria de reciver digital de la NextGen, are el incorporata.
Una peste alta a meritat stresul si ma declar multumit. LE: Grecule, tu ai Sirius sau Diamant? Vezi ca era o oferta la Telecolor la mine in cartier la un mic butic. This post has been edited by DB77AAA: 26 Mar 2012, 19:36 |
--------------------
12 TRS, 1325
1996, 1995
- DB77AAA, DB05PHZ
|
|
Markos |
![]()
|
E modelul ăsta?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
ma jur ca la banii astia iti luai unu nou... da' asta e nemtetsc... merita...
LE: si vezi ca e ilegal sa tragi filme dă pă net si sa te uiti la ele prin USB... si vezi ca USB-ul ala se consuma ca e turcesc... This post has been edited by skija: 26 Mar 2012, 19:50 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
E promotie la flanco la tembelizoarele SAMUS!
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DB77AAA |
![]()
|
Da grecule, e exact ala, adica LCD GRUNDIG 26VLC3100C, cred ca poti gasi si mai ieftin...
Cat despre filme trase de pe net, eu nu am timp sa vad misto ieftin.... This post has been edited by DB77AAA: 26 Mar 2012, 19:57 |
--------------------
12 TRS, 1325
1996, 1995
- DB77AAA, DB05PHZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 04:51 |