[VAND] interfete satelit de comanda audio Logan, Alpine/Blaupunkt/JVC/Pioneer/Sony
![]() ![]() |
[VAND] interfete satelit de comanda audio Logan, Alpine/Blaupunkt/JVC/Pioneer/Sony
mishuot |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 1 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Talisman Grandtour IP Ph2 2.0 dCi
2021
|
|||
aliyen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 6 January 08 ![]() |
Salut FRATELLO , am aceeasi problema ca a lui mishuot si am vazut ca l-ai putut ajuta.Vreau sa atasez un mp3 player la sistemul masinii. Am aceeasi masina, acelasi sistem audio.Ma poti ajuta si pe mine?
|
--------------------
RENAULT
Laguna 2 facelift
2006
- GL-99-BON
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ma inscriu si eu in randul colegilor foarte multumiti care au apelat la colegul nostru.... totul functioneaza impecabil. io am folosit la un jvc adaptorul, supermultumit de rezultatul final
![]() inca o data un mare multumesc ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
irazzvan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 March 18 ![]() |
Salut FRATELLO ,
ma poti ajuta cu un adaptor pentru un megane 2.2, update list, pe care am instalat un player Pioneer mvh-170ui? |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
@urazzvan : Da, pot face adaptor.
Cum am tot spus, pe o pagina in urma : Anunt valabil permanent ! Contact : 0752.410.208 sau dann_niculescu@yahoo.com Forumul nu mai trimite niciun fel de notificari ! ================================ Fac la comanda adaptoare pentru controlul comenzilor audio de pe (de langa) volan. Adaptorul este realizat de mine, cu microcontroler, si asigura utilizarea oricarui satelit de comanda audio RENAULT ( Logan 1 / Logan 2 / Clio 1 /Clio 2/ Clio 3 / Laguna 1 / Laguna 2 / Duster / Megane 1 / Megane 2 / Espace /Twingo /etc,) cu orice PLAYER care are "din fabrica" optiunea de "remote by wire" (compatibil cu comenzi pe volan). Satelitul de comanda audio pastreaza TOATE functiile initiale, rotita de scroll ( de pe spatele satelitului) fiind si ea functionala : Volume Up, Volume Down, Mute, Track Up , Track Down , Source, Search Up, Search Down (daca playerul are toate aceste functii !). NU SE PASTREAZA AFISAREA INFORMATIILOR PE DISPLAYUL ORIGINAL AL MASINII !!! Odata cu inlocuirea playerului original al masinii, se pierde functia de afisare pe display ; raman afisate doar ora si temperatura . Pot face adaptor pentru oric model de player din gama : ALPINE, BLAUPUNKT, CLARION, JVC, KENWOOD, LG, PIONEER, SONY. Deasemena pot face adaptor pentru modelele de playere cu touch-screen (chinezesti) ! IMPORTANT ! 1.Pentru Megane 2 si Laguna 2 pretul unui adaptor, indiferent de producatorul playerului, este de 120 lei. 2.Pentru LG sau PIONEER sau SONY sau modelele chinezesti cu touch-screen, pretul adaptorului este de 120 lei, indiferent de autoturism. 3.Pretul de 100 lei este pentru adaptoarele care nu intra sub incidenta punctelor 1 si/sau 2. (De exemplu : Logan + Kenwood = 100 lei). Daca aveti nelamuriri asupra pretului, intrebati inainte de a da comanda ! Se livreaza cu soft specific pentru tipul de player pentru care se face comanda, neputind fi folosit cu playere de la alti producatori. De exemplu un adaptor pentru un player SONY va putea fi utilizat cu orice player SONY care este compatibil cu comenzi pe volan, dar nu va putea fi utilizat cu Alpine sau JVC sau Kenwood... Montarea adaptorului este, in principiu, destul de simpla : trimit instructiuni detaliate de montaj, cu poze. Functionarea montajelor poate fi vazuta in linkurile de pe pagina precedenta. Pretul este fix ! Inlocuire gratuita in caz de defectiune. Returnez banii daca nu sunteti multumit ! Livrez cu Posta, ramburs (15 lei) sau curier rapid (in aria de acoperire, fara km suplimentari), cu verificare colet (24 lei); cumparatorul plateste integral transportul. Pentru compatibilitatea cu playerul dvs si satelitul de comanda, contactati-ma ! |
--------------------
DACIA
LOGAN
old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
|
|
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
Fac la comanda adaptoare pentru controlul comenzilor audio de pe (de langa) volan.
