Vopsire bare plastic dacia 1310, procedura de vopsire
![]() ![]() ![]() |
Vopsire bare plastic dacia 1310, procedura de vopsire
catalinlsl |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
break
1997/1398
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
se ia un smirghel fin si se da pe toata bara-dupa se da cu un degresant-dupa grund si dupa vopsea;)dar vopseaua sa aibe intaritor
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
smirghel fin, degresant, PRIMER pentru plastic!!, vopsea, lac.
cam asta ar fi ordinea.. dar pentrui plastic, neaparat primer pt plastic (sau acetona.. dar e mai periculos .. ataca plasticul mai urat si neuniform.. ) |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
si ce primer=grund;)?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
pardon.. si grund..
oricum.. la plastic, e primer de plastic.. la metal e primer de metal.. 2 chestii distincte cu roluri similare si compozitii total diferite. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
ilieaxx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 13 February 12 ![]() |
ati facut vreunu la dacia 1310 alba ,barele in culoarea caroseriei?nu am vazut niciodata si as vrea sa stiu cum se vede,pentru ca as vrea sa-i fac si eu la a mea
|
--------------------
dacia
nova gt
1999
- ph 09 ara
|
|
schumycr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 27 March 11 ![]() |
|
--------------------
Dacia / MB
1410 / w203
1999 / 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:50 |