Achizitie noua, cam cat m-ar costa reparatiile
![]() ![]() ![]() |
Achizitie noua, cam cat m-ar costa reparatiile
gimsys |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 20 September 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC01947.JPG ( Size: 443.16k ) Number of downloads: 853 DSC01948.JPG ( Size: 433.28k ) Number of downloads: 1002 DSC01949.JPG ( Size: 483.04k ) Number of downloads: 954 |
||
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' te pricepi la aruncat bani la gunoi. Si inca in rate.
![]() ![]() ![]() Adica cumperi masina cu lonjeroane rupte? O sa dai mai mult pe reparatii decat pe gunoiul ala. Asta asa, ca sa o carpesti. Daca vrei treaba ca lumea.....dubleaza, tripleaza suma. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Salutare.Itp mai are?
De reparat se face, se poate carpi podeaua.Si poate si longeronu, depinde cat de rupt e.Apropo dar dute la un om de incredere, sigur tio face. Dupaia ai putea sa scapi de spoileru spate, e penal frate. Vezi ce iasa. Pretu e cam multisor. Un prieten sio luat o dacie din 93, cu gpl omologat,tabla buna, arata bine,cassetofon cd sony expload cu tot cu boxe sony expload ovale,itp pana aproape de 2011, si a luato cu 13 milioane. |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
lonjeron rupt = cam 2mil lonjeronu + 150 manopera + 1 zi demontat motor, cutie de viteze. Pentru podul pedalier, partea din dreapta, dumnezeu stie ce o mai avea masina ta rupt, io zic sa mai pui 5 milioane lejer.
Lasa-l pe nea driveru', el e soferul lu' peste care baga 12k de euro intr-o masina ca sa faca 15000km anual. El si mai e unu de-i moderator pe aici de isi cumpara espero si face pana prostului ![]() Pune vreo 10 milioane sub perina si sa te astepti sa mai scoti la nevoie vreo 5 mil. Si crede-ma, la cum arata masina aia o sa mai ai nevoie de ele. edit...motanpaul, ce spoiler visezi frate? Dacia 1310 il are din fabrica, sau din cauciuc prin 85 sau ca bugatti-ul din poze dupa. This post has been edited by Mr_Devil83: 24 Jun 2009, 20:50 |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pe cine faci tu sofer de duminica ba? Te mananca ceva frustrari? Cumva km multi dupa ce te biciuie patronu dar pe 3 lei salar?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca ai luat masina aia, desi e greu sa-i mai zic asa, cu 9 milioane, pai eu pe gunoiu' meu cred ca iau 15.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
driverx esti maritat nu?
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
O foaie de tabla de 1 = in jur de 80 lei. Din ea vei face toata masina, doar la lonjeron va trebui de 1,5. Sunt convins ca nu e mancat asa de ra, sa nu ai de unde te prinde cu tabla cea noua. Nu e nevoie sa se demonteze nici motor, nici cutie, pentru a se schimba podul, sau chiar lonjeronul, in cazul in care nu-l va carpi. Doar suportii la tampoane. Pret? Logic, daca masina e 10 mil. , cum sa dai 15 pe reparatie. Nu cat ai dat tu, ci cat valoreaza. Din punctul meu de vedere, 5 mil. maxim, te-ar costa acea reparatie pe care ai precizat-o, dar va trebui sa casti ochii.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu gaseste meserias de meserias pentru reparatia lonjeronului ala, mai bine se astampara. Ca dac-o face la nea Gica de la colt, o sa se-ntrebe dupa aia de ce sta masina sui pe drum, trage inspre toti copacii, o apuca ondularile in mers...sunt curios cati mecanici amatori se gandesc macar c-ar trebui facuta geometria caroseriei sau macar masoara in diagonala, de curiozitate, distantele de la lonjeroane, dupa o astfel de interventie.
Off: MrDevil, radem, glumim, da' nu parasim incinta...nu ai sarit nitelus calul? This post has been edited by ATM: 25 Jun 2009, 23:52 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
Sincer, dricul meu sare de 500 Euro daca el a dat 220 Euro pe aia. Lonjeronul daca e rupt, nu se mai carpeste, daca are gauri, dar nu e rupt, merge cu tabla de 1,5.
|
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Portbagajul + abtibilduri de pe masina ta, o fac de rasul curcilor, deci ... jos cu ele !!!
Ai de bagat multi bani in ea, pentru ca si eu am avut de schimbat lonjeroanele cand au vazut ce-i de la ITP cum arata "jucaria", e bine ca stii ce are ... asa din prima ... pe urma mai apar si altele fara sa vrei ... deci, cam mare distractia ta. Incerca sa o faci cat mai clasica si pune piese de calitate la ea ![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
gimsys |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 20 September 08 ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri
In rest nu e mancata deloc , nici podul pedalier nu are nici o problema , la telescoape nu e rugina , pe drum se tine bine, merge drept. Singura problema sunt podelele din fatza numai si lonjeronul stang in partea din fata si o problema la planetara stanga ( o isit vaselina pe acolo si cand virez la maxim ma zvacneste in volan. Nu am 30 de milioane sa pun jos pentru o masina buna, si nu ma tin daca vreau sa strang. Asa tot fac cate un pic la ea ![]() Sunt de acord so fac cat de clasica se poate , asa am vrut cu una din 78 dar era prea coapta , a suferit si un accident si am zis ca incerc cu una mai tinerica. Am un casetofon de-ala vechi pe ea care I da un aer clasica. Abtibildurile alea sunt foarte penale iar bara spate la fel. Inca n-am apucat dupa cum spune Adrian_Boy in semnatura , daciile au caracter |
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Merg si carpite dar mai bine le schimbi. De obicei daca s-au rupt nu prea mai ai ce carpi la ele.