Adaptorul este realizat de mine, cu microcontroler, si asigura utilizarea oricarui satelit de comanda audio RENAULT ( Logan 1 / Logan 2 / Clio 1 /Clio 2/ Clio 3 / Laguna 1 / Laguna 2 / Duster / Megane 1 / Megane 2 / Espace /Twingo /etc,) cu orice PLAYER care are "din fabrica" optiunea de "remote by wire" (compatibil cu comenzi pe volan). Satelitul de comanda audio pastreaza TOATE functiile initiale, rotita de scroll ( de pe spatele satelitului) fiind si ea functionala : Volume Up, Volume Down, Mute, Track Up , Track Down , Source, Search Up, Search Down (daca playerul are toate aceste functii !). NU SE PASTREAZA AFISAREA INFORMATIILOR PE DISPLAYUL ORIGINAL AL MASINII !!! Odata cu inlocuirea playerului original al masinii, se pierde functia de afisare pe display ; raman afisate doar ora si temperatura . Pot face adaptor pentru oric model de player din gama : ALPINE, BLAUPUNKT, CLARION, JVC, KENWOOD, LG, PIONEER, SONY. Deasemena pot face adaptor pentru modelele de playere cu touch-screen (chinezesti) ! IMPORTANT ! 1.Pentru Megane 2 si Laguna 2 pretul unui adaptor, indiferent de producatorul playerului, este de 120 lei. 2.Pentru LG sau PIONEER sau SONY sau modelele chinezesti cu touch-screen, pretul adaptorului este de 120 lei, indiferent de autoturism. 3.Pretul este de 100 lei pentru adaptoarele care nu intra sub incidenta punctelor 1 si/sau 2. (De exemplu : Logan + Kenwood = 100 lei). Daca aveti nelamuriri asupra pretului, intrebati inainte de a da comanda ! Se livreaza cu soft specific pentru tipul de player pentru care se face comanda, neputind fi folosit cu playere de la alti producatori. De exemplu un adaptor pentru un player SONY va putea fi utilizat cu orice player SONY care este compatibil cu comenzi pe volan, dar nu va putea fi utilizat cu Alpine sau JVC sau Kenwood... Montarea adaptorului este, in principiu, destul de simpla : trimit instructiuni detaliate de montaj, cu poze. Functionarea montajelor poate fi vazuta in linkurile de pe pagina precedenta. Pretul este fix ! Inlocuire gratuita in caz de defectiune. Returnez banii daca nu sunteti multumit ! Livrez cu curier rapid, cu verificare colet (24 lei in zone fara fara km suplimentari); cumparatorul plateste integral transportul. Pentru compatibilitatea cu playerul dvs si satelitul de comanda, contactati-ma ! |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Salut, vreau o interfata pentru Sony, am una tot de la tine si merge impecabil din 2007. Daca te mai ocupi iti trimit adresa in pm.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
luciank |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 5 April 07 ![]() |
Recomand cu toata caldura. Am inlocuit vechiul radio-casetofon de pe un Megane 1 si totul functioneaza perfect, din punct de vedere al comenzilor de pe volan
![]() Il puteti gasi pe domnul Dan si pe OLX, nu ezitati . 20190323_142010.jpg ( Size: 32.47k ) Number of downloads: 604 20190326_173744.jpg ( Size: 35.75k ) Number of downloads: 613 20190326_173816.jpg ( Size: 39.54k ) Number of downloads: 611 20190326_174107.jpg ( Size: 78.68k ) Number of downloads: 485 20190326_174542.jpg ( Size: 65.28k ) Number of downloads: 480 20190326_174956.jpg ( Size: 68.91k ) Number of downloads: 109 20190326_183106.jpg ( Size: 91.47k ) Number of downloads: 132 This post has been edited by luciank: 26 Mar 2019, 19:57 |
--------------------
Renault Megane 1
Hatchback
1999 1.6 16V RXE
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Multumesc, Luciank !
============== Anunt valabil permanent ! Contact : 0752.410.208 sau dann_niculescu@yahoo.com Forumul nu trimite notificari de mesaje private sau in topic ! This post has been edited by FRATELLO: 27 Mar 2019, 08:27 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
danuttt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 25 October 10 ![]() |
Am montat un JVC.
