alternativa, metoda de inlocuire a cuiului de Solenza
![]() ![]() ![]() |
alternativa, metoda de inlocuire a cuiului de Solenza
catalin80 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
pozele ar fi de ajutor
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
da pt mine pare clar ceea ce am scris( pb pt voi nu)...Hai ca explic altfel. Stiti incuietoarea de la haion ( cea prinsa in partea de jos nu cea de pe haion), cea cu capacul de plastic negru. Cand dai capacul ala la o parte se vede surubul ( care are o saiba mare) care e prins in tabla. Sub surubul ala am dat doua gauri...samd
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Dar totusi niste poze, asa pentru noi, astia care intelegem mai greu?
![]() Ca eu de ex. nu inteleg cine pe ce prinde, ce nu se mai misca, de ce nu se mai misca, pe cine blocheaza suruburile alea etc. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
catalin80 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 11 Jul 2005, 11:51) Dar totusi niste poze, asa pentru noi, astia care intelegem mai greu? ![]() Ca eu de ex. nu inteleg cine pe ce prinde, ce nu se mai misca, de ce nu se mai misca, pe cine blocheaza suruburile alea etc. n-am poze.N-am zis ca voi sunteti "mai grei de cap", ci ca cu piesa in fata s-ar intelege mult mai repede ceea ce am explicat ( recunos nu in termeni de specialitate ![]() |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Acum sa zic si eu ce am inteles:
S-a fixat mai bine urechea zavorului hayon. Ca sa nu se mai deplaseze. Insa acest lucru nu va duce, la un mers pe drum denivelat/piatra cubica la eliminarea torsionarii si deplasarii hayonului de DSN. Dar mai stii... Sa speram ca va tine! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
catalin80 |
![]()
|
Deplasarile atat pe orizontala cat si pe verticala sunt 100% eliminate ....asta pt ca am probat pe tot feluri de drumuri ( piatra cubica, denivelari). Iar despre rezistenta in timp nu vad de ce nu ar tine. Oricum daca nu rezista...decat desfac doua suruburi si ....revin la ceea ce a fost
"S-a fixat mai bine urechea zavorului hayon. Ca sa nu se mai deplaseze."- iar prin asta s-a realizat o fixare mai bine a haionului care preseaza indeajuns pe cheder nepermitandu-i miscarile alea enervante |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 15:56 |