SALUT!VIN SI EU CU CATEVA INTREBARI!, probleme gpl pe un fiat punto
![]() ![]() ![]() |
SALUT!VIN SI EU CU CATEVA INTREBARI!, probleme gpl pe un fiat punto
zanescuionut |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 28 February 12 ![]() |
|
||
--------------------
fiat punto
fiat punto
1996
|
|||
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Carpa e omologata?
Tu ce-ai face daca ai avea un fular legat la gura, si te-ar fugari lupii prin padure? Cineva care n-a stiut sa regleze gazul, a simtit ca e mai sprintena daca obtureaza aerul (trage gaz mai mult si mai usor, ca cu el neobturat), si asta la dus la acel truc. Daca slabesti din cel de pe furtun, e posibil sa nu aiba efectul dorit, daca cel de sarcina de pe plosca e mult prea strans. Incearca, si daca nu e, mai slabeste-l pe cel de pe plosca, si apoi il strangi pe cel de pe furtun, pana se reduce turatia, fiind tinuta turat la 3-4000, constant. Scrie normal, ca e suparator ce faci. This post has been edited by PH-06-BOA: 1 Mar 2012, 22:18 |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
zanescuionut |
![]()
|
Salut!mersi pentru raspuns,si scuze pentru textul din topic
Din ce am inteles eu treuie sa o reglez din reglajele d p furtun si cel mic la 3000 -4000 de turatii si apoi sa o reduc la turatiile normale? sau sa tin masina turata la 3000-4000 de turatii si sa o reglez pana revine la turatiile normale? Surubul de pe ploasca este acel mic din cupru?adica eu am vazut doar doua suruburi de reglaz unul pe furtun si unu mic din cupru.Acum am obersvat ca mia crescut consumul de cand am umblat la reglaje sau poate spun o prostie de cand am scos carpa!a ajuns undeva la 12% in oras.mi se pare mult pentru un motor 1.1.cmc |
--------------------
fiat punto
fiat punto
1996
|
|
vion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 851 Joined: 20 May 10 From: Bucuresti ![]() |
de cand ai scos carpa ai dat drumul la mai mult aer si nu a mai mers bine ceea ce te-a facut sa dai drumul la mai mult gaz de aceea ai consum mai mare.cauta posturile despre reglaj ale domnului de mai sus si ai sa rezolvi.pe mine m-au ajutat fff mult (ocazie cu care ii multumesc inca o data pentru disponibilitate-off topic)
orice explicatie as mai da ar insemna sa recit din posturile domnului si nu e frumos sa ma dau destept pe munca altuia This post has been edited by vion: 2 Mar 2012, 13:58 |
--------------------
dacia
sandero stepway
2015
|
|
zanescuionut |
![]()
|
Salut tutor!As dorii sa fac o mica schimbare la instalatie mea de gpl care este una clasica pe un fiat punto 1996!Buteleia pe care o detin la aceasta instalatie imi ocupa tot portbagajul.
Am gasit la cineva o butelie de gaz rotunda care intra in locul la roata de rezerva si as dorii sa o schimb cu a mea. Acum imi pun intrebarea pot sa fac acest lucru tin cont ca instalatia aia este secventiala si este de pe un opel astra din 1999.?pot aduce si poze de la ambele buteli daca ajuta pe cineva sa ma poata lamurii daca merita sa cumpar butelia rotunda si daca se poate inlocui.multumesc! |
--------------------
fiat punto
fiat punto
1996
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
daca esti din roman da-mi de stire
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
zanescuionut |
![]()
|
Da sunt din roman!poti sa ma ajutii?
|
--------------------
fiat punto
fiat punto
1996
|
|
dandee |
![]()
|
din pacate doar sa te salut si sa-ti aduc aminte de anii de facultate
![]() ![]() |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
zanescuionut |
![]()
|
Multumesc!sa inteleg ca discut cu un vechi prieten de faculate?
|
--------------------
fiat punto
fiat punto
1996
|
|
dandee |
![]()
|
da si coleg de camera chiar!
incearca sa masori consumul exact, sa vezi a crescut. cum crezi ca a ajuns carpa acolo? This post has been edited by dandee: 18 Mar 2012, 21:48 |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
mstaniloiu |
![]()
|
Membru entuziast :) Group: Members Posts: 448 Joined: 17 February 05 From: DN1 ![]() |
ai reusit sa schimbi butelia pana la urma ?
|
--------------------
Dacia
(SupeR)Nova, 1310
- SN 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 06:41 |