Functioneaza foarte bine comenzile pe volan. A durat cam 45 min. ( mai greu a fost sa fac traseul firelor adaptorului si microfonului ) Recomand cu incredere. |
--------------------
renault
megan 2.2
2008/1.5dci
- is
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Multumesc, Danuttt !
============== Anunt valabil permanent ! Contact : 0752.410.208 sau dann_niculescu@yahoo.com Forumul nu trimite notificari. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Daca ati prins ceva oferte de playere cu ocazia BF ...
Fac la comanda adaptoare pentru controlul comenzilor audio de pe (de langa) volan. Adaptorul este realizat de mine, cu microcontroler, si asigura utilizarea oricarui satelit de comanda audio RENAULT ( Logan 1 / Logan 2 / Clio 1 /Clio 2/ Clio 3 / Laguna 1 / Laguna 2 / Duster / Megane 1 / Megane 2 / Espace /Twingo /etc,) cu orice PLAYER care are "din fabrica" optiunea de "remote by wire" (compatibil cu comenzi pe volan). Satelitul de comanda audio pastreaza TOATE functiile initiale, rotita de scroll ( de pe spatele satelitului) fiind si ea functionala : Volume Up, Volume Down, Mute, Track Up , Track Down , Source, Search Up, Search Down (daca playerul are toate aceste functii !). NU SE PASTREAZA AFISAREA INFORMATIILOR PE DISPLAYUL ORIGINAL AL MASINII !!! Odata cu inlocuirea playerului original al masinii, se pierde functia de afisare pe display ; raman afisate doar ora si temperatura . Pot face adaptor pentru oric model de player din gama : ALPINE, BLAUPUNKT, CLARION, JVC, KENWOOD, LG, PIONEER, SONY. Deasemena pot face adaptor pentru modelele de playere cu touch-screen (chinezesti) ! IMPORTANT ! 1.Pentru Megane 2 si Laguna 2 pretul unui adaptor, indiferent de producatorul playerului, este de 120 lei. 2.Pentru LG sau PIONEER sau SONY sau modelele chinezesti cu touch-screen, pretul adaptorului este de 120 lei, indiferent de autoturism. 3.Pretul este de 100 lei pentru adaptoarele care nu intra sub incidenta punctelor 1 si/sau 2. (De exemplu : Logan + Kenwood = 100 lei). |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
aramiso |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 26 October 07 From: ALBA ![]() |
Salut, Fratello
Am urmarit in mare parte topicul deschis de tine si presimt ca as putea gasi o rezolvare aici. Pe scurt, despre ce e vorba : am cumparat o unitate multimedia dedicata Renault Megane 2 de pe Aliexpress (https://www.aliexpress.com/item/32837906143.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.bf804c4dxpqNji) pe care n-o pot lega la comenzile de pe volan. Am vazut ca ai realizat un adaptor si pentru sistemele multimedia cu touchscreen din alte categorii decat cele consacrate,care mi-ar putea folosi si mie. Te rog, as vrea sa vorbim la telefon ca sa-ti dau mai multe detalii. |
--------------------
RENAULT
MEGANE Sedan II
6 DEC 2007-LUX PRIVILEGE,negru;1,6-16V;110Cp
- AB 11 ABA
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Anunt valabil permanent ! Contact : 0752.410.208 sau dann_niculescu@yahoo.com
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Anunt valabil permanent ! Contact : 0752.410.208 sau dann_niculescu@yahoo.com
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
nickpitic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 23 August 04 ![]() |
Mulțumesc domnului Dan pentru rapiditate si promptitudine.
Am făcut comanda miercuri 21.10. si am primit vineri 23.10 Voi reveni cu impresii după ce montez pe mașina. |
--------------------
Dacia
1300
- B-29-RRN
|
|
Nitrorex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 September 15 ![]() |
@aramiso
Ai resusit sa faci sa mearga comenzile de pe volan? Temperatura exterioara mai este afisata? This post has been edited by Nitrorex: 19 Aug 2021, 16:21 |
--------------------
Renault
Megane 2
2004
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Da, a reusit, cu adaptor de la mine. Si da, temperatura exterioara (si ora) sunt in continuare afisate pe displayul masinii.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
sanduman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 August 18 From: Sannicolau Mare -Timis ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Sedan
|
|
FRATELLO |
![]()
|
La nicio masina Renault/Dacia comenzile audio NU sunt digitale. La toate modelele, indiferent de cum arata satelitul de comenzi audio, comenzile sunt analogice (NU rezistive !).