ATM...sa zicem ca poate ai dreptate. Doar ca m-au plictisit posturile driverului in care ia in ras orice posesor de 13xx si masina sa. Si eu i-am schimbat lonjeroanele anul trecut carutei si sunt multumit de rezultat. O data cu un set nou de bucse si pivoti decenti pot sta linijtit daca dau in toate gropile sau sar pe strazile de prin hunedoara (argon stie), pentru ca nu mi se va rupe ceva in drum. gimsys: da, au caracter, merg cand vrea p&^%a lor. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
ATM...sa zicem ca poate ai dreptate. Doar ca m-au plictisit posturile driverului in care ia in ras orice posesor de 13xx si masina sa. nu a sarit deloc calu,chiar merita,prea ia la misto pe toata lumea!Mr_Devil83 nu te opri ca bine ii zici ![]() |
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
QUOTE(Mr_Devil83 @ 24 Jun 2009, 21:49) Merge si fara sa demontezi motor si cutie daca pui masina pe o parte. Iti recomand sa pui lonjeron nou (300 ron cu tot cu manopera) si apoi sa reglezi unghiurile (80 ron + schimbat ceva daca are joc). Nu am incredere in lonjeron sudat si nici cei de la itp sau rar nu cred ca ar fi prea incantati. |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
hai ma, o sa stea motorul intr-o bucata de cauciuc da? Sau ii tragi vreo 2 suduri de blocul motor si contra aripa?
Din cate imi amintesc io motorul se tine in 2 tampoane de cauciuc si in cutia de viteze, care are un jug prins de lonjeroane cu 2 tampoane. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Scuze, m-am gandit la semilonjeron. De fapt, nu despre ala e vorba? Stiu ca semilonjeroanele se duc mai repede.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Mr_Devil83 @ 26 Jun 2009, 22:47) ... ATM...sa zicem ca poate ai dreptate. Doar ca m-au plictisit posturile driverului in care ia in ras orice posesor de 13xx si masina sa. ... Arata-mi unde m-am luat de AlbertEinstein care RECONDITIONEAZA masina. Omul a luat-o pentru ca e ieftina si nu are bani. Ia gunoiul ala in rate. Dar il asteapta o groaza de probleme de fixat, care costa timp si bani. Asta asa, ca sa ii dea forma. Ca sa nu zic ca a luat-o SCUMP pentru un harb birjarit in halul asta si cu un lonjeron rupt. Tu de ce crezi ca rad? Doar asa ca sa ma aflu in treaba? E de ras. Si de plans. Nu inseamna ca daca ati facut si altii ceva asemenator atunci ar fi normal. Si eu am avut Dacia 1300 din 1977, si eu am avut putini bani, dar am stat dracului sa caut pana am gasit masina la care i-am schimbat sabotii pe spate, bucsa noua in caseta directie + curatat caseta. ATAT. Si apoi am mers 7 ani cu masina aia fara sa fie nevoie de tablarie. Nici o aripa, dapoi lonjeroane. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
si omu ce face rau daca vrea sa repare masina?si eu mi-am reparat tinichigeria in timp si cu bani putini,totul a fost sa gasesc pe cineva priceput si cu un pret real,si am gasit un coleg pe forum
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
br17rfg |
![]()
|
![]() be right back Group: Members Posts: 808 Joined: 11 November 07 ![]() |
Eu unu zic ca mai bine mai astepta si isi lua una intr-o stare mai acceptabila....am un prieten care si-a luat acum 2 saptamani o dacie din 1970 care in afara de usa stanga spate este boboc masina....are toate elementele originale(a luato de la un mos care a tinut-o numai in garaj)..baiatul a dat pe ea 18 milioane si sincer arata foarte,foarte,foarte bine.....
|
--------------------
DACIA
................
..................... to be or not to be...this is the question....
|
|
ilieaxx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 13 February 12 ![]() |
dati-mi si mie un sfat,am un lonjeron,cel de pe dreapta ,rupt in partea din spate,cam in dreptul rotii din fata,se poate carpi?daca da prin ce metoda...?
|
--------------------
dacia
nova gt
1999
- ph 09 ara
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
ilieaxx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 13 February 12 ![]() |
domnu nelu,aveti service dumneavostra?nu de alta da la cate stiti si cat de bine cunoasteti autoturismul autohton...al meu nu e asa de rau...e doar crapat intr-un loc
|
--------------------
dacia
nova gt
1999
- ph 09 ara
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Ai vazut paza cu cocosul ciufulit "mandria de a fi Roman"? Trebuie sa-ti lipseasca multa minte, sa dai cateva mii de euro pe o masina, alte mii pe intretinere, si s-o faci praf carand una si alta, ca de asta e masina, nu sa dormi cu ea-n pat. Dacia o faci din orice! De ce credeti ca Dacie e alungata de pe drum (ILEGAL)? Pentri ca nu se fac bani, din reparatie.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 18:36 |