De gustibus non disputandum, ...sau nu!
![]() ![]() ![]() |
De gustibus non disputandum, ...sau nu!
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Adica gusturile sint cu atit mai exventrice cu cit te indepartezi de capitala. Pe malul Dunarii, de exemplu, te poti astepta sa faca cineva un bord din papura.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Absolutely..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
iulia, se zice ca buzaul nu-i in moldova, ei doar vorbesc cu accent moldovenesc.
![]() |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE Comentariul venind dinspre unu' de BZ este si mai ridicol.. Acest comentariu ar fi fost ridicol daca ar fi venit din partea unui barbat. Din partea unei femei este acceptabil sa nu stie geografie si sa vorbeasca mult si prost. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce ofticosi sinteti! Fata a glumit. Daca Dragos ar sari in sus de cite ori zic eu ceva de Braila, aveam ban permanent de mult.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Deci, habar n-aveti:
Attached thumbnail(s) IMG_4947.JPG ( Size: 2.27mb ) Number of downloads: 338 IMG_4948.JPG ( Size: 1.81mb ) Number of downloads: 359 |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu înțeleg: tu ai impresia că trăind/fiind din București e ceva mai mult de capul tău decât de molodoveni (de ex)?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
Dragos,io credeam c-ai inteles mesaju'..
Se pare ca m-am inselat.. Niciodata nu mi-am ascuns obarsia si niciodata n-o voi face..Aia de moldoveanca.. Faptu' ca parintii mei,in'69,au migrat catre capitala este intamplare.. Nu incep polemica BZ versus GL,BC,VS,etc.. Nu conteaza zona geografica de unde provii.. Daca esti OM poti fi inclusiv tigan.. Initiatoru',stiutor de geografie si zgarcit la vorbe,putea sa comenteze simplu fara referirea aia' din partea unui moldovean'.. Asta o spun pt ca stiti si voi,n-are rost sa fiti ipocriti,cum sunt considerati,ei da,bine la Bucale,cei din BZ.. Tot moldoveni..Si nu din vina mea.. Chiar daca geografic nu sunt.. Asa sunt perceputi.. Inclusiv brailenii.. Stiu ,nu-s moldoveni.. Victoras,sper ca intelegi mesaju'.. Si unde bat.. This post has been edited by iulia_boris: 28 Jan 2013, 09:26 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu nu înțeleg altceva..
De ce scrii așa.. E ciudat.. Extrem de ciudat.. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Un fel de VA URMA....
|
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cu peronul pe partea dreaptă..
This post has been edited by Markos: 28 Jan 2013, 09:44 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(iulia_boris @ 28 Jan 2013, 09:22) Asta o spun pt ca stiti si voi,n-are rost sa fiti ipocriti,cum sunt considerati,ei da,bine la Bucale,cei din BZ.. Tot moldoveni..Si nu din vina mea.. Stimata doamna, 1. Vorbesti din postura de unic bucurestean? Ca altfel nu-mi explic de unde ai scos axioma de mai sus. 2. De ce a trebuit sa tot veniti, in decursul timpului, in Bucuresti? O perioada destul de mare de timp n-am avut absolut nimic cu cei care s-au mutat definitiv in Bucuresti. E o tara libera si fiecare alege cum si unde isi petrece viata. Numai ca odata cu imbacsirea orasului au inceput si problemele. Aglomeratie, mizerie excesiva, nesimtire cat cuprinde, lipsa locuri de parcare si, cireasa de pe tort, reprosurile provincialilor care au umplut pana la refuz Bucurestiul cum ca e mizer si aglomerat. Pai ia duceti-va voi de unde ati venit, sa vedeti ce liber si curat va fi. Am plecat de acolo pentru ca nu mai incapeam nici macar la mine pe intrare. Si pentru ca nu mai suportam sa stau cu orele-n trafic pentru 2 km. Si pentru ca am avut unde sa ma duc, desi nu-s platit in €. Acum na. Bucurestenii spun despre nu stiu care ca-s moldoveni. Bucurestenii astia fiind moldoveni veritabili, veniti cu catel si purcel la "oras". Acum au buletin de Bucuresti. Si nu mai au loc de moldoveni. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Hai,ca n-ai inteles sau te faci ca nu intelegi..
![]() Desi eram sigura c-ai observat.. Ultima oara o spun.. Pt domnii din spate..Care nu si-au pus ochelarii.. ![]() Ma irita cei care-i ironizeaza pe moldoveni!! Nu's de ce restu' tarii se crede cu stea in frunte fata de moldoveni! Cu atat mai mult cu cat locuiesc,e bine?,in BZ.. Nu-s cu absolut nimic superioara nimanui,nici nu vreau si visez sa locuiesc la tara.. Si aici inchei.. 28 Jan 2013, 10:59: Nu stiu ce au,in ultima perioada,da' multi parca nu doresc sa mai afiseze istetimea. This post has been edited by iulia_boris: 28 Jan 2013, 10:59 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
unde e buzaul asta?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
in mijlocul moldovei
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
ahhaa deci la 2 pasi de bucale
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
corbex |
![]()
|
Iulia!