In esenta este vorba despre o "matrice" formata din 3 linii si 3 coloane ; prin atingerea unei linii cu o coloana se obtine o comanda. Butoanele sunt ca cele din orice telecomanda (TV,DVD,etc), cauciuc pe care este depusa o zona conductiva (carbon).Doar rotita de scroll e un pic mai diferita, are 4 ploturi care se invart peste niste zone conductive. swc_Renault.jpg ( Size: 168.96k ) Number of downloads: 74 This post has been edited by FRATELLO: 28 Sep 2021, 07:31 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
eugen261 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 13 March 07 ![]() |
Caut un "modul comanda AC climatronic" pentru clio symbol 2008, celui de pe mașină nu-i mai funcționează afișajul 100%.
|
--------------------
Clio Symbol
1.4/8V
2008
- br00XXX
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Acum cu cablaje "from factory".
Attached thumbnail(s) 1642792600460.jpg ( Size: 1.24mb ) Number of downloads: 47 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
FRATELLO |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
ionitagelu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 4 March 05 From: Breaza ![]() |
Salut, am cumparat aceasta unitate de pe AliExpress:
https://www.aliexpress.com/item/10050034900....19faf19cXzBTBn In pachet am primit adaptorul acesta : RP5-RN-101 (apare si in pozele produsului), dar nu am reusit nicicum sa-l fac sa functioneze pe un Megane 2 din 2007. Banuiesc ca trebuie sa pastrez si display-ul original al masinii, comenzile de pe volan se pare ca sunt trimise prin cablajul catre display. Oare sa fie adaptorul lor defect? Ma poti ajuta cu un adaptor facut de tine ? Merci |
--------------------
Renault
Koleos 2 Intens 2.0 dCi 4WD
2018
- PH27AUS Megane 4 1.6 dCI 130CP Bose - 2017
Megane 2 1.5 dCI 106CP - 2007 |
|
FRATELLO |
![]()
|
Da, intr-adevar, satelitul de comenzi audio se conecteaza la display ; de la display vin alte fire la playerul oem.
Nu e primul adaptor de comenzi chinezesc ce nu se poate utiliza ; am testat zeci de bucati, fara rezultat. Nu stiu pentru ce modele de Renault le fac chinezii, pentru unele chiar sunt total inutile. Pot face adaptor, ce va permite setarea tuturor butoanelor satelitului dupa preferinte. Restul conversatiei pe Whatsapp. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
ionitagelu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 4 March 05 From: Breaza ![]() |
QUOTE(FRATELLO @ 7 Mar 2022, 15:06) Nu e primul adaptor de comenzi chinezesc ce nu se poate utiliza ; am testat zeci de bucati, fara rezultat. Nu stiu pentru ce modele de Renault le fac chinezii, pentru unele chiar sunt total inutile. Acum poate chinezii au incurcat firele, la unitate firul care activeaza camera de mers in spate era conectat la mufa cu alimentarea in locul firului de antena automata. A trebuit sa-l identific ca sa pot folosi camera de mers in spate. Nu m-as mira sa fie si la adaptor vreun fir pus unde nu trebuie. Dar cat timp nu dau nici o documentatie, e greu de verificat. |
--------------------
Renault
2018
|
ionitagelu |
![]()
|
Multumesc colegului FRATELLO, primit interfata astazi, montat pe masina, functionat la prima cheie. Apelati cu incredere !
|
--------------------
Renault
2018
|
FRATELLO |
![]()
|
Multumesc pentru feedback !
Anunt valabil ! STOP RAZBOIULUI !!! |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Pentru comenzile primite pana la data de 30 aprilie inclusiv, pretul oricarui adaptor este de 100 lei (oferta dedicata exclusiv membrilor forumului).
Sărbători Pascale cu sănătate, bucurii, liniște și pace ! |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
FlackMatsu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 August 22 ![]() |
Salut! Am și eu o Laguna 3 din 2008 ce a avut navigație Carminat și acum am montat o navigație Car Vision DD-A02 la care aș vrea să pot face conexiunile cu comenzile de lângă volan pentru volum, funcție de căutare pentru radio etc. Aș dori să știu dacă ați putea să mă ajutați. Atașez o poză cu navigația veche, iar mufa pentru comenzi este tot galbenă.
Attached thumbnail(s) 20220802_205152.jpg ( Size: 2.2mb ) Number of downloads: 24 |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:33 |