Ajutor pt. tata, in Cluj
![]() ![]() ![]() |
Ajutor pt. tata, in Cluj
northwood |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|||
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
condoleante.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Condoleante!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Sincere condoleante si Dumnezeu sa-l ierte .
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Condoleante.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Condoleante.
Dumnezeu sa-l odihneasca. |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
Viata asta...
![]() |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca !!
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
clau lcf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 February 05 From: Constanta ![]() |
Condoleante!!!!!!
![]() ![]() Dumnezeu sa il ierte |
--------------------
Volskwagen
Corrado
1995
- CT 29 VRG VW Corrado VR6 2.9 & Opel Astra G caravan 2.0 DTL.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Condoleante.
Dumnezeu sa-l ierte iar tie sa-ti dea puterea sa treci prin acest moment dificil. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Condoleante... alte cuvinte nu isi mai au rostul acum.
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Condoleante!
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Condoleante. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Condoleante !
Dumnezeu sa-l odihneasca ! |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Condoleante
|
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
Condoleante!
Dumnezeu sa-l odihneasca! |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
frantic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 6 June 05 From: Campia Turzii ![]() |
Sincere condoleante.
|
--------------------
Alfa Romeo
156
In curand
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Imi pare rau, BAC....condoleante.
|
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Din pacate, doar soarta nu ne-o putem schimba.
Condoleante. |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
RABADU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 7 June 05 ![]() |
Sincere codoleante .
Sa va dea Dumnezeu puterea sa mergeti mai departe . |
--------------------
DACIA
LOGAN PREFERANCE 1.4
- MM05XXX ,,Oamenii invata din greseli . Oamenii destepti invata din greselile altora. "
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Condoleante tie si familie tale.
![]() ![]() M-a miscat tare mult aceasta situatie.. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte BAC.
Incearca (desi va fi greu) sa treci peste aceasta incercare si sprijin-o pe mama ta! Viata este prea cruda uneori. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
BAC, am primit PM-ul tau, acum am ajuns in Cuj si am intrat pe forum. Imi pare foarte rau sa aflu ca e prea tarziu...
Condoleante! |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Condoleante, tie si familiei tale, Dumnezeu sa-l ierte si incercati sa treceti peste durere... ganditi-va la suferinta prin care a trecut... nici o fiinta de pe pamant n-ar merita sa moara asa... imi pare rau...
|
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Azi l-am inmormantat in cimitir in Manastur, in acelasi loc unde cu 23 de ani in urma a fost inmormantata mama lui. Acum toti cei care s-au strans pt. a-l conduce pe ultimul drum, rude, prieteni si vecini, s-au dus la treburile lor. Si sotia mea s-a intors la Reghin pt. a avea grija de copii. Eu mai raman in Cluj cu mama pana duminica, sa-i tin de urat.
Tatal meu a murit la 65 de ani, pe 22 sept ar fi avut 66, o varsta care potrivit legislatiei actuale este varsta de pensionare. In final, multumesc la toti cei care au fost alaturi de mine prin intermediul acestui forum. |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
Sa-ti dea Dumnezeu puterea sa poti trece usor prin perioada urmatoare...
|
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|
lexus20 |
![]()
|
![]() Group: Banned Posts: 0 Joined: 7 August 05 ![]() |
condoleante. acum am citit topicul acesta, aveam si numarul de contact al unui medic din bucuresti, nu mai are rost acum, din pacate.
sa-i fie tarana usoara! dumnezeu sa-l odihneasca |
--------------------
audi coupe/bmw 330 M
B 9913 KS
- 6564 BYP
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Credeam ca nu o sa mai am nimic de adaugat, cand colo... Azi a fost mama la mormant si a constatat cu stupoare ca toate coroanele au disparut. Deci cu toate urarile noastre nici mort nu poti avea parte de odihna. Nimeni nu stie nimic, imputitii dr**ului!
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
...gunoaiele...
te-am vazut pe drum azi,in jur de ora 15 veneai spre TgMS? numar BAC la opel? |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
BAC |
![]()
|
Am venit duminica, numarul e AVB.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 05:00 |