Nimeni nu-i ia in raspar pe moldoveni sau pe olteni sau pe braileni. Sint tachinari amical-prietenesti. Cu momirlanii mai are cite cineva ceva. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Badie la alea rad primul si ma scot ca zic ca-s oltean. Dar postarea Silosului nu face parte din acea categorie si nici cele ale lui C a t a l i n referitoare la moldoveni.
Acu' daca singurul lor merit e ca nu s-au nascut in Moldova, iar singurul meu defect e asta... ![]() 28 Jan 2013, 11:23: QUOTE(Victoras2001 @ 28 Jan 2013, 10:34) Ii acuzi pe altii ca au venit in Bucuresti, asa ar trebui sa te acuze si altii ca te-ai mutat la Monteoru? Ca poate si aia de s-au mutat in Bucuresti nu mai aveau loc in satele lor? ![]() This post has been edited by ady77: 28 Jan 2013, 11:23 |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Cam in toate orasela au migrat din toata tara, nu doar din Moldova. Cu atat mai mult in bucale, unde era "magnetu'" mai mare. E greu de cuantificat care si cat au tras in jos nivelul de trai, si care/cat au contribuit la dezvoltare...
Remarcile rasiste/xenofobe cred ca nu-si au locul intr-o zona a forumului pretinsa mai elevata (chiar daca unii inteleg mai greu asta). @Iulia: si eu ii consider (uneori) pe unii, "tigani", pe motiv de apartenenta la un anumit oras/judet..., dar nu o scriu public ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
sorin1983 |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 28 Jan 2013, 11:20) Ii acuzi pe altii ca au venit in Bucuresti, asa ar trebui sa te acuze si altii ca te-ai mutat la Monteoru? Ca poate si aia de s-au mutat in Bucuresti nu mai aveau loc in satele lor? ![]() el cand s-a dus acolo sigur batea vantul... ca toti erau la bucale ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 27 Jan 2013, 13:07) doamna... QUOTE(iulia_boris @ 28 Jan 2013, 09:22) ... Asta o spun pt ca stiti si voi,n-are rost sa fiti ipocriti,cum sunt considerati,ei da,bine la Bucale,cei din BZ.. Tot moldoveni..Si nu din vina mea.. ... da' cartierul tau in ce sat e? Mai doamna... te rog sa-ti revizuiesti atitudinea! Dupa cum, probabil, o sa afli in decursul acestei vieti esti intr-o grava eroare. Poluarea si antenele GSM din buCUResti ti-au intunecat gandirea si ti-au asezat peste ochi o pelicula de necunoastere. Istoria este o relatare, o construcție a unei imagini a trecutului făcută de oameni care încearcă să descrie, să explice sau să facă perceptibile timpurile care s-au scurs. Daca oamenii ar fi trait in eroarea in care traiesti dumneata acum, istoria ar fi fost alta, iar dumneavoastra poate ca nu ati fi existat. Asadar, erorile pot influienta viitorul. Daca veti face lectiile cu copii dvs. aveti 2 posibilitati: a. invatati de la ei b. nu le spuneti ceea ce stiti. cum nu-mi permite educatia si buna-crestere sa injur o DOAMNA, o sa-ti injur profesorii care au incercat sa te invete pe tine diverse, si nu au reusit... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
N-are cine sa ma acuze ca m-am mutat la Monteoru. Sunt singur p-aici. Io-s si politist si primar si popa si gropar. Bastinasii's la Bucuresti cu totii.
![]() Stii tu zicala romaneasca "decat codas la oras, mai bine-n satul tau fruntas". Daca n-am invatat carte ca altii si n-am ce face la oras, m-am mutat la tara si cresc prepelite ca sa-mi castig traiul de zi cu zi. Da astia de la tara care nu cresc nimic prin curte, la ce dracu' s-au dus toti in Bucuresti? Ca-i gasesti in Orhideea toata ziua. Nu munceste unu. Ca nici n-au ce si nici nu le place. Am mai spus in cateva randuri. Nu am nimic cu un om serios care si-a intemeiat o familie si are un rost si sta-n banca lui. Am insa o mare problema cu terchea-berchea care umbla hai-hui de colo pana colo, fara niciun rost, care sta-n gazda la garsonierie cu inca 5 colegi, care posteste o bere-n 8 si care urla ce urat si mizer e orasul. This post has been edited by Victoras2001: 28 Jan 2013, 11:33 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
sorin1983 |
![]()
|
io am zis
![]() si gata ati facut muci si topicul asta ![]() This post has been edited by sorin1983: 28 Jan 2013, 11:30 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 00:14 |