Amenzi, cat de corecti sau norocosi
![]() ![]() ![]() |
Amenzi, cat de corecti sau norocosi
powerx |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 2 March 04 From: Iasi sau Vaslui ![]() |
|
||
--------------------
Logan Ambition
Verde cameleon
2005
- VS-23-XYZ Mic si rau, mai mult mic decat rau.
|
|||
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
cea ma misto amenda care am luato: eram la semafor si aveam jiglerul infundat si ca sa nu se opreasca motorul o acceleram usor,,iar cand am plecat am plecat cu scartit de roti ca am turat-o putin mai mult am facut dreapta ( mai mult de 20-30 km/h nu aveam) , iar in 5 m m-a oprit cap de creta. intre semafor si gabori cam 10 metri erau. Am luat amenda pt.centura + amenda pt. viraj cu viteza la dreapta.
![]() ps: cred ca aveam intre 5 si 10 km/h , ca imediat dupa semafor am facut dreapta, dar nu stiati voi ca dacia mea prinde suta in 3,5 s ![]() This post has been edited by Radduu: 4 Aug 2005, 21:19 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
mai un galben, mai un radar, mai o centura ... si se aduna, anul asta am luat doar vreo 2-3 numai, dar mai sunt inca 4 luni..., azi am luat un avertisment verbal
![]() |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Hai, ca pentru centura zic. Dar pentru viraj in viteza la dreapta ?!? Asta de unde au mai scos-o. Nici mama legislatiei nu are o atare prevedere. Daca depaseai viteza legala da, dar altfel... Nu scrie pe nicaieri ca nu ai voie sa pleci cu scartait de roti. Ca ti se duc planetarele si altele e adevarat. Dar ce treaba are Garcea cu asta?
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
QUOTE(bogdan_o @ 6 Aug 2005, 13:47) Dar ce treaba are Garcea cu asta? daca se plictiseste, are treaba cu orice. iti baga eterna "neadaptare a vitezei", care merge chit ca e sub limita legala, si n-ai cum sa-l contrazici ca e cuv lui impotriva cuvantului tau.. si ghici cine castiga ![]() sa contribui si eu la poll, desi sunt cam irelevant: doar 2 luni de soferie, nici o amenda, nici un avertisment, nici un control. nu-mi place sa plec cu scart, nu-mi uit sa pun semnal sau sa ma asigur, nu uit sa dau prioritate. singurele bube sunt ca o mai calc in 60 prin oras si ca mai fugaresc cand sunt in toane bune pietonii pe trecere, mai ales babele, ca am o problema cu ele ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
am o singura amenda....600.000
de vreo luna veneam pe la vreo 2 noaptea de la tara si intr-o curba(ca sa vezi norocul dracului)am facut o explozie,n-am mai putut redresa si m-am proptit cu spatele intr-un parapet.dupa ce ca eram necajit de mama focului ca aveam spatele varza scumpul de agent mi-a mai dat si amenda...ca cica am depasit viteza regulamentara(idiotul de mine am declarat ca aveam vreo 50km/h si limite era 40) ![]() |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
15 ani carnet.
2 radare ( acum 6 ani - amandoua la dist de 5 minute una de alta - Mihai Bravu cu 53, bd basarabia cu 61 - pe la 3 dimineata. Nu aparusera astea noi, erau din alea vechi fara poza, doar pe baza de walkie talkie " - Bah, cat a avut Dacia alba? ahaaaa, amenda." 1 centura pasager fo 4 - diverse tamponari |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
poate irelevant dar sa fie.. 6luni carnet +15k km parcursi
radar de 2 ori.. odata cu 62 la 4noaptea pe mihai bravu.. -avertisment.. a doua oara cu 110 pe splaiu dambovitei (la iesire din buc spre berceni pe acolo.. ) -amenda 60ron -in 48h -30ron cam astea sunt pataniile mele momentan.. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
pentru centura pasager nu isi ia pasagerul amenda? tot soferul e de vina?? eu am niste amici care nu vor in ruptul capului sa puna centura. pana acu i-am lasat in pace ca ziceam ca e pe banii lor, dar daca e sa platesc eu amenda, ii dau jos daca mai refuza.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca asa o fi, prietenul asta al meu s-a oferit sa primeasca el amenda, dar n-avea buletinul la el , asa ca m-a incaltat pe mine cu procesul verbal. Macar a dat el banii. Cred ca era cam 25.000 lei atunci
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
|
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Hmmmm...ciudat...poate sunt eu mai ciudat...
