Alarma Dacia 1310, La instalare au ramas 2 fire
![]() ![]() ![]() |
Alarma Dacia 1310, La instalare au ramas 2 fire
RobynHood |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 28 September 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) Schema_instalare_alarma.jpg ( Size: 1.2mb ) Number of downloads: 156 |
||
--------------------
Dacia
Berlina 1310LI
- VS 03 ASB
|
|||
bagherra6 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 8 February 05 From: IASI sau Botosani ![]() |
Spune care fire si i-ti spun
Bafta |
--------------------
Dacia
Berlina TLX
- BT-02-VAU Neavizatii sa se abtina!!!!!!!!!!!!
|
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
Ca sa nu mai deschid un al topic am si eu o alarma Scorpion pe o dacie si de vreo luna ramane activa, in sensul ca dupa ce o deschid ledul ramane aprins si dupa 1 min se armeaza si daca uit cheile in masina e cam nashpa. Cum fac sau pe ce butoane trebuie sa apas sa o scot din regimul asta?
|
--------------------
Toyota Auris
1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007
...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
|
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(diesel2002 @ 5 Oct 2005, 14:07) Ca sa nu mai deschid un al topic am si eu o alarma Scorpion pe o dacie si de vreo luna ramane activa, in sensul ca dupa ce o deschid ledul ramane aprins si dupa 1 min se armeaza si daca uit cheile in masina e cam nashpa. Cum fac sau pe ce butoane trebuie sa apas sa o scot din regimul asta? Nu stiu daca ti-ai montat singur alarma sau la service dar cauza cred ca este: "nu vede usa deschisa". Ideea este ca daca alarma nu simte masa (prin butonul de la usa), nu "stie" ca a fost deschisa usa si intra in "rearmare automata". Pt a proba asta incearca sa vezi daca ia alarma de la usa(fara sa produci soc cand deschizi usa). Daca alarma nu suna, curata sau schimba butoanele de la usi. |
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RobynHood @ 29 Sep 2005, 12:47) Saluty! Mi-am instalat pe o Dacie Berlina 1310 LI(2004) un sistem de alarma Dragon. Electricianul care a facut instalarea a lasat 2 fire pe care nu a stiut unde trebuie sa le lege. Imi poate spune cineva unde trebuie legate acele fire? Culorile firelor sunt Maro/Alb si Gri nu ai treaba cu cele 2 fire ,daca citesti in carte spune ceva ca sunt pentru inchidere pneumatica |
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
RobynHood |
![]()
|
Merci electric....
Shi mai exista o problema, in carte scrie ca ar trebui sa se aprinda avariile in cazul in care opresc masina(nu motorul) shi deschid portierele. |
--------------------
Dacia
Berlina 1310LI
- VS 03 ASB
|
|
RobynHood |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Berlina 1310LI
- VS 03 ASB
|
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(marianrec @ 5 Oct 2005, 19:39) Nu stiu daca ti-ai montat singur alarma sau la service dar cauza cred ca este: "nu vede usa deschisa". Ideea este ca daca alarma nu simte masa (prin butonul de la usa), nu "stie" ca a fost deschisa usa si intra in "rearmare automata". Pt a proba asta incearca sa vezi daca ia alarma de la usa(fara sa produci soc cand deschizi usa). Daca alarma nu suna, curata sau schimba butoanele de la usi. nu e de la butonul de usa. Face la toate usile la fel. Stiu ce vrei sa zici. Este de la setarea telecomenzii .Trebuie parca sa pun contactul, sa apas pe butonul de valet ssi pe nu stiu care buton de telecomanda, parca.Combinatia asta imi trebuie mie exact si nu o stiu. |
--------------------
Toyota Auris
1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007
...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:35 |