Atentie Kum circulati, Supraveghere video Bucuresti - Sinaia
![]() ![]() ![]() |
Atentie Kum circulati, Supraveghere video Bucuresti - Sinaia
BodoC |
![]()
|
||
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Baba ets, ca si atunci cind fusera implementate radarele fixe de pe Buc-Pl, cind se zicea ca-ti trimite amenda de radar acasa fiindca-ti calculeaza viteza intre radare si, daca da cu virgula in jos, face calculatoru' singur zum, si acum ma pijpa mine de ris! Cine plm va trimite voua amenzi pentru vitezele DEDUSE? Pai, ba frate, sa-mi vina una d-aia acasa, sa vezi cum ma duc si contest procestu' verbal. "Pai intre doua radare in linie dreapta ati ajuns cu 20 de minute mai devreme decit ar fi fost normal. Cum explicati asta?". Raspunsul va veni invariabil: "Io stiu o scurtatura, cuae!". Sa-mi dovedeasca ei mie ca am mers mai repede decit sustin eu, fara sa aiba o poza doveditoare!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.011 Joined: 23 July 09 ![]() |
Ai bagat warp drive si s-o sucit timpul si spatiul in jurul masinii, dar tu n-aveai viteza!
![]() (Joke) |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(tribunul @ 22 Mar 2012, 11:16) 1. "aproximativ" 59 de camere (nici politia n-a vrut sa spuna clar cate sunt ) 2. calcularea vitezei fara folosirea undelor radar (computerul imparte imaginea in mai multe perimetre si calculeaza viteza in functie de rapiditatea cu care treceti dintr-unul in altul); deci, uitati de detectoarele de radar 3. identificarea numarului de inmatriculare chiar daca e plin de noroi sau a fost modificat (se folosesc niste filtre speciale) 4. posibilitatea urmaririi si calcularii vitezei de deplasare pe toata distanta pe care sunt camere (asa ca sa nu va ginditi ca puteti merge in fata camerelor cu 50 si intre ele cu 150) Am citit si io primul post. Babaieti, acolo zice de chestii SF pentru Romanica anului 2012. Nu intru în detalii despre costurile aparaturii de urmarire, ale sistemelor de calcul pt procesare samd. Ar fi pierdere de timp. Traiasca "computerul"! This post has been edited by Markos: 22 Mar 2012, 20:57 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu "time lapse"e complicat de dovedit, ca ar presupune ceasuri PERFECT sincronizate intre camere. Impricinatul poate invoca o diferenta de 3 minute intre ceasurile aparatelor de supraveghere si s-au dus dracu' toate argumentele politiei, sa demonstreze ca au fost la momentul respectiv perfect sincronizate.
In penal si derivat in contraventional nu trebuie sa existe dubiu referitor la fapta, ori daca exista dubiu, indoiala profita invinuitului zice un principiu de drept (in dubio pro reo) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 22 Mar 2012, 19:33) De cel putin 1 an pe DN1 functioneaza alternativ cate o camera pentru ca nu sunt suficienti bani sa trimita pozele acasa de la toate. Ce se descrie aici tine de domeniul SF avand in vedere capabilitatile politiei si politiatilor romani. Eu zic sa mergeti fara grija. NU au bani,ca nici nu vor sa faca Soseaua libera,se circula pe banda 2,iar daca se intampla sa ajungi langa el,nu s-ar da pe banda 1 nici rupt Xenoane montate in curtea scolii,care lumineaza orice,numai drumul lui nu,fara spalare far,si sticla clara mers cu pozitii si proiectoare de ceata mers cu lumina de drum,si iar proiectoare de ceata,afara frumos,te depaseste si surpriza,are si ceata pe spate aprinsa Duminica in bucuresti,eu ca prostul,ca multi altii,stateam,pe doua benzi,bara la bara,si smecherii mergeau pe linia de tramvai,,,,,,undeva trebuia sa intre,nu? si exemplele pot continua,le stiti si voi uite pentru astea daca politia ar da amenzi sa ne usture si curul,sincer eu nu m-as supara bafta si multi km |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
da' de ce sa imi dea mie amenda sa ma usture curu ca boul baltii merge pe linia de tramvai?? Sa ii dea lui! Da' nu poate ca e copilu' lu' deputatu X
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
deci se aplica doar pe renoaie... daca ai mertzan sau fauve... nu se pune. Is curios oare cand vine Bashescu la schi cu coloana oficiala daca aia respecta limita de viteza. Si daca nu, atunci le trimite amenda acasa?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(klaus @ 22 Mar 2012, 20:59) Asta cu "time lapse"e complicat de dovedit, ca ar presupune ceasuri PERFECT sincronizate intre camere. Impricinatul poate invoca o diferenta de 3 minute intre ceasurile aparatelor de supraveghere si s-au dus dracu' toate argumentele politiei, sa demonstreze ca au fost la momentul respectiv perfect sincronizate. In penal si derivat in contraventional nu trebuie sa existe dubiu referitor la fapta, ori daca exista dubiu, indoiala profita invinuitului zice un principiu de drept (in dubio pro reo) a mai banala chinezarie de zece euro si juma de megapixel are optiune de sincronizare ceas prin NTP. delta maxim intr-o retea de rahat cu pierderi de pachete, latente, jitter si tot tacimul e de citeva zeci de milisecunde. nu tine. mai degraba cum zice marty cu scurtatura. |
--------------------
*
*
*
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cum zilele astea ma trecut pe dn1 ,m-am tot mirat ca au aparut camere noi si mai ales panouri cu avertizari de tip drum supravegheat.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 07:02 |