Nici o amenda in 10 ani de cand am permis, si peste 200k km la activ... Nici una! |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Chiar ca esti ciudat.
![]() Eu intr-un an si jumatate si 12.000 de km am luat o amenda pt ca am derapat pe gheata celor de la Urban si o semiamenda (ca sa-l citez pe vv) pentru radar. 68 km/h pe centura Focsaniului. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
daca "rar foarte rar" inseamna una la 2 ani am nimerit - evident toate ptr. radar in bucuresti 65 - 68 - 72 faze din astea ... in ultimii 2 ani seceta
![]() This post has been edited by luxcor: 11 Aug 2005, 09:29 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
anul asta o singura amenda, la 5600km.
un radar, la iesirea de pe autostrada buc-pitesti (aveam 93 si era limitare la 60) |
-------------------- |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Carnet de 14 ani, peste 200k km la bord, nici o amenda.
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Cristy |
![]()
|
![]() Ghinion Group: Members Posts: 110 Joined: 31 August 04 From: Bucuresti ![]() |
O data am dat spaga pt folie iar aseara nu a mai mers mi-au luat si talonu + amenda
![]() Offtoopic: Ca sa nu mai zic ca sambata mi-am gasit masina zgariata in parcare, duminica mi-au furat roata si mi-au stricat incuietoarea... ![]() |
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
- B-08-LWJ / B-YY-XXX Am o Dacie si nu ezit s-o folosesc!
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
19 ani de cand am carnet, peste 250000 km, 3 radare, 2 in orasul Iasi si ultimul in Budai, acum 6 ani
|
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Foarte rar. Și, cu toate astea, am avut o perioadă de vîrf, cînd plăteam rate la Poliție.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Rar, foarte rar. Astazi am platit-o pe prima.
M-a filmat organu' fara centura si mi-a trimis-o acasa! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
In 14 ani si peste 500k km, nici un eveniment cu table indoite ( Doamne ajuta tot asa!) da' amenzi destule...necontabilizate. Cea mai weird: era pe vremea cand inca aveau militienii chitantierele. De Florii ne intorceam de la Reghin ( socrii) si era regula, cand ma vedeau cu alt numar decat MS, ma opreau si-mi dadeau amenda pt. radar, desi nu aveam viteza, in Sangeorz sau Tg Mures.Acum ma trage organul pe dreapta si-mi zice ca am numarul deteriorat ( murdar pana la urma) si-mi retine talonul+amenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spaga: just once, ca am parcat in Deva pe loc interzis ( statie bus)...scapat ieftin cu 2 pachete Marlboro...asa a cerut, ce ti-e si cu viciul! ![]() De 2 ori iertat: - depasire tractor pe linie dubla continua, sare politaiu din boscheti, ma opreste si surpriza: fost coleg de liceu, care trecea la mate doar ca statea in fata mea si copia pe rupte ![]() - oprit in centru Deva unde era stationarea interzisa ca doamna voia naiba stie ce sa cumpere; hop apare si patrula si pac, amenda sa-mi dea..io-i zic, mai in gluma mai in serios, ca n-am bani si sa-i dea amenda nevesti-mi ca ea m-o pus sa opresc musai acolo si nu comentez ca nu mai pup hrana calda !..Exageram, da' unul din ei ofteaza si zice ca stie cum e, ca si el are scorpia acasa si din compasiune ma iarta ![]() Acum radare, 4-5 pe an...de curand m-am dotat cu detector si am evitat 3 intr-o luna This post has been edited by dacicuss: 4 Oct 2005, 13:55 |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Lucian BLK - daca ai chef sa te lupti cu morile de vant:
Pentru faptul ca nu au oprit contravenientul in momentul in care au intocmit procesul verbal pentru a consemna obiectiunile acestuia, politia a incalcat art. 16 alin. 7 din OG 2/2001, deci procesul verbal este bun de anulat. art. 16 alin. 7 din OG 2/2001: - "In momentul incheierii procesului-verbal agentul constatator este obligat sa aduca la cunostinta contravenientului dreptul de a face obiectiuni cu privire la continutul actului de constatare. Obiectiunile sunt consemnate distinct in procesul-verbal la rubrica "Alte mentiuni", sub sanctiunea nulitatii procesului-verbal." Se poate cere judecare in lipsa pe art. 242 alin. 2 Cod procedura civila Art. 242 din Codul de procedura civila - "(1) Instanta va suspenda judecata: 1. cand amandoua partile o cer; 2. daca niciuna din parti nu se infatiseaza la strigarea pricinii. (2) Cu toate acestea pricina se judeca daca reclamantul sau paratul au cerut in scris judecarea in lipsa." Verifica si ca e bine intocmit procesul verbal: trebuie sa fie intocmit in cel mult 6 luni de la data faptei, si sa iti fie comunicat in cel mult o luna de la data la care a fost intocmit, altfel e nul. Verifica si ca sunt mentionate corect articolele din lege pentru care ai fost sanctionat, si ca e trecut martor sau un motiv pentru lipsa martorului (ceva de genul "filmat pe video cu aparatul seria XXX, caseta YYY'). De asemenea, trebuie sa precizeze exact locul unde s-a petrecut evenimentul. This post has been edited by vv: 4 Oct 2005, 14:50 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am luat eu prima amenda asta seara!!!Ptr radar 76km pe Magheru..bine ca m-a prins decat cu atat..vroiam sa-i zic ca noroc ca m-ati prins in franare
![]() Politistul super simpatic, n-am ce sa-i reprosez.... |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
andutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 385 Joined: 19 December 04 ![]() |
Aaa... fara numar! desi am votat 5-10 pe an.
Sincer sa fiu nu mai stiu cate am luat, dar destule, dintre care: n-am schimbat faza lunga, era sa calc o baba pe trecere (asta dupa ce am depasit masina politiei in oras si ma uitam in oglinda daca vine dupa mine), toba finala sparta, montat leduri albastre in locul becurilor de pozitie, parcat pe trotuar, radar, lipsa triunghi - stingator - trusa prim ajutor, n-am avut actele masinii la mine... si lista ar putea continua... dar cred ca v-ati plictisit ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- PH 23 ALX REMAT Tuning.
|
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Era sa i-au amenda inainte de revelion
![]() |
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Nici o amenda in ultimele 6 luni ![]() Hope to keep it that way! |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
SOCRATE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 7 May 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.6
- B-xx-xxx NOSCE TE IPSUM! - SOCRATE
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE(vv) Lucian BLK - daca ai chef sa te lupti cu morile de vant: Multumesc mult vv. Chef sa stii ca am da' din pacate n-am timp! Am platit jumatate din minim, adica 25 RON. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
oboman1980 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 19 November 04 From: Darmanesti, Bacau ![]() |
Permis din 98 si peste 30.000 de KM pe an.
Am luat 2 amnzi pentru radar (65 km/h in localitate), ambele in aceiasi saptamana si o spaga pentru ca nu aveam nici o lumina pe spate(cu vechea dacie). Si o gramada de avertismente pentru neacordare de prioritate la pietonTi, viteza prea mare, intors pe linie continua. |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2003
- BC-06-LRF
|
|
drlabs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti momentan ![]() |
2500 km la activ, fara ce am mers cu altele(n-am calculat)
1 tamponare (trimis un mertzan smart intr-un tico la semafor pe ploaie) = amenda 300000(600000 ca dracu' a avut timp fara masina) 1 bucata amenda 300000 pentru ca am oprit si eu 5 minute sa iau un paket de tzigari la Unirii spre Udriste. Deh. Nu au incasari la porcaria aia de parcare facuta acuma de curand. Faza e ca am trecut pe langa gabor cu masina si al naibii era pe la Mac, traversa strada. Cand m-am intors... m-am facut ca ploua, sa vad ce face si m-am dus la masina dupa ce a plecat.(De frica sa nu-i bag niste carne in frigider, ca nu-i suport!!!!) In rest... radare... nu stiu. Inca n-a venit niciunu' acasa la mama ![]() Precizez. Nu stiu sa bag cablul de la kilometraj in cutie si nu stiu cu cat merg... ![]() Deci irelevant si la mine. |
--------------------
dacia
1310 break
95 l
- BZ-01-Zxx << 43 de kw pe benzina = ? kw pe gaz ? >>
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 11:10 |